Moderator: Estraven
Cameo pisze:Alebo, może Cię urażę tą wypowiedzią, ale co tam - jak nie byłaś modem to było sielsko-anielsko, a teraz to jest po prostu dramat. Mam szczerą nadzieję że prędzej czy później "zlecisz z tego stołka", bo niektórzy forumowicze mają Cię już po dziurki w nosie - Ciebie i tych twoich "rządów".
Cameo pisze:Alebo, może Cię urażę tą wypowiedzią, ale co tam - jak nie byłaś modem to było sielsko-anielsko, a teraz to jest po prostu dramat. Mam szczerą nadzieję że prędzej czy później "zlecisz z tego stołka", bo niektórzy forumowicze mają Cię już po dziurki w nosie - Ciebie i tych twoich "rządów".
Beliowen pisze:Cameo, a jakbyś założyła na Kotach JEDEN zbiorczy wątek kotów, którym pomagasz, pisała w nim - podnosząc go jednocześnie - i zmieniała tytuł w zależności od potrzeby?
Wtedy w pierwszym poście mogłyby być linki do wszystkich Twoich wątków na Kociarni, a nawet krótkie informacje o ich bohaterach.
Wiem, jestem niepoprawną optymistką i szukam rozwiązań
ale może jakiś pomysł konstruktywny się przyda
Afra666 pisze:A ja mam takie pytanie. Czy Wy żyjecie w ogromnym bałaganie w domu, gdzie wszystko się wala wszędzie? Pewnie nie.
Dlaczego nie potraficie zaakceptować, i uszanować, że są tacy, którzy też chcą porządek na forum?
Przecież będzie bardziej przejrzyste.
No chyba, że liczy się tylko zdanie tych, którzy nic nie chcą robić, to ok, ale dlaczego robić z tego aż takie awantury?
Nie ogarniam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości