Ale tej kici mi tak żal...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:VVu - Kinga z Pomorza to osoba prywatna, ale sama dopilnowała sterylki ponad połowy z ponad 40 kotów, które dokarmia :> To chyba wystarczająca skala?
Willow_ pisze:Cieszę się, że szylkretka dostała DT ...![]()
A na blogu VVu (http://kotmiksy.blox.pl) znalazłam świetny rysunek- "Nie odkładaj na jutro tego ..." wpis z 6.12.br.
Tu jest link do wątku Białaska: Wawa Białasek FeLV +, szukamy pilnie dt/ds!!!Efcia1 pisze:Białasek właśnie po kontroli u dr Czubek. Jego zewnętrzny wygląd ma się nijak do wyników badań, które są złe![]()
Dzisiaj rozpoczął kurację kocim interferonem. Dr Czubek powiedziała, że to jedyna szansa dla niego. Jak zareaguje na pierwszą serię (5 zastrzyków) będzie kontynuacja. Jeśli nie, to znaczy, że nic nie pomoże...
Jak wiecie kuracja interferonem jest droga, stąd mój apel: czy ktoś mógłby finansowo wspomóc Koterię w leczeniu Białaska? Ośrodek ledwo wiąże koniec z końcem, nie wiemy czy uda nam się przetrwać do wiosny, a mimo to fundacja nie odmówiła pomocy kotu. Pomóżmy, proszę
VVu pisze:Potrzebujemy pomocy!
Kociak przyjeżdża już jutro, a domu dla niego nie ma.U renatab, która miała dać kociakowi DT - pp... (Kociak, uciekając, najprawdopodobniej uratował sobie życie). U karmicielki, która pośredniczy, nie możemy malca zostawić, bo ona - nie mając środków - zatrzymała u siebie na stałe 2 koty, dla których Jana szukała domu (i dla jednego właśnie znalazła, i musiała sprawę odkręcać...).
U nas - szpilki nie da się wetknąć: o "persika" Maluszka wiele jest pytań, ale na razie nic z tego nie wynika; w klatce siedzą 2 maluchy.
Kobieta, która złapała kociaka, mówi, że nie może go przechować i wypuści go na dwór. A właśnie znowu zaczęło sypać za oknem...
Szalony Kot pisze:Co w błąd wprowadzasz, kociak został w TDT i nie ma opcji, żeby go oddaliSzczęśliwy dzień
Willow_ pisze:Pozwalam sobie na kolejne KOTmoterstwo - do Ani Rylskiej trafił kot przyniesiony do lecznicy na uśpienie, bo ludzie nie chcieli leczyć nerek.
Anna Rylska pisze:jutro rano Oskar jedzie do domu, domek zgłosił się z ogłoszenia w lecznicy, ma doswiadczenie z takimi kotami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 181 gości