Czarne Diabły Tasmańskie II, Trawis w DS, dobre wieści!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 05, 2010 11:28 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

No, teraz by się jeszcze Kupujący przydali :twisted: .
Dziś dzień dobroci dla Mamusi :twisted: - Bandido śpi mi na kolanach utrudniając wykonanie planowanych rzeczy. Gołąbka rozruszała się i próbowała zamordować myszkę, co mnie cieszy, bo ostatnio była apatyczna. Trawis wytrwale domagał się puszki, która już dzisiaj nie przysługuje. Muszę poszukać innego przysmaku, bo chyba Trawis i Zidane dostali uczulenia :twisted: . To tak, żeby nie było nudno :roll:
Mrkevka, jak Nela i kuweta?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie gru 05, 2010 12:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

mrkevka pisze:To się zgadza. Szukam tylko sposobów, żeby naszą Królewnę jednak przekonać do kuwetki. Tylko, że ona ma naprawdę królewskie humory :roll: Gdybyście słyszały z jaką ona pretensją w głosie woła o jedzenie albo o pieszczoty :mrgreen: To nawet nie nosi znamion prośby, tylko rozkazu :mrgreen: Ale dla równowagi inne kotki postanowiły nam dzisiaj zrekompensować humory Nelki - Fabiś super grzecznie dał sobie obciąć pazurki, a Shrek - uwaga - opanował sztukę aportu piłeczki. Mój mąż jest z siebie szczególnie dumny, wmawia sobie i próbuje i mi, że to on go tego nauczył :twisted: Kto, kogo? :twisted:

U mnie to norma - takie dopominanie się o cokolwiek - i to ze strony Rysia! Najczęściej leży gdzieś w bliskiej odległości ode mnie i wystarczy, że ja drgnę i już słyszę "miauuuu". a jak tylko się go dotknie albo powie szeptem "kici, kici" albo Ryś" to już otwiera oczka i dopomina się o pieszczoty :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Nie gru 05, 2010 12:07 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

alix76 pisze:No, teraz by się jeszcze Kupujący przydali :twisted: .
Dziś dzień dobroci dla Mamusi :twisted: - Bandido śpi mi na kolanach utrudniając wykonanie planowanych rzeczy. Gołąbka rozruszała się i próbowała zamordować myszkę, co mnie cieszy, bo ostatnio była apatyczna. Trawis wytrwale domagał się puszki, która już dzisiaj nie przysługuje. Muszę poszukać innego przysmaku, bo chyba Trawis i Zidane dostali uczulenia :twisted: . To tak, żeby nie było nudno :roll:

Alix, a co jest najważniejsze dla Mamusi według kociaków?? Pokazywanie, że Mamusia ma za zadanie; głaskać, miziać, karmić i opiekować się :twisted: Przyda Ci się trochę kociej miłości po zimnej delegacji :ryk: Stęskniły się za Tobą a Ty tego, niedobra, nie doceniasz??? :evil:

joarkadia

Post » Nie gru 05, 2010 15:12 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Doceniam, doceniam ... tym bardziej mi przykro, że na co dzień kociaki tyle czasu spędzają same. Za to jak już mnie dorwą :twisted:

alix76

Post » Nie gru 05, 2010 16:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

alix76 pisze:No, teraz by się jeszcze Kupujący przydali :twisted: .

Chyba Nelcia gdzieś podsłuchała, albo podczytała, że się na nią skarżę i dzisiaj,może tak dla zmylenia przeciwnika, postanowiła zachowywać się tak, jak na grzecznego kotka przystało :ok: Oglądałam dzisiaj zdjęcia z wątku o kotkach z Serocka, słaby widok :-(
No i co chwilę patrzę jak tam bazarek. No już pierwsze lody przełamane, bo coś drgnęło :mrgreen:

mrkevka

Od: Czw paź 28, 2010 18:23

Post » Nie gru 05, 2010 16:52 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

alix76 pisze:Doceniam, doceniam ... tym bardziej mi przykro, że na co dzień kociaki tyle czasu spędzają same. Za to jak już mnie dorwą :twisted:

u mnie jest podobnie - wyrwać się z ich łapek nie mogę :D A swoją drogą wcale nie chce się z nich wydostać :ryk:

joarkadia

Post » Nie gru 05, 2010 16:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 05, 2010 17:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Alix, czy status Trawisa w Twoim domu się zmienił? Nie widzę go w adopcjach.. :?:

mrkevka

Post » Nie gru 05, 2010 18:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Bazarki drgnęły, to i pójdą :mrgreen: . Co do Trawisa, to wprost przeciwnie :twisted: , liftingowałam ogłoszenie i teraz od nowa czeka na zatwierdzenie. Zamówiłam większy pakiet u CatAngel i wyślę nowy tekst Alebie do allegro - Trawis powinien być jedynakiem, nie powinien u mnie zostawać, to nie służy ani jemu ani moim kotom. A na razie nikt o niego nie pytał ...

alix76

Post » Nie gru 05, 2010 18:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Już nawet myślałam, że tak cichaczem ktoś się dla niego znalazł. To znaczy, miałam nadzieję..

mrkevka

Post » Nie gru 05, 2010 18:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

No, niestety ... na razie cisza, a przed chwilą usiadł na biurku, popił wody z kubka i kazał się podrapać pod brodą i za uchem. On jest miziak, ale na swoich warunkach ...
A w ogóle, mrkevka, to gratulacje sukcesu kuwetowego Neli! Oby tak dalej :ok: Serock to ciężki temat, oglądałam wczoraj te foty i serce mi się znów ściskało :( .

alix76

Post » Nie gru 05, 2010 18:59 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Jeszcze za wcześnie, żeby mówić o sukcesie. Chyba, że spojrzę na to tak, że każdy dzień bez Nelkowej niespodzianki to taki nasz mały sukces :mrgreen: Trawis to taki chyba dostojny Pan, który tak trochę z góry i z lekką pogardą patrzy na tych swoich kocich kuzynów. On chyba jest bliso spokrewniony z moją Nelką :twisted:

mrkevka

Post » Nie gru 05, 2010 21:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Mrkevka, moje kociaki bez względu czy mają czystą czy brudną (kwestia jednego dnia wymiany ) potrafią robić obok.... centralnie na nie wpadam w środku nocy albo z samego rana jak jestem jeszcze półprzytomna! :twisted: I to bez względu na rodzaj piasku/zwirku ktory stosuje.....norma jest to że jak ide do sklepu to kupuje conajmniej dwa rodzaje żwirku dla kotów i ekeperymentuje... z koniecznosci :?

joarkadia

Post » Pon gru 06, 2010 10:16 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Alix ma szczęśliwą reke do adopcji wiec jest nadzieja że i Trawis znajdzie dom, czego serdecznie życzę :ok:
pozdrawiam JS

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon gru 06, 2010 19:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie II, Fabrycy - a jednak DS!

Obrazek Obrazek
:mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon gru 06, 2010 19:06 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Rozsunęłam zdjęcia

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]