mjs pisze:Moi drodzy, czy planuje ktoś zakup pudeł styropianowych na budki? Przydałyby mi się jeszcze dwa, więc dołożyłabym się do zamówienia, ewentualnie chętnie odkupię jeżeli ktoś ma zbędne.
w czwartek się okaże czy budki są potrzebne na niedzielę do ich oklejania przez wolontariuszy czy nie a jeżeli tak to ile. Mam dziewięć pudeł w biurze do oklejenia więc jak możesz wstrzymać się dwa, no od 8 minut już jeden dzień z tym zamówieniem to ok.
Kosma czy Ty możesz wkleić aktualny grafik i jeszcze go pilnować? bo tak się nie da przecież, blisko połowa nie obsadzona a temat zaginął, zwłaszcza, że teraz wszyscy mówią kiedy nie mogą a ważne jest aby obstawić te wszystkie dziury. Taką okazję mamy raz w roku to ją wykorzystajmy, bo nikt w kasie się nie tarza. Chyba, że znowu na mieście mówią, że jest inaczej, tak jak o tym nieszczęsnym mleku co to ponoć je dostaliśmy.
Akima, czy Ty już wiesz kiedy możesz wpisać się na kwestowanie?
Koty oczywiście też mieszają, bo Leon poszedł do domu, Debra też idzie a może i Dexter więc koty od Noemik odpadają a w jeden dzień i ona sama.To co przywiózł dzisiaj wislackikot z Kryspinowa to wszystko dziczy, całe 3 sztuki, maluchy z Ułanów za malusie. Może się okazać, że Sezam też zdąży iść do domu

Miszelino, Elma jest chyba od poniedziałku u nas więc w następny można ją zaszczepić i w kolejny weekend mogłaby chyba wystąpić w GK. Dygotka chyba też, mam rację?
_Namida_, Robert zaniesie na kociarnię karmę dla Re i Portosa, przyniosła ich przysmaki poprzednia opiekunka, bo wpadła do Krakowa z wizytą