Moja jada ewentualnie podane, z rączki, bo przecież nie będzie się nachylać i podłodze kłaniać. A jak spadnie na podłogę to już jest fuj Ale matką zastępczą była dobrą. Dawała cycusia ciągnąć znalezionej niuni i udawala, że karmi lizała, dbała i wychowała sobie przybrane dziecko jak należy.
dzisiaj koncert dała pierwsza klasa- chodzi, drze japę, ale jakoś nic nie pasuje. zjadła kawałek szynki (z podłogi ). a wczoraj spała ze mną na łóżku inne koty dalej pfuj, i phyyy. żeby tylko zjadła coś no
Franek & Rysia Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.
juhu! dzięki podpowiedzi aamms napisałam do XAgaX, która poszukiwała towarzyszki dla swojego kiciucha. I Adze i jej mamie Mia bardzo się spodobała, tak więc poszukiwanie domu uważam za zakończone teraz szukam za to transportu do Warszawy Hurra!
nie chciałabym narażać koty na stres podróży pociągiem z obcą osobą (to, że ja ją pokochałam od pierwszego wejrzenia, nie znaczy niestety, że tak będzie i z nią), więc - oczywiście za zwrot kosztów- będę wdzięczna, jak ktoś nam Mię dostarczy.
A oto Ozyrys- starszy kolega, z którym mam nadzieję jeszcze w tym roku zamieszka - 9-letni kastracik z papierami:
siebie na wszelki wypadek nie wklejam
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
nie możemy się doczekać na naszą nową członkinię rodziny
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
dziś plaskata pojechała do swojego nowego domku... całą noc spała w przygotowanym transporterze panienka na włościach zachowała zimną krew i ... rozgościła się, przecież u siebie już była