Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Agn - bez komentarza.
Agn pisze:Erin pisze:Agn - bez komentarza.
No. Bez.
Twoja zdolność do nieodpowiadania na pytania robi się już przysłowiowa na tym forum.
EOT.
Erin pisze:Albo może ja do niej napiszę?
Agn pisze:Pipi ma chyba dość roboty przy zwierzakach i wystarczająco ograniczone możliwości, żeby jeszcze Twoje dyspozycje wykonywać.
Agn pisze:EOT.
Erin pisze:Agn pisze:Pipi ma chyba dość roboty przy zwierzakach i wystarczająco ograniczone możliwości, żeby jeszcze Twoje dyspozycje wykonywać.
Noo, za to Twoje musi jak najbardziej![]()
Erin pisze:Pipi, odnalazłam wątek Izabeli - ostatni wpis jest z połowy października, ale wynika z niego, że z Lesiem wszystko OK. A jego problemy ze zdrowiem zaczęły się dobry rok temu, jak nie lepiej - nie pamiętam dokładnie. I to było to samo, co u karzełków - wszystko w środku Lesia rosło, ale on sam nie. A teraz na zdjęciu jest piękny, dorodny kot. Oczywiście nie w każdym przypadku tak jest, ale jak widać, czasem się udaje.
Jeżeli dr Zaleski nie widzi sensu dalszych badań, tzn. że tak pewnie jest, bo on ma dobre oko. I faktycznie, nie ma sensu męczyć maluszków, bo po tych przebojach na Scaleniowej już wystarczy. Ale może warto chociaż wiedzieć, jak najlepiej opiekować się takimi kotami, a Izabela ma w tej materii doświadczenie. Albo może ja do niej napiszę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 75 gości