Dziś dzień dobroci dla Mamusi

Mrkevka, jak Nela i kuweta?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrkevka pisze:To się zgadza. Szukam tylko sposobów, żeby naszą Królewnę jednak przekonać do kuwetki. Tylko, że ona ma naprawdę królewskie humoryGdybyście słyszały z jaką ona pretensją w głosie woła o jedzenie albo o pieszczoty
To nawet nie nosi znamion prośby, tylko rozkazu
Ale dla równowagi inne kotki postanowiły nam dzisiaj zrekompensować humory Nelki - Fabiś super grzecznie dał sobie obciąć pazurki, a Shrek - uwaga - opanował sztukę aportu piłeczki. Mój mąż jest z siebie szczególnie dumny, wmawia sobie i próbuje i mi, że to on go tego nauczył
Kto, kogo?
alix76 pisze:No, teraz by się jeszcze Kupujący przydali.
Dziś dzień dobroci dla Mamusi- Bandido śpi mi na kolanach utrudniając wykonanie planowanych rzeczy. Gołąbka rozruszała się i próbowała zamordować myszkę, co mnie cieszy, bo ostatnio była apatyczna. Trawis wytrwale domagał się puszki, która już dzisiaj nie przysługuje. Muszę poszukać innego przysmaku, bo chyba Trawis i Zidane dostali uczulenia
. To tak, żeby nie było nudno
![]()
alix76 pisze:No, teraz by się jeszcze Kupujący przydali.
Dziś dzień dobroci dla Mamusi- Bandido śpi mi na kolanach utrudniając wykonanie planowanych rzeczy. Gołąbka rozruszała się i próbowała zamordować myszkę, co mnie cieszy, bo ostatnio była apatyczna. Trawis wytrwale domagał się puszki, która już dzisiaj nie przysługuje. Muszę poszukać innego przysmaku, bo chyba Trawis i Zidane dostali uczulenia
. To tak, żeby nie było nudno
![]()
alix76 pisze:Doceniam, doceniam ... tym bardziej mi przykro, że na co dzień kociaki tyle czasu spędzają same. Za to jak już mnie dorwą
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, puszatek, squid i 70 gości