cudne!!
sorry za oT, ale powiem wam, że dziś wsiadłam do autobusu linii 116 o 06.55 i w pracy byłam o 09.37

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
eju pisze:sorki, że się wtrącam ale ... to nowy hosting i może jeszcze nie do końca objaśniony (brak chociażby pomocy - pisze się)
Do każdego zdjęcia jest wygenerowany kod - w zależności gdzie chcemy wstawić foto (i jakiej wielkości). Warto zatem z tego korzystać by post wyglądał tak:
Wisienka i Borówka![]()
link do wszystkich fotek: http://hostingkota.domowe-tygrysy.info/ ... al=4&cat=2
Pozdrawiam wszystkich ... a szczególnie tą, co jest w naszym hostingu zdjęć adopcyjnych kotów pionierem
j3nny pisze:BarbAnn pisze:Tweety pisze:
a co to jest za pasta?
Tutaj przykładowy opis z przykładowego sklepu
http://www.kuchniapupila.pl/kot/zdrowie ... 1891077382
30 g
co u Fredzi? jak je? może jej by się taka pasta przydała?
BarbAnn pisze:Czy Archimedes jest jeszcze do wzięcia bo mam o niego zapytanie?
Magdaa_ pisze:To ja pytałam o Archimedesa, chętnie oglądnęłabym zdjęcia jeśli dałoby radę podesłać na maila maadapl@gmail.com albo na forum.
Jeśli wszystko by się dobrze ułożyło to nawet jutro lub pojutrze mogłabym go wziąć do siebie.
Akima pisze:Kingo Warmijsko od wczoraj usiłuje sie skontaktowac z Tobą osoba, która chce zaadoptować Prince. Podobno nie odpowiadasz, albo ja mam zły numer telefonu
fiszka13 pisze:W centrum Nowej Huty jest małe czarne pod samochodem. Nieufne bardzo. Dałam puszkę, ale jak tylko podchodziłam bliżej niż metr znikało pod auto. Poradźcie coś... jak to to złapać? Na dziś ma otwarte okienko piwniczne. Pytałam panią z psem, widziała go wczoraj jak tam właził. Jutro znowu dam jeść, mam nadzieję, że przeżyje.
To małe już zapewne łazi po osiedlu jakiś czas, bo mój kot wyczyniał tańce na parapecie. DO tej pory w nocy było niewidoczne, dziś na białym śniegu się zmaterializowało.
Kinga Warmijska pisze:Akima pisze:Kingo Warmijsko od wczoraj usiłuje sie skontaktowac z Tobą osoba, która chce zaadoptować Prince. Podobno nie odpowiadasz, albo ja mam zły numer telefonu
Przepraszam, od piątku do wczorajszego wieczoru miałam mega konferencję i cały czas wyłączony telefon.Dzisiejszy ranek upłynął mi na szukaniu samolotów, które może jednak odlecą. Niektóre odleciały. Niestety nie wszystkieWieczorem oddzwoniłam do wszystkich i okazało się, że są trzy chętne domy. Prince jest jeden proszę więc uprzejmie o info (bo sama, sorki, nieco się zagubiłam) kto ma młodego czarnego kocurka (oczywiście wszyscy chcieliby malucha
ale może dadzą się przekonać do troszkę starszego). Ja pamiętam tylko o czarnulku na Kocimskiej - Tymianek, zdaje się? i o Hani, ale ona jest dziewczynką. Oczywiście będę tez przekonywać potencjalnych chętnych do innych kocich maści.
No i reklamować Stefka i Heńka, ale one na razie dzikawe nieco są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 71 gości