Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 02, 2010 11:57 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze::1luvu: Dzien dobry Dziobeczki.
Spoznilam sie dzis do pracy, bo auto sie slizgalo i nie moglam na zakretach wyrobic. Ale jakos dojechalam i Was obejmue mocno, bo w grupie sie cieplej bedzie.

Emila dzis w nocy cos pogrzalo, bo co pare minut przychodzil i mnie glowka pukal w twarz i budzil w ten sposob. Czesto tez sie przytulil do mojej reki i mruczal na calego. Nie wiem, jaka zmora go meczyla, ale taki slodki byl, ze mu wybaczylam. Wyspac sie moge tez na weekend.
Wczoraj wieczorem wyciagnelam sznurowadla i chcialam gdzies indziej schowac, ale przeznaczylam je od razu na zabawe dla futerek, bo byly wprost zafascynowane tak prostymi rzeczami. Jedno teraz jest w duzym pokoju a drugie w sypialni. Slepki i z tego powodu mi sie jeszcze kleja, bo bawilam sie z nimi tym do pozna w nocy. Tak ladnie im to sie podobalo i nawet Lillutek na lozku sie bawila.
Moje skarby kochane. :1luvu:

U mnie dziś to samo. Chyba czują że jestem podziębiona - szczególnie Sibelka. Spała dziś na mnie całą noc i mruczała i ciumkała palce. Miecio tez przyszedł potem i miałam na sobie 9kg kota.
Sibelka to zawsze jak chora jestem to jest ze mną cały czas w łóżku i pilnuje. Chodzi tylko jeść i do kuwetki i zaraz do mnie wraca. A jak mi się coś np. stłucze i wystraszona krzyknę to ona zaraz pędzi żeby sprawdzić czy nic mi się nie stało albo jak płaczę to ona zaraz przybiega i pysiem mi do twarzy się przytula :1luvu: Ona jest strasznie kochana.
Miecio to bardziej sobie upatrzył mojego chłopa - od początku do niego się przychodził przytulać, całował go. Zawsze jak z pracy przychodzi to Miecio mu się pakuje na plecy i się przytula. To go też zaraz musi pomiziać a Miecio bach na plecki i łapki do góry wyciąga - jak ten lemurek co go pod paszkami drapali to łapki do góry podnosił. U mnie jak jest to tak nie robi.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 02, 2010 12:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

W sobote przychodzi moja przyjaciolka mi pomoc piec ciastka. U niej Emil tez takie wyginania robi. A ja siedze obok i zazdrosna jestem.
Pogadam dzis wieczorem z nim, co to mialo byc :-) Kiedy wstawisz fotki Twoich futerek Gibutek? Jak wyzdrowiejesz?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 02, 2010 12:09 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:W sobote przychodzi moja przyjaciolka mi pomoc piec ciastka. U niej Emil tez takie wyginania robi. A ja siedze obok i zazdrosna jestem.
Pogadam dzis wieczorem z nim, co to mialo byc :-) Kiedy wstawisz fotki Twoich futerek Gibutek? Jak wyzdrowiejesz?

Jak mi chłop odda kabel od aparatu bo ciągle coś przegrywa na laptopa. Ale dziś już myślę że od niego ten kabel zwinę :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw gru 02, 2010 12:15 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Jak cos tam robi, to niech on za Ciebie wstawi :-) Ciekawe czy Mieciu troszke schudl. :mrgreen:

SecretFire

Post » Czw gru 02, 2010 12:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

może masz w komputerze taką możliwość, żeby samą kartę z aparatu przełożyć 8)
wtedy kabelek nie jest potrzebny :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw gru 02, 2010 12:43 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Patmol pisze:może masz w komputerze taką możliwość, żeby samą kartę z aparatu przełożyć 8)
wtedy kabelek nie jest potrzebny :mrgreen:

Nie otworze go bo on był wyciszany i każde otwarcie to istna masakra, a potem strasznie ciężko się zamyka, bo on od środka ma izolację zrobioną.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw gru 02, 2010 12:49 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Co za cuda mozna z komputerem zrobic. Ja na swieta musze nowy miec, bo w domu nie bede mogla pisac dalej CV...

SecretFire

Post » Czw gru 02, 2010 13:14 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

SecretFire pisze:W sobote przychodzi moja przyjaciolka mi pomoc piec ciastka.

może potrzebujesz pomocy w zjedzeniu tych ciasteczek? :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw gru 02, 2010 13:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Jak sie znowu tyle upiecze, co w ostatnim roku, to napewno. :-)

Po pracy jade z bratem kupic nowe swiece do auta, bo mi nie chce zapalac w ta pogode. Mam nadzieje, ze to tylko to i nic innego sie nie sypie...

SecretFire

Post » Czw gru 02, 2010 14:12 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Cześć Słoneczka! :)
Dorotko, Ty to jesteś hausfrau pełną gębusią :ok:

Gibutkowa, moje koty też do mnie przychodzą, jak jest mi smutno.
Kochane są te nasze kotforki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 14:16 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Ale nie z typu Desparete Houswifes :mrgreen: Daje sobie rade. Duzo i tak jest na rozdanie, bo dentystka mi sprezentowala blombe w wartosci 60 € i musze cos zaniesc, na angielski wezme troche w poniedzialek, moj ulubiony kolega z pracy dostanie specjalnie dla niego upieczony Berliner Brot (to sa takie a la pierniczki ciete w paski z orzechami laskowymi), no i paru innych w moim zyciu zasluzonych. Przyjaciolka, ktora chce pomagac, dostala nakazane, ze musi tez z puszka przyjechac. Narobi sie tego.

SecretFire

Post » Czw gru 02, 2010 14:17 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

może ja bym się zdążyła jakoś zasłużyć do soboty :oops: :oops:

Patmol

Post » Czw gru 02, 2010 14:18 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Dorotko :ok:
Patmol, Ty łasuszku :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 14:20 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

Biery futra i potomka i ruszaj w droge. Kazda reka sie przyda. W domu juz mam 8 kg cukru, 2 kg margaryny bez Cholesterin ze smakiem masla, maslo, 5 kg maki, 500 g migdalow, mak, kakao....musze jeszcze tylko pare rzeczy dokupic. Oj bedzie balanga.
Porobie zdjecia, zebyscie sie chociaz tak mogly zachwycac i poszczuje Was :-)

SecretFire

Post » Czw gru 02, 2010 14:22 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-jestesmy z powrotem

futra to ciastek nie lubią :evil: po co je brać?

dzisiaj wyjadam słodycze z paczek, które dostałam w pracy dla dzieci na Mikołaja :oops:
ale mało co się dla mnie nadaje :evil: dużo żelek jest -fuj

Patmol

[poprzednia][następna]