Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anduk pisze:To nie koty ale takie osoby powinno się usypiać - dla dobra wszystkich czworonogów w tym kraju.
CatAngel pisze:Wziełam ten tel z góry na razie
Ale śniegu napadało![]()
CatAngel pisze:A mnie dzisiaj budki czekają do zrobienia, bo mi trzy nowe koty do karmienia przybyły(chyba pozostałe roznoszą informację, że mają u mnie prawie jak w domu)
Rozsyłamy wydarzenie na FB
cypisek pisze:
Kierowniczka nie ma czasu na zajmowanie się kotami /specjalnej troski i opieki/ dała im czas do 2 tyg. Póki co uprosiłam ją. Jeśli nic się nie wydarzy wypuści je/ nie będzie patrzyła jak umierają z głodu , ewentualnie uśpi.
Pętelka pisze:cypisek pisze:
Kierowniczka nie ma czasu na zajmowanie się kotami /specjalnej troski i opieki/ dała im czas do 2 tyg. Póki co uprosiłam ją. Jeśli nic się nie wydarzy wypuści je/ nie będzie patrzyła jak umierają z głodu , ewentualnie uśpi.
Nie będzie patrzyła??? No tak co z oczu to i z serca. Niech zdychają na ulicy. Ot i ludzka wrażliwość w pełnej krasie. Uwielbiam taką obłudę.
W głowie mi się to nie mieści. Ja oswajam co milsze bezdomniaczki, a Pani ze schroniska wywala na ulice w pełni domowe koty w środku zimy. Tu jest Polska. Tu się nie myśli. Tu się nie czuje.
anduk pisze:cypisek pisze:nie będzie patrzyła jak umierają z głodu , ewentualnie uśpi.
To nie koty ale takie osoby powinno się usypiać - dla dobra wszystkich czworonogów w tym kraju.
pw2000 pisze:bylbym zainteresowany ta niebieska kotka... tylko jestem z Torunia i nie wiem za bardzo jak rozwiazac kwestie transportu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości