Łaciatek już w DS u Prue!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 21:35 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

oby tak dalej!

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Nie gru 05, 2010 21:59 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

a może to jakaś reakcja na leki które dostał przy kastracji?
Jakaś alergia na któryś lek?

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon gru 06, 2010 9:49 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Być może to reakcja na narkozę. Wczoraj ponoć wieczorem już było lepiej.

Mafiozo się bawi, zaczepia i ogólnie towarzyski jest. Ale jak się wychodzi z domu i zostaje sam, to grzecznie czeka w przedpokoju na kocyku :)

Szkoda, że te wszystkie wątki przeniesiono na kociarnię - tu mało kto zagląda :(

Przypominam, że szukamy intensywnie DOMU STAŁEGO dla Mafioza.

Uśmiecham się także o pomoc dla DT - kot waży prawie 5 kg, więc troszkę je więcej niż normalne koty...
Ja pomagam jak mogę, ale sama jestem w ciężkiej sytuacji finansowej i zawodowej - a kot jeść musi!!
...to tylko moje zdanie...

Zołzik

Od: Pon paź 11, 2010 11:53

Post » Pon gru 06, 2010 13:08 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

:ok: :ok: :ok:
za dobry domek dla Mafioza 8)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Pon gru 06, 2010 13:17 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Mafiozo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon gru 06, 2010 22:00 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

hop :!:

molly88

Post » Wto gru 07, 2010 8:16 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

u Mafioza wszystko dobrze :)

Ładnie je, qpal też ładny ;)

Bawi się, skacze i atakuje mamine kostki zza rogu ;)

Ja jej nie zazdroszczę - jakby na mnie skoczyło 5kg kota to pewnie też bym była przerażona ;)

Zołzik

Post » Wto gru 07, 2010 9:16 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

To kocio czuje sie lepiej niż u mnie :) DOMKU GDZIE JESTES?!

molly88

Post » Wto gru 07, 2010 11:14 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

jutro będę w jego mafijnej posiadłości to porobię mu fotki :)

Chłopak je jak szalony!!

Agness78 - dziękuję za wsparcie dla Mafioza :*

Zołzik

Post » Wto gru 07, 2010 11:54 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

a gdzie on ma ogłoszenia?
trzeba jakieś super fotki mu zrobić :ok:

Agness78

Post » Wto gru 07, 2010 12:44 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Agness78 pisze:a gdzie on ma ogłoszenia?
trzeba jakieś super fotki mu zrobić :ok:

Agness ogłoszeń jeszcze nie ma niestety :( ja tego nigdy nie robiłam, a poza tym z czasem się nie wyrabiam :/

Zdjęcia będą jutro najbardziej superkowe jakie uda mi się zrobić!!
A i jak będę miała zdjęcia, to zrobię mu facebooka :)

Zołzik

Post » Wto gru 07, 2010 14:07 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

No to nie ma co liczyć na cud. Na forum DS raczej nie znajdzie zwłaszcza jak wątek wylądował na kociarni :?
Trzeba zrobić jak najwięcej ogłoszeń :ok: :ok: :ok:

Agness78

Post » Wto gru 07, 2010 14:13 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Agness78 pisze:No to nie ma co liczyć na cud. Na forum DS raczej nie znajdzie zwłaszcza jak wątek wylądował na kociarni :?
Trzeba zrobić jak najwięcej ogłoszeń :ok: :ok: :ok:

Jutro robię fotki i bierzemy się do pracy!!
Pomożecie??

Zołzik

Post » Wto gru 07, 2010 21:10 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

Wiem, że CatAngel za dychca robi ogłoszenia na 25 portalach za jednym zamachem... tylko trzeba przygotować tekst ogłoszenia i fotki właśnie. To chyba jest najlepsze rozwiązanie :)
Lulu będzie miała robione ogłoszenia właśnie przez CatAngel, przemyśl to :)

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Śro gru 08, 2010 8:20 Re: [WRO] Łaciatek - szuka DS! Prosimy o pomoc finansową dla DT!

ciekawa.swiata pisze:Wiem, że CatAngel za dychca robi ogłoszenia na 25 portalach za jednym zamachem... tylko trzeba przygotować tekst ogłoszenia i fotki właśnie. To chyba jest najlepsze rozwiązanie :)
Lulu będzie miała robione ogłoszenia właśnie przez CatAngel, przemyśl to :)

no chyba tak zrobię, bo coprawda kasy mam mało, ale czasu jeszcze mniej...

Jako świeżo upieczona narzeczona (tu przydałyby się jakieś gratulacje, czy coś ;) ) muszę się teraz starać, więc obowiązków przybędzie ;)

Byłam wczoraj u Mafioza (w zasadzie to u mamy się pochwalić, ale Mafiozo stwierdził, że przyszłam do NIEGO). Chłopak ma się dobrze, apetyt dopisuje. Ciężko mu zrobić zdjęcia - on ciągle jest w ruchu. Jak tylko będę miała chwilkę, to zrzucę z komórki i wkleję Wam fotki i filmik od Mafioza :)

Mafiozo jest kotem niesamowitym. Ma swój świat. Nic sobie nie robi z tego, że waży 5 kg i ma ogromne zęby i pazury - bawi się równie energicznie jak mój trzymiesięczny Klops :) A jak tylko wyczuje łapkę Ludzia, to włącza traktorek i wskakuje na kolanka :) Malutki kotecek na kolankach :) :ryk:
Ja go normalnie kocham już. Jego stały domek będzie miał mnóstwo kociej miłości.

Kot jest bezproblemowy w ogóle - byle tylko miska była pełna. Je wszystko, bez wyjątków. Jak nie ma mokrego, to wyjada grzecznie suche. Ale jak i ono się skończy, to potrafi obudzić o 8 rano i grzecznie acz dość namolnie domagać się swojego.
Chętnie wcina żarcie swojego Ludzia - wczoraj wlazł na stół i zjadł maminy kefir :) Lubi kefir, jogurt, biały serek - najalepiej jak jest wymieszany z mięchem. Wcina gotowanego kurczaka, wołowinkę i wszystko inne co wpadnie w ten piękny kwadratowy pyszczek :) Parę dni temu na ziemię spało sreberko od serka topionego, więc co zrobił Mafi?? Wsadził nos w sreberko i jeździł nim po całej kuchni :) :1luvu: widok był naprawdę przedni :)

Jest kotem cichym, raczej nie miauczącym. Tzn miauknie od czasu do czasu, ale w porównaniu z moimi kotami, które gadają non stop, to on jest raczej "nieśmiały" ;) Z gości i obcych osób nic sobie nie robi - przecież to tylko kolejne łapki do głaskania. Problem tylko jest, że pojawia się za dużo kolan i nie wiadomo gdzie wskoczyć. Wiadomo - prawdziwy mężczyzna ma problemy z decyzyjnością ;)

Miejsce po kastracji wygojone, kot nie znaczy - jest świetnie.

A i jeszcze jedno - odkryłam wczoraj, że on na środku brzucha ma taką okrągłą burą plamkę - cudownie to wygląda!!

Zołzik

[poprzednia][następna]