Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seja pisze:Julek i Leo pojechali do wspólnego DS
taizu pisze:seja pisze:Julek i Leo pojechali do wspólnego DS
seja pisze:taizu pisze:seja pisze:Julek i Leo pojechali do wspólnego DS
Mało się nie popłakałam... smutno mi...
Marea pisze:Właśnie dziś skasowałam allegro Czarkowe, bo ktoś zalicytował, no a pozatym poszedł do domku![]()
Muszę Nelce zrobić ładne fotki i Lei, bo laski nie były do tej pory zbyt fotogeniczne i wrzucić więcej ogłoszeń...ehh gdyby nie ten grzyb u Ciebie diabelny...w Nowym Porcie jest ok 4 m-ny miziasty kocurek, dziś dawał mi się głaskać i wyginał dupencję...na razci trochę się bał, no bo nikt go nie brał jak dotąd ale nie uciekł po fakcie...burasek z białym krawacikiem i białymi łapkami...muszę poszukać mu tymczasu...
Asia masz jakieś puste pudełka po Purinie One na zbyciu? potrzebuję z 2 sztuki..
Marea pisze:Asia masz jakieś puste pudełka po Purinie One na zbyciu? potrzebuję z 2 sztuki..
seja pisze:Marzena, lepszy grzyb niż mróz... z grzyba go wyleczę... zza TM już nie bardzo...
Jak chcesz go podrzucić to dawaj śmiało...
Tina i Minia do tej pory nie miały grzyba...wyjaśnisz mi dlaczegobo nawet ja tego nie kumam
(tfu tfu, odpukać w niemalowane )
seja pisze:Tina i Minia do tej pory nie miały grzyba...wyjaśnisz mi dlaczegobo nawet ja tego nie kumam
(tfu tfu, odpukać w niemalowane )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 426 gości