Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Boena - myślę, że powinnaś chodzić z kimś do czasu aż oni nie zostaną zlokalizowani przez Policję. Teraz dostałaś pięścią - zwykle następuje eskalacja - to są gówniarze którzy macają do czego mogą się posunąć.
Beasia pisze:PcimOlki pisze:Boena - myślę, że powinnaś chodzić z kimś do czasu aż oni nie zostaną zlokalizowani przez Policję. Teraz dostałaś pięścią - zwykle następuje eskalacja - to są gówniarze którzy macają do czego mogą się posunąć.
zgadzam się w 100%, mam nadzieję, że jest ktoś, kto może Ci towarzyszyć
Agulas74 pisze:Dobrze, że sprawa nagłośniona... I jak rozumiem zgłoszona policji... Nie wiem, co jeszcze można zrobić?
BOENA pisze:Niestety nie ma osoby,która mogłaby dziennie o stałej porze chodzić ze mną![]()
Muszę uważać.
Gdybym miała mniej kotów w domu podjęłabym próbę zabrania Łaci i Rudka,piszę próbę bo nie mam pojęcia czy byłyby w domu szczęśliwe.
BOENA pisze:Niestety nie ma osoby,która mogłaby dziennie o stałej porze chodzić ze mną![]()
Weihaiwej pisze:A może spróbować delikatnie zmienić pory karmienia? Ja wiem, że koty sie przyzwyczajają, ale może mogłaby Pani chodzić o innej porze, np. wcześnie rano? Bo to niebezpieczne i dla Pani, i dla kotów
Mam nadzieję, że policja będzie interweniować, tylko niestety słabo w to wierzę
BOENA pisze:Beasia pisze:PcimOlki pisze:Boena - myślę, że powinnaś chodzić z kimś do czasu aż oni nie zostaną zlokalizowani przez Policję. Teraz dostałaś pięścią - zwykle następuje eskalacja - to są gówniarze którzy macają do czego mogą się posunąć.
zgadzam się w 100%, mam nadzieję, że jest ktoś, kto może Ci towarzyszyć
Niestety nie ma osoby,która mogłaby dziennie o stałej porze chodzić ze mną![]()
Muszę uważać.
Gdybym miała mniej kotów w domu podjęłabym próbę zabrania Łaci i Rudka,piszę próbę bo nie mam pojęcia czy byłyby w domu szczęśliwe.Agulas74 pisze:Dobrze, że sprawa nagłośniona... I jak rozumiem zgłoszona policji... Nie wiem, co jeszcze można zrobić?
miałam telefon z TVN24.......nie wiem czy się zgodzić na rozmowę
BOENA pisze:...
miałam telefon z TVN24.......nie wiem czy się zgodzić na rozmowę
iwcia pisze:A czy te koty są tam bezpieczne, czy te wyrostki swojej złości nie skierują przeciwko nim?
Bo jeśli nie Ty to następnym razem mogą oberwać koty![]()
Może spróbować znaleźć im jakieś inne bezpieczne miejsce, może dom wychodzący w spokojnej okolicy? Teraz jest zima łatwiej byłby je przetrzymać aby przyzwyczaiły się do domu i nowego miejsca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 334 gości