Moderator: Estraven
Tweety pisze:mjs pisze:Moi drodzy, czy planuje ktoś zakup pudeł styropianowych na budki? Przydałyby mi się jeszcze dwa, więc dołożyłabym się do zamówienia, ewentualnie chętnie odkupię jeżeli ktoś ma zbędne.
w czwartek się okaże czy budki są potrzebne na niedzielę do ich oklejania przez wolontariuszy czy nie a jeżeli tak to ile. Mam dziewięć pudeł w biurze do oklejenia więc jak możesz wstrzymać się dwa, no od 8 minut już jeden dzień z tym zamówieniem to ok.
_namida_ pisze:Czy można uwzględnić gdziekolwiek w grafiku Re i Portosa ?
Tweety - czy oprócz karmy można odłożyć kocurom jakiś większy zapas żwirku? Zawiozłabym to na Ugorek.
Etiopia pisze:_namida_ pisze:Czy można uwzględnić gdziekolwiek w grafiku Re i Portosa ?
Tweety - czy oprócz karmy można odłożyć kocurom jakiś większy zapas żwirku? Zawiozłabym to na Ugorek.
Z tego co wislackikot mówił żwirku i karmy nie ma za dużo na Kocimskiej.
miszelina pisze:Etiopia pisze:_namida_ pisze:Czy można uwzględnić gdziekolwiek w grafiku Re i Portosa ?
Z tego co wislackikot mówił żwirku i karmy nie ma za dużo na Kocimskiej.
Potwierdzam: wczoraj na Kocimskiej był jeden napoczęty worek żwiru i co najmniej dwa koty z biegunką, więc żwir schodzi na bieżąco.
Nie wiem, jak to się stało, że nie ma zapasu dla kociarni, zawsze był.
Tweety pisze:miszelina pisze:Potwierdzam: wczoraj na Kocimskiej był jeden napoczęty worek żwiru i co najmniej dwa koty z biegunką, więc żwir schodzi na bieżąco.
bo okazało się, że byli potrzebujący a nie zostali uwzględnieni w zamówieniu.
Namida, możesz wziąć ale z uwzględnieniem, że jest go tyle ile jest.
Najgorsze, że jak żwirek przyjdzie to nie ma go do czego przeładować. Re i Portos będą mile widziani tylko nie wiem kto je dowiezie ...
miszelina pisze:Tweety pisze:miszelina pisze:Potwierdzam: wczoraj na Kocimskiej był jeden napoczęty worek żwiru i co najmniej dwa koty z biegunką, więc żwir schodzi na bieżąco.
bo okazało się, że byli potrzebujący a nie zostali uwzględnieni w zamówieniu.
Namida, możesz wziąć ale z uwzględnieniem, że jest go tyle ile jest.
Najgorsze, że jak żwirek przyjdzie to nie ma go do czego przeładować. Re i Portos będą mile widziani tylko nie wiem kto je dowiezie ...
A nie można zrobić wyładunku na Kocimskiej i stamtąd ewentualnie odbierać/rozwozić, jak to było kiedyś? Ja wiem, że to zagraci lokal, ale to jakieś wyjście jest.
Jak będzie zamówienie, ja się piszę na worki dwa.
Tweety pisze:
........
Kociuchy w KV poskładane, Rudi idzie już na tymcza, Milusia jeszcze musi poczekać, bo tam był bardzo poważny zabieg.
Po II Pułku Lotniczego biega przerażona, zapłakana koteczka, którą ktoś wyrzucił na tę zamieć
noemik pisze:Karma na Kocimską dojedzie jutro, Super Roberto nie da się pogodzie!
A tak serio, to Lutra alias Mikołaj zrobiła prezent kociastym w postaci dużych worków suchej karmy sanabelle i bozita.
kto jeszcze był grzeczny w tym roku?
Tweety pisze:Miuti pisze:Do mnie trafiły dwa małe buraski. Po kwarantanie w innym domu - więc zdrowe i odpchlone.
Pirat i Milenka czekają na nowy domek.
Jakby co - to wiecie.......
a zaszczepione? proludzkie?
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 43 gości