Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 11:13 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Strasznie spozniona, ale jestem. U lekarza mi niestety bardzo dlugo zeszlo a i praca musi byc zrobiona.
Gorzej do wieczora nie jest, nie? To musi isc znowu na przod. Trzymajcie nosy w gore. Ta inwentaryzacja to potrzebuja Cie przy tym Iza? W takim stanie i tak nie bedziesz dzialac, jak mowisz.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lis 29, 2010 11:14 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

PROMYSIU :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 29, 2010 11:17 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Rozmawiałam przed chwilą z Iwonką - ma dzwonić do Beneventum i umówić się z profesorem na konsultację. Narazie pojedzie z samymi papierami, Promyś niech odpoczywa w lecznicy. Zastanawiamy się też, czy zabierać go wieczorem do domu, czy narazie zostawić, bo Promyś już zna wetów.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 29, 2010 11:20 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dziewczyny, dajcie znać o której będzie konsultacja. Pójdę tam z Iwonką
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 11:20 przez Bianka 4, łącznie edytowano 1 raz
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 29, 2010 11:20 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

To byłoby super-Bianka to umowiły byśmy się pod kliniką-ja wyciągnę dokumentację i zobaczymy Promysia .
bo na razie Promyś ma wykupiona dobę do wieczora do ok 20-tej i trzeba zdecydować czy biore go wtedy do domu czy zostaje w klinice.

Bianka podaj mi tel na PW bo wlasciwie to Ty powinnaś się umowić na konsultację do prof bo ja nie wiem o której Ty chcesz.
Zresztą może od razu dzwoń i się umawiaj-tel do kliniki mam od Erin 22/6173534 i powołaj się na Monikę .
może w ogóle pojedziemy razem,co?-bo ja w razie czego potrafię odpowiedzieć na zadane pytania co do jego stanu. Ale wolę pojechać z kimś niż sama więc byłoby super jechać razem.
Ja od 13-tej mogę być do dospozycji.
-jak się umówisz to dzwoń do mnie.
Ostatnio edytowano Pon lis 29, 2010 13:10 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 29, 2010 11:21 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

sorki ja teraz migiem z Jadziunią na zastrzyk. bedę pod tel.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 29, 2010 11:25 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Rozmawiałam z Bianką, zaraz będzie dzwoniła :1luvu: :ok:

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 11:36 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Iwonko, zostawiłam Ci wiadomość na poczcie. Możemy przyjechać do Beneventum między 15 a 20-tą - nie ma zapisów na konkretną godzinę.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon lis 29, 2010 11:36 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Bianka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 11:45 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Właśnie rozmawiałam z Iwonką - jesteśmy umówione na 15-tą w klinice.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon lis 29, 2010 11:48 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Smarti, Bianka :1luvu: :ok:

Erin

Post » Pon lis 29, 2010 11:59 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dziewczyny, ja przepraszam, ale nie wiem, czy jest sens jechać do profesora bez kota. Profesor jest chirurgiem i on raczej chciałby zobaczyć zwierzaka, żeby stwierdzić, co jest. Wydaje mi się, że jechanie z wynikami nie da nic, bo to są jaklby sprawy internistyczne. Może więc lepiej poczekać, aż krwawienia się uspokoją i pojechać już z Promykiem innego dnia? M. Galanty podałby wtedy znieczulenie, zajrzał swoim okiem i byłoby wszystko wiadomo: jakie są rokowania, co to jest, może by się udało pobrać wycinek - jeżeli byłaby taka potrzeba.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 29, 2010 12:01 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Znowu dzieje sie... Wy jestescie szybsze jak FBI, CIA, BND, IRA, KGB... 8O 8O 8O :1luvu:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lis 29, 2010 12:25 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

ale chyba nie zaszkodzi podjechać też najpierw z wynikami, a najwyżej później z Promysiem :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 29, 2010 12:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dzisiaj profesor jest długo, więc wrócą po delikwenta naszego :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]