KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 04, 2010 20:26 Re: Umierają w schronisku!ZUZIA już w podróży trzymajcie kciuki!

Miały być o 19.30... 15 minut pociąg stał na peronie, więc Duże pewnie trochę pogadały... jeszcze dojazd do domu i "wypakowanie" naszych Bohaterek.... to niestety trwa.... a :ok: już sine od ściskania.....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob gru 04, 2010 21:03 Re: Umierają w schronisku!ZUZIA już w podróży trzymajcie kciuki!

:?: :?: :?: :?: :?:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob gru 04, 2010 22:10 Re: Umierają w schronisku!ZUZIA już w podróży trzymajcie kciuki!

dojechały,wszystkie głodne,Karolinkę pewnie trzeba karmic,
Zuzia zmęczona ,taki maraton zrobic przez pól Polski

Głaski dla Rusałki,Szylki i Karolinki

dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Sob gru 04, 2010 22:22 Re: Umierają w schronisku!ZUZIA już w podróży trzymajcie kciuki!

Mi brakuje słów podziękowania, Zuzia :1luvu: , hanelka. :1luvu: Grażyna :1luvu: i wszystkim osobą które uczestniczyły duchem... Tylko ich nie przekarmcie tymi smakołykami. :mrgreen: To ja już spokojnie udaję się w stan spoczynku.

Jutro czekamy na wieści. Kolorowych snów wszystkim.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob gru 04, 2010 23:28 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Zuzia, jesteś WIELKA :1luvu:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie gru 05, 2010 0:25 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

:)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie gru 05, 2010 0:28 Re: Umierają w schronisku!ZUZIA już w podróży trzymajcie kciuki!

gayae pisze:dojechały,wszystkie głodne,Karolinkę pewnie trzeba karmic,
Zuzia zmęczona ,taki maraton zrobic przez pól Polski

Głaski dla Rusałki,Szylki i Karolinki

dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuzia zjadła bez marudzenia. :wink: :lol: Teraz się moczy, zaraz ją wyślę do łóżka. :mrgreen: (mogę sobie wreszcie pomatkować)

Pozostałe dziewczyny w lekkim szoku.

A teraz uwaga, uwaga: jedyna kocia, która zjadła to... Karolinka!!! Siedzi pod kuchenką - ulubionym miejscu „nowych”. Tam jej wstawiłam miseczkę. Suchego nie chciała, ale w sekundę wsunęła całą saszetkę Miamora. Sama! Bez korowodów, namawiania, paćkania palców. Kiedy wróciłam z karmienia dzików, zastałam pannę na środku przedpokoju. Przyglądałyśmy się sobie dłuższą chwilę bez ruchu, po czym Karolinka poszła do łazienki.

Rusałka chodzi po mieszkaniu i buczy na wszystkich. Jedzenia jeszcze nie tknęła. Maniek na dzień dobry dostał z liścia, a tylko przyszedł się przywitać. Teraz chodzi z niewyraźną miną (niestety byli świadkowie, co za obciach - kobieta mnie biiiije...) Rusałeczka siedzi na parapecie w kuchni. Trochę zwiedza mieszkanie. Zaliczyła (bucząc) moje kolana :1luvu: i dała się ponosić na rączkach. :1luvu: Na widok Sosera (psa) tak spanikowała, że mało nie wyprawiła na tamten świat Chajki na zawał. Posiedziała chwilę na łóżku obok śpiącej Zuzi, po czym zajęła miejsce na półce, na której wciąż jeszcze nie ustawiłam książek.

Zoe (?) na mój widok ucieka. Jednak przydybana daje się głaskać. Troszkę zjadła, właściwie poskubała, ale zaliczone. Na psa reaguje spokojnie, ludź ją bardziej stresuje. To chodzi sobie po mieszkaniu, zagląda w zakamarki, zaciekawiona wsadza wszędzie nosek, to chowa się gdzieś.

Wszystkie trzy piły, wszystkie były w łazience, więc zakładam, ze kuweta zaliczona. Biedne są bardzo. Zmęczone długą podróżą, zestresowane tymi wszystkimi nagłymi zmianami, które przewróciły ich życie do góry nogami. Jednak nie jest źle. Karolinka zaczyna się rozluźniać. Pozostałe dziewczyny po kolejnej zmianie przechodzą mały kryzys, ale już widać, że powinno być dobrze. Cieszę się, że jutro niedziela. Będę z nimi cały dzień.

Pisałam ten post w dosyć długim przedziale czasu, przerywając co chwila i wstając do różnych zajęć, ale mam nadzieję, że coś z tego wszystkiego da się zrozumieć. Najważniejsze, że nie siedzą już w schronisku. Przed nimi długie, piękne życie we własnych domach. Dzięki Dziewczyny, że wyciągnęłyście je stamtąd i pomogłyście zorganizować całą tę akcję. :1luvu:

Bianka 4 pisze:Zuzia, jesteś WIELKA :1luvu:
:!:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 05, 2010 0:34 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Hanelka, też jesteś SUPER :1luvu:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie gru 05, 2010 0:47 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Dziewczyny, jesteście WSPANIAŁE!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Popłakałam się znów na tym wątku, tym razem ze szczęścia...
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Nie gru 05, 2010 1:00 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

I dla takich chwil warto zyć :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie gru 05, 2010 1:12 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

tak bardzo się ciesze,że już na pólmetku jestescie. Uściski dla WAS :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 05, 2010 2:16 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Wielkie brawa i podziękowania! Jak się cieszę że są wśród nas ludzie którzy pojadą na drugi koniec Polski żeby ratować koty w potrzebie. JESTEŚCIE WSZYSCY FANTASTYCZNI :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mama-san

Od: Pt lis 19, 2010 16:00

Post » Nie gru 05, 2010 9:27 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Najważniejsze, że bezpieczne i kochane, już nie w wolierze (!) :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 05, 2010 10:09 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

Cudnie :1luvu: :1luvu: Za oknem słoneczko a po przeczytaniu wieści w sercu też ciepełko :ok: Warto żyć dla takich chwil :piwa: :piwa: :piwa:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie gru 05, 2010 10:36 Re: Umierają w schronisku!! MAJĄ już DT!! !szukają DS!!!!!!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]