Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:Jeśli pisząc w tym samym języku wpadamy w coraz wiekszą spiralę nieporozumień to nie piszmy już na ten temat i zostawmy tak jak jest,
bo pewnie choćbyśmy wyjaśniały sobie na wzajem do wieczora to i tak nieporozumienia pozostaną,
ok?
SecretFire pisze: Chociaz nie jest gorzej. Dobre i to.
SecretFire pisze::1luvu: Jak male kocie dziecie. Chociaz nie jest gorzej. Dobre i to. Chetnie bym Ci pomogla go miziac i karmic.
smarti pisze:Erin,właśnie bardzo proszę o tę akcję cegiełkową bo dług został lekko kosmiczny?
smarti pisze:Erin,nie kupuj musów bo ja znalazlam w szokująco niskiej, jak na, nie cenie niedaleko w Serku-niby taki ekskluzywny sklep a ceny kociego żarcie ma najniższe![]()
a wszelkie bazarki i akcje bardzo mile widziane i jestem Ci za nie bardzo wdzięczna bo dług w sforze lekko kosmiczny jest.
Ciągle nie mam chwili (bo kicie,bo rozpoczynają się pochody imieninowe mojego męża,bo mi rozkuli całą klatkę schodową i mam burdello itd itp.) ale wreszcie postaram się podliczyć wpłaty.
Ostatnio jak patrzyłam to uzbierało się 790zł co z tymi poprzednimi 470zł daje 1260 zł a rach. kliniki opiewa na 2453zł (bo 2xkrew 2x290zł+moja zaliczka 800zł+ 1079 dług). Troszkę mnie to wstrzymuje z wizytą kontrolną Laluni (która też jest na krechę-w tej klinice byle wizyta to 80zl-trzy dni zastrzyków Laluni + kropelki,odżywki i koszty wizyt i wyszło ponad 300zł) ale bez końca zwlekac nie mogę,na razie wersja oficjalna głosi że ja "mam gluta",a cooo...
Dlatego każda wpłata mile widziana.
Ja ze swej strony mogę przeznaczyć na leczenie Promysia 200zł a więc jak by nie liczyć 990zł musimy uzbierać![]()
Dletego bardzo proszę o pomoc![]()
Promyś zjadł ładnie wszystko,mięsko,tabletki conva betaglukan,aż się bałam żeby się nie zatkał.
Popił to wszystko wodą i ładnie pozował do zdjęć.Na koniec wylizał ładnie z palca aftiżel![]()
![]()
Oczywiście jego trzeba karmić na jego lożu ale jemu to się baaaardzo podoba.
Promyś Książe Udzielny![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meryniu i 82 gości