Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 22:04 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

cześć, co u Was słychać?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw gru 02, 2010 11:27 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Nic nowego, maluchy urosły. Kaj jest wściekle miziasty, tylko by siedział mi na szyi, Gerda też jest przemiła. Wczoraj Gerda uciekła z pokoju i się zgubiła w łazience. :? Kajko też jest miły ale nie nachalny, Kokosza udaje mi się głaskać przy jedzeniu,.
Zjadły dziś na śniadanie CAŁĄ podwójną pierś z kurczaka. 8O
Nikt kompletnie nie jest nimi zainteresowany, zrobiłam ogłoszenia i tak tylko Kajkowi i Kokoszowi, bo Kaj ciągle kicha.
AnielkaG

Post » Czw gru 02, 2010 11:29 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

no nie zostaje nic tylko ogłaszać i podbijać w kółko :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw gru 02, 2010 11:52 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Anielko, to nie jest tak, że nikt NIMI nie jest zainteresowany.
Po prostu teraz zainteresowanie kotami jest jakby mniejsze. Odczuwam to bardzo dotkliwie.
Trzeba przeczekać.

Zrobimy to razem. I z ciotkami :love: OK?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw gru 02, 2010 11:57 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Kociaki właśnie śpią w koszu poprzytulane. Zimno jest. A ja dziś padłam ze zmęczenia i wzięłam wolne w pracy, bo mam dość. Odśnieżanie kotów codziennie mnie wykończy. :( a muszę bo inaczej siedzą w budach i nie mają jak wyjść.
AnielkaG

Post » Czw gru 02, 2010 12:31 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Jakie biedne cyklopki. Moja Szprotunia przy nich to okaz zdrowia, a wydawało mi się, że jej oczko jest nieładne.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Czw gru 02, 2010 12:37 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Biedne to one by były jakby zostały na tej budowie, to znaczy już by ich nie było. :( Nawet Gerda która nic nie widzi świetnie sobie radzi.
AnielkaG

Post » Czw gru 02, 2010 12:38 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Pierwszy raz trafiłam na ten wątek i chyba jestem pod wrażeniem pierwszych postów.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Czw gru 02, 2010 13:43 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Z zapartym tchem przeczytałam całą historię tych bidulek. Jak ja się Cieszę, że są takie osoby jak Ty Anielko! :) Mam nadzieję, że wszystko jakoś się ułoży trzymam za to bardzo mocno kciuki!!!!!!!
A co do Gerdy, sama chętnie bym ją wzięła, lecz na tą chwilę nie mam warunków, lecz być może niedługo się poprawią, a wtedy będę o Was pamiętać! :) Na razie wznowiłam poszukiwania mojej kici...

Anner

Od: Śro gru 01, 2010 15:59

Post » Czw gru 02, 2010 14:33 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Cokolwiek bym nie napisał pewnie zabrzmi banalnie, robisz coś naprawdę niesamowitego na co większość ludzi nie ma siły, odwagi, chęci. Chciałbym Ci jakoś pomóc, jeśli czegoś potrzeba dawaj proszę znać.
pozdrawiam Cię i Twoją śliczną gromadkę. Kociaki są przesłodkie:)))

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt gru 03, 2010 13:56 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Anielko, chcialem wyslac Ci pw, ale cos mi tutaj nie wychodzi:/ daj proszę znać, jeśli potrzebujesz karmy, albo cokolwiek ok? mieszkam w centrum, moglbym jakos w wekend cos podrzucic,mam tez nieduzy transporter, w sam raz dla Maluchów, może by się Tobie przydał?
czekam na wieści

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Pt gru 03, 2010 16:39 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

dziękuję za słowa wsparcia :) Kaj znów smarcze coraz mocniej, a już nie bardzo jest mu co dac, przerobił wszystkie sensowne antybiotyki. O dziwo początkowo był w najlepszej formie. Jest przekochany, chore koty zazwyczaj są najmilsze.
AnielkaG

Post » Nie gru 05, 2010 22:22 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

A tak śpimy razem

Obrazek

a tak jemy razem

Obrazek

jedzenia ciągle mało i mało :roll:
AnielkaG

Post » Nie gru 05, 2010 23:08 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Słodkie miśki :1luvu: Kciuki za domki dla nich.

tosiatoja

Od: Śro gru 30, 2009 22:04

Post » Pon gru 06, 2010 0:21 Re: CZTERY ślepaczki z budowy, czy ktoś nas pokocha?

Anielko, da rade! dzis znalazlam chyba dom dla slepaczka ze schronu. nie ma rzeczy niemożliwych :D

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

[poprzednia][następna]