Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 11:32 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 02, 2010 11:39 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Ja się nieśmiało dopominam też o rozliczenia w wolnej chwili - zawsze jakoś ludzie inaczej reagują, jak widzą, że to się na odbywa, że pieniążki idą "na cel", a nie w świat ;)
Chociaż ja do Smarti mam pełne zaufanie :)

I oby ten PayPal coś ruszył finansowo, bo rzeczywiście, jak Smarti ugrzęźnie, to trzeba będzie ją dożywiać jeszcze czy coś (bo przecież kotom to nie odmówi i prędzej sama nie będzie dojadać...), a do Michalina to daleko! :P

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw gru 02, 2010 11:49 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Jeśli pisząc w tym samym języku wpadamy w coraz wiekszą spiralę nieporozumień to nie piszmy już na ten temat i zostawmy tak jak jest,
bo pewnie choćbyśmy wyjaśniały sobie na wzajem do wieczora to i tak nieporozumienia pozostaną,
ok?

O! I niech tak będzie, bo naprawdę ciężko tu zaglądać jak tak jest a przecież wszyscy wiemy jak człowiek w ogromnym stresie reaguje. Ja się nie dziwię tej sytuacji, szczerze "pisząc" to czekałam kiedy się pojawi ale to naprawdę najlepszy pomysł, żeby w tej chwili, na ten moment schować to "do kieszeni" i jako niepraktykująca wprawdzie ale zawsze pani mediator chwilowo proponuję takie właśnie rozwiązanie :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 02, 2010 11:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Erin,nie kupuj musów bo ja znalazlam w szokująco niskiej, jak na, nie cenie niedaleko w Serku-niby taki ekskluzywny sklep a ceny kociego żarcie ma najniższe :ok:
a wszelkie bazarki i akcje bardzo mile widziane i jestem Ci za nie bardzo wdzięczna bo dług w sforze lekko kosmiczny jest.
Ciągle nie mam chwili (bo kicie,bo rozpoczynają się pochody imieninowe mojego męża,bo mi rozkuli całą klatkę schodową i mam burdello itd itp.) ale wreszcie postaram się podliczyć wpłaty.
Ostatnio jak patrzyłam to uzbierało się 790zł co z tymi poprzednimi 470zł daje 1260 zł a rach. kliniki opiewa na 2453zł (bo 2xkrew 2x290zł+moja zaliczka 800zł+ 1079 dług). Troszkę mnie to wstrzymuje z wizytą kontrolną Laluni (która też jest na krechę-w tej klinice byle wizyta to 80zl-trzy dni zastrzyków Laluni + kropelki,odżywki i koszty wizyt i wyszło ponad 300zł 8O ) ale bez końca zwlekac nie mogę,na razie wersja oficjalna głosi że ja "mam gluta",a cooo...
Dlatego każda wpłata mile widziana.
Ja ze swej strony mogę przeznaczyć na leczenie Promysia 200zł a więc jak by nie liczyć 990zł musimy uzbierać :roll:
Dletego bardzo proszę o pomoc :)

Promyś zjadł ładnie wszystko,mięsko,tabletki conva betaglukan,aż się bałam żeby się nie zatkał.
Popił to wszystko wodą i ładnie pozował do zdjęć.Na koniec wylizał ładnie z palca aftiżel :kotek: :ok:
Oczywiście jego trzeba karmić na jego lożu ale jemu to się baaaardzo podoba.
Promyś Książe Udzielny :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 02, 2010 11:59 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:1luvu: Jak male kocie dziecie. Chociaz nie jest gorzej. Dobre i to. Chetnie bym Ci pomogla go miziac i karmic.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 02, 2010 12:01 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

SecretFire pisze: Chociaz nie jest gorzej. Dobre i to.

:ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 02, 2010 12:03 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

SecretFire pisze::1luvu: Jak male kocie dziecie. Chociaz nie jest gorzej. Dobre i to. Chetnie bym Ci pomogla go miziac i karmic.

zapraszam :)
z Niemiec nie tak daleko :kotek:

Józefina,ja Cię bardzo przepraszam ale pierwsza odp. do Ciebie mi gdzieś przepadla a do drugiej się nie mogę zabrać bo doba za krótka :roll: .ale lada chwila odposzę,obiecuję :) :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 02, 2010 12:34 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Ja też jestem od samego rana i cieszę się, że nie jest gorzej :D
Kocina kochany, jeśli tak grzecznie się na wszystko zgadza i sam je, to chyba znaczy, że chce żyć i organizm jeszcze ma siłę walczyć :D
Wierzę, że zdarzy się cud...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw gru 02, 2010 13:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

ja też cichutko czytam :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw gru 02, 2010 13:54 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

No, na dziś koniec spisywania, mogę zajrzeć do Promyka i do Was :1luvu:

smarti pisze:Erin,właśnie bardzo proszę o tę akcję cegiełkową bo dług został lekko kosmiczny :oops: ?

Smarti, o auckcji pamiętam cały czas - to tylko kwestia tego, kiedy Magija będzie miała czas. Zaraz napiszę PW i się przypomnę.

Chyba, że któraś z Cioteczek wie, do kogo jeszcze mogłabym w sprawie aukcji napisać?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 13:59 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Milion ciepłych, dodających sił myśli dla Promyczka :1luvu: :1luvu:
Trzymaj się dzielnie, miziaku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

^Lil^^

Od: Pon cze 02, 2008 18:59

Post » Czw gru 02, 2010 14:00 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

smarti pisze:Erin,nie kupuj musów bo ja znalazlam w szokująco niskiej, jak na, nie cenie niedaleko w Serku-niby taki ekskluzywny sklep a ceny kociego żarcie ma najniższe :ok:
a wszelkie bazarki i akcje bardzo mile widziane i jestem Ci za nie bardzo wdzięczna bo dług w sforze lekko kosmiczny jest.
Ciągle nie mam chwili (bo kicie,bo rozpoczynają się pochody imieninowe mojego męża,bo mi rozkuli całą klatkę schodową i mam burdello itd itp.) ale wreszcie postaram się podliczyć wpłaty.
Ostatnio jak patrzyłam to uzbierało się 790zł co z tymi poprzednimi 470zł daje 1260 zł a rach. kliniki opiewa na 2453zł (bo 2xkrew 2x290zł+moja zaliczka 800zł+ 1079 dług). Troszkę mnie to wstrzymuje z wizytą kontrolną Laluni (która też jest na krechę-w tej klinice byle wizyta to 80zl-trzy dni zastrzyków Laluni + kropelki,odżywki i koszty wizyt i wyszło ponad 300zł 8O ) ale bez końca zwlekac nie mogę,na razie wersja oficjalna głosi że ja "mam gluta",a cooo...
Dlatego każda wpłata mile widziana.
Ja ze swej strony mogę przeznaczyć na leczenie Promysia 200zł a więc jak by nie liczyć 990zł musimy uzbierać :roll:
Dletego bardzo proszę o pomoc :)

Promyś zjadł ładnie wszystko,mięsko,tabletki conva betaglukan,aż się bałam żeby się nie zatkał.
Popił to wszystko wodą i ładnie pozował do zdjęć.Na koniec wylizał ładnie z palca aftiżel :kotek: :ok:
Oczywiście jego trzeba karmić na jego lożu ale jemu to się baaaardzo podoba.
Promyś Książe Udzielny :kotek: :1luvu:

Kochany Księciunio nasz :1luvu:

Ja wyślę Ci niebawem 150zł - stówę od Piracika dla kolegi Promyczka + na bazarku od Marcelibu i Wielbładzia narazie uzbierało się 42zł (dla równego rachunku 50zł). Bazarek wystawię jeszcze raz, więc jest szansa, że jeszcze coś się zbierze.

Erin

Post » Czw gru 02, 2010 14:03 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

ale cieszę się niesamowicie z Promyka dzisiaj! :mrgreen:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw gru 02, 2010 14:10 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Turkusowa, wszyscy się cieszymy :1luvu:
I nieśmiało o fotki prosimy :oops:

PILNE!!!
A jeszcze raz zapytam o cegiełki - znacie kogoś (oprócz Magiji), kto takie aukcje wystawia?
Magija działa w KOTYLIONIE, a czy AFN się tym zajmuje? Wiecie coś na ten temat?

Erin

Post » Czw gru 02, 2010 14:56 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Akcja poszukiwania wystawiacza cegiełek w toku.
Mam nadzieję, że niedługo się uda :)

Erin

[poprzednia][następna]