Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:
Choć ostatnio uważam że większej pomocy potrzebują koty będące na dworze, a niżeli w schronisku.
I decyzję już podjęliśmy że teraz mieszkańcami Gangu będą uliczne biedy. Tylko uliczne!!!
Jest to już któryś z kolei "mój" kociak z ulicy dla którego bezdomność to wyrok śmierci!
terenia1 pisze:No dziwne to czemu kotkę znalezioną na ulicy nie zabiedzoną i zaniedbaną i nie umerającą przywiozłaś do naszego schroniska, czyżbyś uważała że w tej chwili nasz schron to jest jakieś niebo dla kotów, mogłaś ją dołączyć do swojego Ganguno to super pomogłaś kotce przywiozłaś ją do schronu gdzie wet usypia koty agresywne bo pracownicy powiedzieli że boją sie takich kotów bo nie chca być przez te kociaki zagrożeni ugryzieniem
MIKUŚ pisze:No więc śpieszę donieść iż Panicz Miał ma już dom. Właśnie do Niego pojechał![]()
Będzie mieszkał u Mamy mojej koleżanki. Koleżanka adoptowała ode mnie już 2 KOCIAKI i jest bardzo zadowolona do tego stopnia iż zaraziła Mamę /psiarę/ kotemI po utracie psiaka wzięła Miałka.
Będzie mu tam dobrze![]()
Lepiej niż na ulicy. Dziś mają być ogromne mrozy, a jeszcze 2 tygodnie temu był bezdomny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 27 gości