Łucja, Telesfor i Teodor na swoim Łódź :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 23:34 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

I wieści brak :evil: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lis 27, 2010 1:36 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Duszek686 pisze:i :?:

iiii
powaga pani nas powaliła :evil:
Ewa nawet zadzwoniła do pani o 15,00 (przypominam, że pani był umówiona z nią o 14,00 na miejscu w hoteliku)
pani powiedziała, że musi zostać w pracy dłużej, nie może przyjechać (ewidentnie telefon działał w jedną stronę :evil: za trudne jest wysłać SMS - przepraszam odezwę się później :roll: ), zadwoni po 16,00.

do tej pory nie zadzwoniła

TA pani Teodora nie dostanie, info o numerze telefonu tej niepoważnej pani zostanie przekazane wszystkim zainteresowanym
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Sob lis 27, 2010 9:32 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

No nieeeee :evil: beznadziejna baba :evil:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob lis 27, 2010 9:48 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Ja tylko dodam że godzina 14 nie była wymyślona przeze mnie ,
to pani taką podała ja tylko się dostosowałam :evil:

wiedźma_65

Od: Śro lis 08, 2006 22:38

Post » Sob lis 27, 2010 21:14 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

:evil: :evil: Ludzie są beznadziejni :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 28, 2010 20:54 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Skoro to była taka osoba to nie ma czego żałować.
Znajdą się super domki :ok:
Chłopaki sa cudni więc ktoś się na pewno zakocha :ok:

A tak w ogóle - to co u nich :?: :?: :?:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto lis 30, 2010 12:06 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

U maluchów wszystko ok, Teodor już całkiem się ośmielił, mruczą obydwa jak nakręcone na sam widok człowieka. Uszka już praktycznie czyściutkie, obcy poszedł precz.

Łucja też czuje się znacznie lepiej, korzysta już normalnie z kuwety, spowrotem ma już jedną. Udało się ją odrobaczyć. Jest strasznie rozgadana i bardzo upomina się o głaski. Robi coś, co widziałam tylko u dwóch kotów - u Kacperka['] i Taty Piorunka ['] - podskakuje do ręki by się o nią otrzeć głową. Strasznie śmiesznie to wygląda :D Ktoś będzie miał z niej wielką pociechę jak cierpliwie przeczeka okres aklimatyzacji kotki w domu, bo widać, że panna jest bardzo delikatna psychicznie.

Niestety nie ma żadnych pytań ani o młodzież, ani o Łucję, nic, zero :(
Kurcze koty jak malowane, zdrowe, przyjazne i nikt ich nie chce? O co chodzi? To już latem szybciej nam szło z adopcjami niż teraz :(
Obrazek

andorka

Post » Wto lis 30, 2010 12:09 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Andorko przecież widzisz jak to teraz jest z adopcjami :(
spójrz na moją Celinkę, na Lorenzo u Ingi. Też zero zapytań.
A jeszcze tearz jak przywaliła taka zima, to nie wiem czy ludzie będą w ogóle myśleć o adopcjach :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 30, 2010 12:22 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Naprawdę, coś dziwnego się dzieje w tym roku z adopcjami :roll:

gosiaa

Post » Wto lis 30, 2010 12:44 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Teoretycznie powinni właśnie zimą myśleć o adopcjach.. No bo jak ja np sobie pomyślę o tym cholernym zimnie i śniegu i o kotach, które gdzieś tam są to idę i się rozglądam dookoła, żeby w razie czego zabrać. Więc siłą rzeczy ludzie właśnie teraz powinni myśleć o adopcjach... no tak ale ludzie wola myśleć o radosnych świętach i białym puchu za oknem :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 30, 2010 21:44 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

I porządkach świątecznych podczas których kot często okazuję się zbędny :(

gosiaa

Post » Śro gru 01, 2010 12:17 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

:(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw gru 02, 2010 12:48 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

U dzieciaków i u Łucji wszystko w najlepszym prządku. Wprawdzie Łucja nie jest wielbicielką czyszczenia uszu, ale po pierwsze, który kot jest, a po drugie dobrze, że wreszcie na tyle się oswoiła z nową sytuacją, że w ogóle na to pozwala :D

Stworzyłam "papierowe" ogłoszenie dla kociaków i mamy.
Bardzo proszę o pobieranie i wieszanie w swoich okolicach, to nie może tak być, że takie sliczne koty marnują się w hoteliku :evil:
Link do ogłoszenia:

http://www.voila.pl/067/n9sl8/

Będziemy wdzięczne za pomoc w propagowaniu kociaków.
Obrazek

andorka

Post » Czw gru 02, 2010 17:03 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

witam
Proszę o pomoc i pokierowanie. Mieszkam na osiedlu w bloku. Poprzedniej nocy kocia mama wraz z 2 kociaków (na mój gust jeszcze bardzo małe) poprosiła ludzi o wpuszczenie na klatkę schodową. Dostały jeść. Chyba przetrwały tą noc... Dziś wracając z pracy widziałam mamę i tylko 1 kotka. Wybiegły na dwór. Zaniosłam im jeśc i pić. Typowe "dzikusy" nieufne i chyba to dobrze. Mały nie da chyba rady w takich zaspach i mrozie. W domu mam juz osobistego kota. Czy jest ktoś ( instytucja, osoba prywatna) kto mógłby pomóc, nie mam transportera, koty jak mówiłam nieufne. Kto mógłby choć tego małego zabrać- matka byc może da sobie lepiej radę sama. Nie mogę ich zabrać.

walker

Od: Czw gru 02, 2010 16:50

Post » Czw gru 02, 2010 18:01 Re: Kolorowe kociaki szukają prawdziwych domów Łódź

Walker, wysłałam Ci PW
Obrazek

andorka

[poprzednia][następna]