OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 21:22 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

ASK@ pisze:Chuda gadzina jest!
Może chce zostać modelką?! :mrgreen:
Będzie dobrze, wychodzą na prostą! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro gru 01, 2010 7:01 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Teo przyszedł na śniadanie :lol: Mało zjadł, jednak wysiłek sie liczy. Zelda nie podniosła nawet głowy z legowiska. Dostała strzykawę i zaskoczyła. Poskubała troszkę. Oboje tego nieszczęsnego kk wolą. Dziś dokupię więc saszetki. Nadżerki na moje oko :wink: mniejsze. Nosy też mniej zapchane.Jednak oboje dziś byli znów z wiszącymi faflunami przy pysiu.Nie domykają go i takie oślizłe skutki sa. Idzie ku lepszemu mam nadzieję. Zelda nie korzysta ze zbiorowej łazienki.Woli lac w pokoju pod stolikiem.Kuweta czasowo rozwiazuje sprawę.Ale korzystają z niej pozostałe. Niech wyjdzie na prostą to popracujemy nad tym.Wiem,że to wynik stresu. Teo przeważnie siedzi na szafie u córki. Zelda w przedpokoju lub w małym pokoju. Szkoda,że tak kazde osobno przezywa swą tragedię. Jutro do weta i już sie martwię.TŻ na cały dzień do pracy a tu taka zimnica.Jak je nieść ,by nie załapały czegoś.?

Dzieciaki mimo,ze coś tam skubią z innych pokarmów stale są dokarmiane. Boimy sie odstawic i iść an całosć. jakoś nie widac mimo przedłużonych okresów strzykawkowania, by coś chciały z apetytem podjadać.Mam wrażenie,że Zeldzie zaczęła conwa smakować.Odzyskuje smak?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro gru 01, 2010 7:12 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

:1luvu: :1luvu: małymi kroczkami, powolutku, ale jest lepiej :ok: :ok: :ok:
myślę o Was, wierzę, że Teoś i Zelda szybko wydobrzeją i zapomną o swoim nieszczęściu!!!
Zasługują na szczęście :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro gru 01, 2010 8:14 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Kto by się spodziewał, że KK takim dobrodziejstwem :lol: Trzymam kciuki za kociaki :ok:

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Śro gru 01, 2010 8:32 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Czyli zupełnie jak z dziećmi w MacDonaldzie. :wink:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 01, 2010 8:35 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

A recovery nie chcą? Bo moja Julinka jak chora była, to o ile conva niezbyt, to recovery szybko jej się spodobało.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 01, 2010 8:40 Re: OTW- T+Z chorują!Teo skubie jedzenie,Zelda wącha ;)kciuki!

Alienor pisze:A recovery nie chcą? Bo moja Julinka jak chora była, to o ile conva niezbyt, to recovery szybko jej się spodobało.

tego nie mam.Zapytam u weta.
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 01, 2010 11:46 Re: OTW- T+Z chorują!powoli zaczynają jeść:)kciuk nadal trzymay!

Moje na recovery nie chciały nawet spojrzeć - co kot to obyczaj.

Raz ciut lepiej, za chwilę trochę gorzej. Jednak małymi kroczkami do przodu. :D Jesteś wspaniałym człowiekiem Asiu! Dzięki Tobie żyją... :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 01, 2010 12:07 Re: OTW- T+Z chorują!powoli zaczynają jeść:)kciuk nadal trzymay!

:oops:
Prosze mnie nie zawstydzać :roll:

Ale z tymi małymi kroczkami we wszelkie strony to racja.
Dziś Teo bardziej się slini. On jako typowy chłopak bardzo sie boi zastrzyków.Ucieka potem przed nami i warczy. Zelda lepiej znosi kucie. Ma śmieszną malinkę na końcu jezorka .Chętnie pije strzykawę. Teo nie udało mi się nakarmic przed pracą. Spał w łóżku jak chciałam to zrobić.Mój widok wyzwolił w nim ucieczkę. Takie wrazenie na facetach robi :roll:
Ostatnio edytowano Śro gru 01, 2010 12:16 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 01, 2010 12:15 Re: OTW- T+Z chorują!powoli zaczynają jeść:)kciuk nadal trzymay!

Oj tam. Nie wstydaj się :D
Obrazek

hanelka

Post » Śro gru 01, 2010 12:16 Re: OTW- T+Z chorują!powoli zaczynają jeść:)kciuk nadal trzymay!

hanelka pisze:Oj tam. Nie wstydaj się :D

właśnie 8) :!:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro gru 01, 2010 16:14 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Był TŻ u weta. Jutro przy takiej pogodzie nie poszłabym na piechcię z dwójką.
Kaliciwiroza nadal szaleje u nich i nadal są nie halo :roll: . Widoczna poprawa cieszy ale ...Musza brać antybiotyk doustnie co najmniej jeszcze przez 2 tygodnie. Określenie "są dosć kiepskie" nie nastraja optymistycznie w ustach tego wetka. Ciągle nalezy je traktowac jako poważnie chore. Dokarmianie bezwzgledne!!! A TŻ miał już zakusy odstawić. Więc nadal conwa bo to choc coś wartościowego dostaną.

Biedne koty, tyle cierpienia i bólu. :cry:

Mamy podawac nadal lakcid i włączyć sie ze scanumone.Kochani u nas to prawie 3 złote tabletka :cry: Moze znacie miejsce gdzie mozna zakupić taniej ? Potrzebne cale opakowanie scanumone :!: .
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 01, 2010 17:22 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

Mamy podawac nadal lakcid i włączyć sie ze scanumone.Kochani u nas to prawie 3 złote tabletka :cry: Moze znacie miejsce gdzie mozna zakupić taniej ? Potrzebne cale opakowanie scanumone :!: .
Obrazek

ASK@

Post » Śro gru 01, 2010 17:24 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

ASK@ pisze:Mamy podawac nadal lakcid i włączyć sie ze scanumone.Kochani u nas to prawie 3 złote tabletka :cry: Moze znacie miejsce gdzie mozna zakupić taniej ? Potrzebne cale opakowanie scanumone :!: .

:!: :!: :!: :!:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro gru 01, 2010 21:39 Re: OTW- T+Z chorują!Potrzebne pilnie scanumone!Gdzie taniej?!

To już na allegro jest taniej...
http://allegro.pl/scanomune-60-tab-jesi ... 07368.html

A Immunodol jest jeszcze tańszy... ten akurat psi (kociego nie znalazłam), trzeba by dzielić tabletkę - ale wychodzi nieporównywalnie taniej.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]