Nowości dziergane str.45 czekam na zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pt lis 26, 2010 21:33 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

agara pisze:Robi Pani bardzo ładne rzeczy :) naprawdę pogratulować zdolności i wytrwałości. Jak miałam naście lat to też nosiłam komin bo czapek nie lubiłam zbytnio ;) a marznąć tez nie. Szaliki z siostrą same produkowałyśmy z tego co tam w domu się znalazło lub u Babci, ale teraz to chyba nawet pól metra bym nie zrobiła a oczka były we wszystkich rozmiarach ;)
Marzy mi się ciepły długi szal z wełenki cienkiej zrobiony angielskim ściegiem :) Pozdrawiam serdecznie :)
dałoby się radę taki wyprodukować ;) ?

Widać jesteśmy w podobnym wieku.Kominy,getry na dłonie i nogi to moja młodość.Mam chore unerwienia w dłoniach, a robótki to taka rehabilitacja.Zrobić bym potrafiła,ale prawdziwa wełna jest droga i jaka odpowiadała by Ci długość i szerokość.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lis 26, 2010 21:42 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

moś pisze:czy mozna zamowic jasnoszary komin i miteńki? Pierwszego zrobie przelew? Czy dotra do swiat :?: To na prezent 8)
Obrazek
tylko bez opaski 8)
i jeszcze poprosze Etui na komorke, takie
Obrazek

rzeczy dla Ciebie zarezerwowałam.Moje sprawy finansowe prowadzi moja bratanica ewick.Zaraz poda Ci nr. konta na pw.
pozdrawiam
welina

welina

Post » Pt lis 26, 2010 21:44 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Dziekuje, 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lis 26, 2010 22:02 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

mitenki to pamiętam takie dłuuuugie do łokcia, ale nie nosiłam bo nie kumałam jak takie cudo może ręce ogrzać :)
getry na nogi owszem - a już jak się spruło jaki wełniany sweter to dopiero był czad na nogach :ryk:

:) wełna prawdziwa wiem że droga :) nie musi być to 100 % tylko cienka , bo wiadomo że szal lekko lejący musi być :) nie jest to pilna rzecz - na co dzień mam taki a la płótno (tylko jak nie zauważę to mi dziecię podprowadza "bo jest taki mięciutki"). Co do długości to raczej długi - tak na 1,70 a szerokość to 20-25 cm chyba nie będzie przesadą? :oops: A kolor ecri lub czarny. :1luvu:
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Pt lis 26, 2010 22:14 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

UWAGA- DZIEWCZYNY Z DUŻYM SERCEM -a wiem,że na tym forum wszyscy tacy jesteśmy.NA KOCIM BAZARKU tytuł Rękodzieło weliny...wystawiłam rzeczy na licytację dla Antosia
ślicznego synka aglo z naszego forum.Pieniądze potrzebne na sprzęt rehabilitacyjny.

z góry dziękuję
welina :1luvu:

welina

Post » Pt lis 26, 2010 22:22 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

agara pisze:mitenki to pamiętam takie dłuuuugie do łokcia, ale nie nosiłam bo nie kumałam jak takie cudo może ręce ogrzać :)
getry na nogi owszem - a już jak się spruło jaki wełniany sweter to dopiero był czad na nogach :ryk:

:) wełna prawdziwa wiem że droga :) nie musi być to 100 % tylko cienka , bo wiadomo że szal lekko lejący musi być :) nie jest to pilna rzecz - na co dzień mam taki a la płótno (tylko jak nie zauważę to mi dziecię podprowadza "bo jest taki mięciutki"). Co do długości to raczej długi - tak na 1,70 a szerokość to 20-25 cm chyba nie będzie przesadą? :oops: A kolor ecri lub czarny. :1luvu:

albo ecri,lub czarny-twój wybór[też moje ulubione kolory.Tylko czarny trochę źle się robi,bo oczy już nie te.A mitenki noszę od młodości,nie lubię rękawiczek

welina

Post » Pt lis 26, 2010 22:33 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

[quote="welina"[/quote]
albo ecri,lub czarny-twój wybór[też moje ulubione kolory.Tylko czarny trochę źle się robi,bo oczy już nie te.A mitenki noszę od młodości,nie lubię rękawiczek[/quote]

Welino niech żyje ecri ;) - a tak poważnie czarny do każdej kurtki dopasuję ;), ale mam też jasną wiec będzie ok. Ja to niestety "wieczna zmarzlina" zima więc i nawet w rękawiczkach łapki mi marzną.
Pozdrawiam serdecznie

Tak zapytam - tak jak napisałam nie jest to pilne ale czy do zrobienia? jeszcze o koszty - zawsze mogę zaliczkę przesłać. :)
A.
Obrazek

agara

Post » Pon lis 29, 2010 23:26 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Podniosę :) może Welina zagości na swoim wątku :)
Obrazek

agara

Post » Śro gru 01, 2010 9:34 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Obrazek

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Śro gru 01, 2010 11:00 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

ZAPRASZAM NA PIERWSZĄ STRONĘ CZEKAJĄ RZECZY DO SPRZEDANIA,MOŻNA RÓWNIEŻ ZAMAWIAĆ

welina :catmilk:

welina

Post » Pt gru 03, 2010 23:12 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Obrazek

ewick

Post » Sob gru 04, 2010 8:21 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Ja w swoim kompleciku już chodzę i powiem wam tak-komin super ciepły, rękawiczki bardzo wygodne no i funkcjonalne, jednym słowem jestem zachwycona! Pozdrawiam :)
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Sob gru 04, 2010 11:39 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

galleana pisze:Ja w swoim kompleciku już chodzę i powiem wam tak-komin super ciepły, rękawiczki bardzo wygodne no i funkcjonalne, jednym słowem jestem zachwycona! Pozdrawiam :)

Dziękuję Ci serdecznie i gorąco pozdrawiam :1luvu:
EWA [welina] :dance:

welina

Post » Sob gru 04, 2010 15:07 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

takie twarzowe te kominy.ale co dziewczynom ciepło :ryk: :

welina

Post » Pon gru 06, 2010 9:49 Re: SPRZEDAM CIOCI RĘKODZIEŁA: KOMINY CZAPKI mitenki PROMOCJA!

Ciocia, masz tu prezent ode mnie

Obrazek

ewick

[poprzednia][następna]