PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 21:23 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

To życie zaskakuje, nie ja...

Ja jeszcze z szoku nie mogę wyjść.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob gru 04, 2010 21:25 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

villemo5 pisze:To życie zaskakuje, nie ja...

Ja jeszcze z szoku nie mogę wyjść.

I zapewne ze szczęścia :ok: . Czekam niecierpliwie jak wszyscy w twojego wątku na historię Basi

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob gru 04, 2010 21:59 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Gratuluję wszystkim nowozakoconym :mrgreen:
Ja myślę że tak na kilkanaście lat mam spokój :lol:

MissTake2

Od: Pt lis 19, 2010 13:50

Post » Sob gru 04, 2010 22:20 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

MissTake2 pisze:Gratuluję wszystkim nowozakoconym :mrgreen:
Ja myślę że tak na kilkanaście lat mam spokój :lol:

Nie znasz dnia ani godziny- serce nie sługa :twisted:

Asia_Siunia

Post » Sob gru 04, 2010 22:27 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Właśnie tego się boje, zwłaszcza że miał być tylko jeden i dla Tygrysa szukałam domu, a jak już ktoś zadzwonił, to powiedziałam, że jednak nie jest do oddania :lol:

MissTake2

Post » Nie gru 05, 2010 9:26 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

MissTake2 pisze:Właśnie tego się boje, zwłaszcza że miał być tylko jeden i dla Tygrysa szukałam domu, a jak już ktoś zadzwonił, to powiedziałam, że jednak nie jest do oddania :lol:

miałam dokładnie to samo jak zadzwonił ktoś w sprawie adopcji Kleksa :oops:
zapraszam na bazarek , bo niedługo koniec :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie gru 05, 2010 9:43 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Witam wszystkie czarownice w niedzielny poranek. Chciałam powiedzieć, że moje rybki są szalone. Dokupiłam im dodatkowe urządzenie napowietrzajce, ponieważ moje akwarium jest wysokie i deszczownia nie napowietrzała dolnej części. Chcąc więc żeby rybkom było dobrze musiałam zainwestować w dodatkową pompkę i taką kostkę leżącą na dnie, z której lecą bąbelki. Rybki są przeszczęśliwe. Bąbelki są dla nich najfajniejszą zabawą. Najbardziej podobają się rybce o imieniu Mućka (bo jest łaciata jak krowa :roll: ). Mućka rzuca się w prąd bąbelków z rozcapierzonym ogonem i walczy z nim zawzięcie, aż bąbelki wyniosą ja do góry.Potem robi zwycięską rundę wokół akwarium, ustawia się do kolejnego ataku ( zatrzymuje się na chwilę przyczajona - kojarzy mi się w tej pozycji z Pomponem przebierającym zadnimi łapami podczas ataku na Frędzla) i nagle znienacka rzuca się znowu w wir :lol: Normalnie gdyby mogła mówić, pewnie by przy tym krzyczała "Banzai!!!" :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie gru 05, 2010 10:42 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Pomponmamo, też miałam rybki, fajne są. Moimi ukochanymi rybkami były proporczykowce ale są niestety bardzo terytorialne i pomimo, że miałam duże akwarium, dwie pary jak były, to były ciągle wojny

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie gru 05, 2010 11:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

pomponmama pisze:Witam wszystkie czarownice w niedzielny poranek. Chciałam powiedzieć, że moje rybki są szalone. Dokupiłam im dodatkowe urządzenie napowietrzajce, ponieważ moje akwarium jest wysokie i deszczownia nie napowietrzała dolnej części. Chcąc więc żeby rybkom było dobrze musiałam zainwestować w dodatkową pompkę i taką kostkę leżącą na dnie, z której lecą bąbelki. Rybki są przeszczęśliwe. Bąbelki są dla nich najfajniejszą zabawą. Najbardziej podobają się rybce o imieniu Mućka (bo jest łaciata jak krowa :roll: ). Mućka rzuca się w prąd bąbelków z rozcapierzonym ogonem i walczy z nim zawzięcie, aż bąbelki wyniosą ja do góry.Potem robi zwycięską rundę wokół akwarium, ustawia się do kolejnego ataku ( zatrzymuje się na chwilę przyczajona - kojarzy mi się w tej pozycji z Pomponem przebierającym zadnimi łapami podczas ataku na Frędzla) i nagle znienacka rzuca się znowu w wir :lol: Normalnie gdyby mogła mówić, pewnie by przy tym krzyczała "Banzai!!!" :ryk:

Suuuper :D Ja bardzo bym chciala miec kiedys akwarium, ale to dopiero jak przyjda lepsze czasy... Moi znajomi maja duze w jednym pokoju a w malym trzy male - jak do nich przychodze to czasami jak tam siade to sie zawieszam i patrze, patrze... rybki bardzo lubia babelki powietrza i faktycznie co poniektore szaleja jak zwariowane :)

Wyszlam dzis rano z domu bylo -17. Przecudna, przepiekna, przemalownicza zima - biale oszronion drzewa, wschodzac slonce blyszczalo w igielkach lodu, dymy z kominow jak na pocztowkach - cos pieknego :D Patrzac czlowiek zapomina jak zimno ma w lazience i kuchni, po prostu sie cieszy tym pieknem i chlonie calym soba :)
Mozecie mnie zlinczowac ale po dzisiejszym ranku kocham zime :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie gru 05, 2010 12:45 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Ano jest pięknie :) Chociaż ja wolę patrzeć przez okno :lol:
Znalazłam pchły u kotów 8O Że skąd?

MissTake2

Post » Nie gru 05, 2010 15:37 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

MissTake2 pisze:Ano jest pięknie :) Chociaż ja wolę patrzeć przez okno :lol:
Znalazłam pchły u kotów 8O Że skąd?

8O aż swoje przejrzałam ... Skąd toto? Masz wychodzące?

Asia_Siunia

Post » Nie gru 05, 2010 15:41 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Nawet i weta mogły złapać. Wszak różni pacjenci tam przychodzą. :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie gru 05, 2010 15:43 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

villemo5 pisze:Nawet i weta mogły złapać. Wszak różni pacjenci tam przychodzą. :mrgreen:

No fakt...

Asia_Siunia

Post » Nie gru 05, 2010 15:44 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Trinity36 pisze:Ja tez mam w domu od dziś wielkokota, a właściwie wielkokotę :)

Mamy w Kielcach problem, bo fiona22, która ma pod opieka ponad 10 bezdomniaczków musi iść do szpitala i na gwałt szukamy DT dla nich!!!

Mnie "trafiła" się Mela, koteczka ważąca ok 6 kg.. Jeszcze tyle na raz kota w jednym nie miałam :)

A od ilu kilogramów liczy się wielkokot :?: Moje panny ważą ponad 5 kilogramów i myślę, że są małe, Ozzi ponad 6 i zgodzę się, że jest dość duży, ale żeby zaraz wielkokot 8O
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie gru 05, 2010 16:01 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Skąd toto? Masz wychodzące?
Nie wychodzą no ale jest parę możliwości jak pchły mogły przyjść do nas :P
Paskudztwa, pochowały się i teraz nie mogę znaleźć, jedną tylko złapałam a widziałam więcej :( Wiem, i tak je trzeba porządnie odpchlić :lol:
Luna chodzi i szuka co tu zbroić, no nie mogę z nią dzisiaj :lol:

MissTake2

[poprzednia][następna]