KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 03, 2010 12:38 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Małgosia możesz przesłać mi na maila tekst +namiary na każd DT? Foty sama sobie sciągnę.
Czy DT mają te same numery co ja mam? Czy maile tez mam podac?

Jak mi sie uda,puszczę w weekend ogloszenia. Czy dopuszczalna jest przeróbka twego etkstu Aniele?
Cobym do piekła nie trafiła za plagiat :mrgreen:

Prosze o podpisanie fot. W zdrowotnej gonitwie z dwupakiem gdzies mi umknęły :oops: Wybaczcie nieuwagę.
Pingwinka to Karolinka
Rusałak -niebieska?
a szylka ?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt gru 03, 2010 12:46 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

ASK@ pisze:Małgosia możesz przesłać mi na maila tekst +namiary na każd DT? Foty sama sobie sciągnę.
Czy DT mają te same numery co ja mam? Czy maile tez mam podac?

Jak mi sie uda,puszczę w weekend ogloszenia. Czy dopuszczalna jest przeróbka twego etkstu Aniele?
Cobym do piekła nie trafiła za plagiat :mrgreen:

Prosze o podpisanie fot. W zdrowotnej gonitwie z dwupakiem gdzies mi umknęły :oops: Wybaczcie nieuwagę.
Pingwinka to Karolinka
Rusałak -niebieska?
a szylka ?

Mogę :D ale mam namiary tylko do Zuzy. :)
Asiu przerabiaj, tnij, rób co tam tylko zechcesz z tekstem :mrgreen: im więcej ogłoszeń to ogrooooomne szanse na dom są :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt gru 03, 2010 12:49 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Szylka ma kilka propozycji imenia. Muszę ją poznać, wtedy będzie miała. Na razie waham się między Aishą a Zoe.
Moje namiary masz. Dzięki dziewczyny.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt gru 03, 2010 12:59 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

jestem za Zoe mniejsze szanse u mnie na literówki.
domy jakie mają być,wychodzące,nie wychodzące? Telefony zastrzeżone odbieracie,nie odbieracie?Ja zaznaczam,ze nie odbieram i to robię.Jak mi sie głupawy trafi to choć mogę zapisać by wiecej kota tam nie dac.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 03, 2010 13:00 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

ASK@ pisze:jestem za Zoe mniejsze szanse u mnie na literówki.
domy jakie mają być,wychodzące,nie wychodzące? Telefony zastrzeżone odbieracie,nie odbieracie?Ja zaznaczam,ze nie odbieram i to robię.Jak mi sie głupawy trafi to choć mogę zapisać by wiecej kota tam nie dac.

Karolinka do niewychodzącego; trzeba zaznaczyć, że delikatna i łagodna, nieśmiała; może być jedynaczką albo z małą ilością spokojnych kotów :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 03, 2010 13:33 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

zuzzik pisze:
ASK@ pisze:jestem za Zoe mniejsze szanse u mnie na literówki.

Karolinka do niewychodzącego; trzeba zaznaczyć, że delikatna i łagodna, nieśmiała; może być jedynaczką albo z małą ilością spokojnych kotów :1luvu: :1luvu:

U mnie też niewychodzący. Nie mam przekonania do domów wychodzących. O ich charakterach napiszę, jak je poznam.
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 03, 2010 13:44 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

jak mają isc do domu wychodzącego to ja ich nie oddam :evil:

tylko ciepły dom z kolanami do głaskania
rusałka jak zlokalizuje siedzącego człowieka jest natychmiast na kolanach,jak się nie zwraca uwagi to baranki wali aż się ją pogłaska
szylka na razie nieśmiala ,ale pogłaskaj to jest tak samo
te koty były naprawdę kochane,głaskane,spały z człowiekiem w łóżeczku
nie ma mowy o wychodzącym

Karolinka potrzebuje doświadczonego kociarza,który da jej czas,zeby wreszcie z szoku wyszła
na razie trzeba ją do jedzenia zachęcac(stosuję grożby karalne-stawiam miseczkę,jak nie zaczyna jeśc to grożę,że ją nakarmię łyżeczką,jak nie pomaga to tą łyżeczkę pokazuję-natychmiast zaczyna jeśc :twisted: )
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pt gru 03, 2010 14:00 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

gayae pisze:jak mają isc do domu wychodzącego to ja ich nie oddam :evil:
No to piszemy przecież z Zuzką, że do niewychodzącego.

Na pewno nie oddamy byle gdzie i w pośpiechu. Każdy tymczas dla mnie jak własne dziecko. Zresztą każda z nas tak ma.
A jeszcze dla kotów po takiej traumie domek będzie wybierany szczególnie starannie (też jak zawsze to robimy, chociaż czasem domki potrafią nieźle zmylić... :evil: tfu, tfu!)
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 03, 2010 14:08 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

przecież wiem że na pewno bardzo starannie wybierzecie domki
córka się zakochała w Rusałce i mnie tu przekonuje żeby jej nie oddawac
gdyby to było takie proste...

kocham was dziewczyny za te koty :1luvu:
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pt gru 03, 2010 14:11 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

to wsadziłam kij w mrowisko :mrgreen:
Dziewczyny nie wydają kotów do wychodzacych. Ani tymczasa podrzucalam. U Zuzy jest 'moja" Fiona i Ani Toto.
Napisałam to z myślą o ich przeszłości.Moze jakies inne preferencje były i dziewuchy przywykły. Więc mogły być brane pod uwagę.
Ale skoro mogą zostać u ciebie... :wink:

Po zastanowieniu sie chciałam zaproponować inszy układ. Moze ja się wstrzymam z ogłoszeniami (toć już przedbiegi były)az koty poznacie i cos wiecej będziecie mogły powiedzieć. Przyjadą , obznajomią sie i ruszymy.To,ze ogłosze to pewne.
W chwili obecnej rozmowy ciężkie moga byc,bo nic praktycznie o nich nie wiadomo. Tyle co na krótko były w TDT.
Prosze o podjęcie decyzji.Dostosuję sie.
Obrazek

ASK@

Post » Pt gru 03, 2010 14:41 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Ja też was :1luvu: wszystkie , za to że dałyście im szansę. :1luvu:

Poker71 zapytaj na koci szczecin ,o sprawdzenie domku. Dziewczyny mają dużo ,,macek terytorialnych,,może akurat pomogą. :ok: lub napisz pw do Pixia.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt gru 03, 2010 14:55 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

ASK@ pisze:Po zastanowieniu sie chciałam zaproponować inszy układ. Moze ja się wstrzymam z ogłoszeniami (toć już przedbiegi były)az koty poznacie i cos wiecej będziecie mogły powiedzieć. Przyjadą , obznajomią sie i ruszymy.To,ze ogłosze to pewne.
W chwili obecnej rozmowy ciężkie moga byc,bo nic praktycznie o nich nie wiadomo. Tyle co na krótko były w TDT.
Dobry pomysł! I dzięki! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Pt gru 03, 2010 15:06 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Ja cichutko przycupnę i poczekam na relacje z nowych DT. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt gru 03, 2010 15:16 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

hanelka pisze:
ASK@ pisze:Po zastanowieniu sie chciałam zaproponować inszy układ. Moze ja się wstrzymam z ogłoszeniami (toć już przedbiegi były)az koty poznacie i cos wiecej będziecie mogły powiedzieć. Przyjadą , obznajomią sie i ruszymy.To,ze ogłosze to pewne.
Dobry pomysł! I dzięki! :1luvu:

:1luvu: :1luvu: Tak jest!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt gru 03, 2010 15:18 Re: Umierają w schronisku transport Świnoujście-Warszawa na cito

Agneska pisze:Ja cichutko przycupnę i poczekam na relacje z nowych DT. :1luvu:
Przycupuj sobie, będziemy z Zuzią pisać :1luvu:
A do moich osobistych, to już nie zaglądasz, że sobie prywatę uprawię... :oops:
Obrazek

hanelka

[poprzednia][następna]