postaramy się je umieścić na naszej witrynie o adopcjach ! inne osoby też mogą zając się szukaniem im domów !
ku chwale ojczyzny !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babazgaga pisze:Bardzo przepraszam Jessi, ale piszesz nieprawdę. Grubą nieprawdę. Nigdy nie zapewniałam nikogo, że kotka dziczka która karmiła wasze i moje znajdki zostanie u moich teściów, bo takiej opcji nigdy nie było. Szukałam jej domu. Do teściów w tym czasie przybłąkała się na ogród inna kotka która u nich się okociła, i to o niej mówiłam że teściowie chcą ją zostawić, i tak właśnie się stało. Kotka dziczka natomiast miała zostać zabrana dokądś (nie wiem dokąd) przez Beatkę, jednak sprawa nie wypaliła bo to był zupełnie dziki, w ogóle nie socjalizujący się kot, rzucający się z zębami pomimo ponad 4-miesięcznego pobytu u ludzi, i dlatego też po konsultacji z nią ustaliłam, że to, co mogę, to wysterylizować ją, zaszczepić, odkarmić i wypuścić w bezpiecznym miejscu, o którym wiem, że ludzie opiekują się kotami - tak właśnie się stało, a wcale nie było łatwo takie bezpieczne miejsce znależć. Jeśli masz wątpliwości, zapraszam na odpowiedni wątek na forum KŻ. To, co mnie naprawdę boli, to fakt, że napisałam Ci o tym 8 sierpnia, i jakoś przez te cztery miesiące nie otrzymałam od Ciebie żadnej reakcji, żadnej odpowiedzi, a teraz jestem przy zupełnie innej sprawie oceniana jako kłamczucha i niesłowna.
Ręce opadają.
natasza25 pisze:Spokojnie Eddziajessi nie miała na myśli nic złego
![]()
Szanujemy Was za to co robicie dla kociaków i czasami mamy przyjemność coś razem zrobić np jak sterylizacje kotek z ul. Przyjażni lub z ul. Komuny Paryskiej![]()
Kułko pisze:Nataszo25 dzięki za współpracę, ale słowa jessi to wielkie chamstwo i zrobiły komuś wielką przykrość! Nie tłumacz tej dziewczyny bo szkoda takiej osoby jak ty na znajomość z nią.
Jessi powinna przeprosić Babęzgagę, obrzydliwie się czyta to co ona napisała. Ja się bardzo cieszę że kotka znalazła domek. Trzymam kciuki za wszystkie zaginione koty.
Do zobaczenia na Kocim Życiu
Ku chwale ojczyzny!
Gutek pisze:(...) Poprosiłam na priv o wyjaśnienie i również Twoje wątpliwości proponuję tak wyjaśniać. (...)
Już się tu gubią koty p. Ani.
Gutek pisze:Gutek pisze:(...) Poprosiłam na priv o wyjaśnienie i również Twoje wątpliwości proponuję tak wyjaśniać. (...)
Już się tu gubią koty p. Ani.
jessi74 pisze:Kułko pisze:Nataszo25 dzięki za współpracę, ale słowa jessi to wielkie chamstwo i zrobiły komuś wielką przykrość! Nie tłumacz tej dziewczyny bo szkoda takiej osoby jak ty na znajomość z nią.
Jessi powinna przeprosić Babęzgagę, obrzydliwie się czyta to co ona napisała. Ja się bardzo cieszę że kotka znalazła domek. Trzymam kciuki za wszystkie zaginione koty.
Do zobaczenia na Kocim Życiu
Ku chwale ojczyzny!
jessi74 pisze:osset - wybaczchyba kotkom nowy wątek trzeba założyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, puszatek, teesa i 328 gości