Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 29, 2010 20:04 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Te 15-letnie koty zapewne migiem znajdą domy na Kociarni...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lis 29, 2010 20:04 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

KOCIARNIA: Użytkownicy przeglądający to forum: Acceptus, aggnieszka, Akima, Catnaperka, edii, hanunia2008, KatjaGda, majka2222, olafen, Sareneczka, suul, zana, zzuzu oraz 19 gości

19 gości - 13 forumowiczów (!)

KOTY: Użytkownicy przeglądający to forum: adelka99, agnieszka336, agul-la, alix76, alutek87, Anuk, Avian, barba50, Bianka 4, Ciepła, Dominka1, Dorota Wojciechowska, Dyktatura, E.Sawicka, ewung, golla, gosiakol, jasdor, joarkadia, kasia_5000, katikot, kiche_wilczyca, Killatha, kocurzyca41, kotydwa12, ksb, Legnica, livy, Lucky13, luty-1, maga_86, martasekret, Marzenia11, Mruczeńka1981, Mulesia, niki2117, Salamandra84, salvadoredali67, Sedith, shira3, sibia, Sihaja, sil, siriwan, skarbonka, smarti, Sonia93, sylwia1982, taizu, tillibulek, WIRGINIA, Wisienki, wistra, wredolcia, Yossariana, Zowisia oraz 86 gości

86 gości - 56 forumowczów (!) + jeszcze ukryci...

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lis 29, 2010 20:22 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Acha, rzadko czytam podforum "Koci-Łapci", nie wiedziałam że istnieje wątek pt. "Forum miau" i z góry przepraszam że odważyłam się wyrazić swoje zdanie.

Niech mój wątek kurzy się na dnie razem z pozostałymi typu "oddam śliczne kociątko" - i tak nikt nie będzie w nim pisał, bo skoro zagląda tam tylko kilku forumowiczów na godzinę...

Cameo

Post » Pon lis 29, 2010 20:27 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Cameo pisze:Alebo, może Cię urażę tą wypowiedzią, ale co tam - jak nie byłaś modem to było sielsko-anielsko, a teraz to jest po prostu dramat. Mam szczerą nadzieję że prędzej czy później "zlecisz z tego stołka", bo niektórzy forumowicze mają Cię już po dziurki w nosie - Ciebie i tych twoich "rządów".

Na miejscu lrafala za taką wypowiedź dałabym Ci uprawnienia moderatorskie.
Z miejsca.
Żebyś sobie "porządziła" i zobaczyła, jak to wygląda od drugiej strony, jak się dziennie odbiera n-dziesiąt PW z zażaleniami - bo jednemu nie pasuje, że wątek przeniesiony, a innemu przeciwnie, że przeniesiony, każdy ma jakąś propozycję, uwagę, prośbę, żądanie itp.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon lis 29, 2010 20:29 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Lubię wyzwania :mrgreen:

Cameo

Post » Pon lis 29, 2010 20:31 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

To pisz do lrafala 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lis 29, 2010 20:33 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Myślę, że nie wiesz, o jakich wyzwaniach piszesz
punkt widzenia zależy bardzo od punktu siedzenia.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Pon lis 29, 2010 20:36 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Cameo pisze:Alebo, może Cię urażę tą wypowiedzią, ale co tam - jak nie byłaś modem to było sielsko-anielsko, a teraz to jest po prostu dramat. Mam szczerą nadzieję że prędzej czy później "zlecisz z tego stołka", bo niektórzy forumowicze mają Cię już po dziurki w nosie - Ciebie i tych twoich "rządów".

Owszem, sprawiłaś mi przykrość.
Zadowolona?
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon lis 29, 2010 20:39 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Cameo, a jakbyś założyła na Kotach JEDEN zbiorczy wątek kotów, którym pomagasz, pisała w nim - podnosząc go jednocześnie - i zmieniała tytuł w zależności od potrzeby?
Wtedy w pierwszym poście mogłyby być linki do wszystkich Twoich wątków na Kociarni, a nawet krótkie informacje o ich bohaterach.

Wiem, jestem niepoprawną optymistką i szukam rozwiązań :lol:
ale może jakiś pomysł konstruktywny się przyda ;)
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Pon lis 29, 2010 20:40 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Beliowen, chyba o czymś zapomniałaś - na forum jest kilku moderatorów, dlaczego więc jedna osoba ma dostawać n-dziesiąt PW z zażaleniami?

Jeśli przekonam się że "kociarnia" faktycznie jest dobrym miejscem na ogłaszanie kotów, to z miłą chęcią będę ogłaszać tam swoje koty. Póki co, nie zauważyłam żeby któryś z moich wątków na kociarni wzbudził jakiekolwiek zainteresowanie, a ogłaszałam tam kiedyś koty, i tylko jedna kotka znalazła (nietrafiony zresztą) dom forumowy. Na kotach ma większą szansę...

Cameo

Post » Pon lis 29, 2010 20:46 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Beliowen pisze:Cameo, a jakbyś założyła na Kotach JEDEN zbiorczy wątek kotów, którym pomagasz, pisała w nim - podnosząc go jednocześnie - i zmieniała tytuł w zależności od potrzeby?
Wtedy w pierwszym poście mogłyby być linki do wszystkich Twoich wątków na Kociarni, a nawet krótkie informacje o ich bohaterach.

Wiem, jestem niepoprawną optymistką i szukam rozwiązań :lol:
ale może jakiś pomysł konstruktywny się przyda ;)

I będzie że mnożę wątki ;)

Taka mała sugestia - chyba można sprawić, żeby Kociarnia stała się ciut popularniejszym podforum...?

Cameo

Post » Pon lis 29, 2010 20:49 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

E, nie, dlaczego mnożysz wątki?
Takie wątki zbiorcze mogłyby właśnie sprawić, że więcej osób odwiedzałoby Kociarnię
bo jak wątki na Kotach i Kociarni się dublują (a często tak jest) to ktoś śledzący wątek na Kotach nie ma potrzeby czytania tego samego drugi raz na innym podforum.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Pon lis 29, 2010 20:56 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

A ja mam takie pytanie. Czy Wy żyjecie w ogromnym bałaganie w domu, gdzie wszystko się wala wszędzie? Pewnie nie.
Dlaczego nie potraficie zaakceptować, i uszanować, że są tacy, którzy też chcą porządek na forum?
Przecież będzie bardziej przejrzyste.
No chyba, że liczy się tylko zdanie tych, którzy nic nie chcą robić, to ok, ale dlaczego robić z tego aż takie awantury?
Nie ogarniam...
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Pon lis 29, 2010 21:00 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Afra666 pisze:A ja mam takie pytanie. Czy Wy żyjecie w ogromnym bałaganie w domu, gdzie wszystko się wala wszędzie? Pewnie nie.
Dlaczego nie potraficie zaakceptować, i uszanować, że są tacy, którzy też chcą porządek na forum?
Przecież będzie bardziej przejrzyste.
No chyba, że liczy się tylko zdanie tych, którzy nic nie chcą robić, to ok, ale dlaczego robić z tego aż takie awantury?
Nie ogarniam...

A moze są tacy co lubią?
Dlaczego więc Ty nie możesz tego zaakceptować? 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon lis 29, 2010 21:07 Re: Przeniesienie wątku bez zgody założyciela.

Ja się pytam dlaczego nie chcecie tu mieć porządku. To mnie na prawdę bardzo dziwi i szukam odpowiedzi na to pytanie.

W innym wątku padł pomysł uporządkowania wszystkiego i zrobienia jeszcze paru działów, co nie przeszło, ale wydaje mi się, że takie uporządkowanie kotów i kociarni to po prostu kompromis...
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

[poprzednia][następna]