PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 28, 2010 17:48 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Siostra Prezes pewnikiem padnie na ryjek jak wróci z loterii, ale może choć jutro zda relację. Bardzo czekam :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie lis 28, 2010 17:50 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Siostra Prezes na pewno daje sobie świetnie radę! :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Nie lis 28, 2010 18:02 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

wracamy, padam na pysk a jutro na zebranie do Gdanska jade i znow pobudka w srodku nocy. Relacja dopiero pojutrze
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 28, 2010 18:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Choćby i za tydzień, będziemy wiernie trwać na stanowiskach choć bez przywódcy nieco zagubione Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Nie lis 28, 2010 20:01 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Poczarujcie Siostry mocniej za naszą Siostrę Dorotkę od Kotki i jej Tatę......Potrzeba im sił..... :(
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 28, 2010 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Dorotko :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lis 28, 2010 20:09 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Dorotko.... wiesz, że zawsze jesteśmy z Toba i mocno trzymamy kciuki za tatę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie lis 28, 2010 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lis 28, 2010 20:11 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Życie jest jak trutka na szczury :evil:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 28, 2010 20:12 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

jasdor pisze:Życie jest jak trutka na szczury :evil:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

to jest nieco wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. porównanie :P
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie lis 28, 2010 20:12 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

majencja pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No to *100 :ok:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Nie lis 28, 2010 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Dorotko jestem z Tobą

Moc uścisków i dobrych myśli :ok: :ok: :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lis 28, 2010 20:20 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Dzwoniła do mnie Villemo. Udało jej się zebrać trochę pieniążków, oczywiście nie obyło się bez kontaktu z debilem - zawsze się jakiś trafi - który podniósł jej ciśnienie. Teraz wykończona Siostra Prezes zarywszy nosem w dywan poszła odsypiać :D Dzielną mamy ta Prezeskę :ok: Tyle, że.... oczywiście znowu zgłosiła się do niej jakaś pani szukająca pomocy w wykastrowaniu kotów. Zamiast własnoręcznie zebrać jakąś kasę, zrobić cokolwiek, poza poszczuciem Vil, pani poinformowała ją tylko, gdzie znajdzie koty w strasznych warunkach i co ma z nimi zrobić, natomiast sama zdaje się nie zamierza w niczym pomóc. :evil: Nasza Vill, która ma miękkie serce, obiecała pani pomoc w miarę możliwości, :roll: No ładnie z jej strony, ale ja mam ciągle wrażenie, że ona sobie za dużo na plecki bierze :? Przecież Villemo to nie schronisko, ani fundacja żadna, tylko normalna dziewczyna, pracująca na swoje utrzymanie, posiadająca rodzinę, na dorobku.... Do mnie też się zgłaszają co chwila z lecznicy kierowani ludzie, że mam wziąć ich koty, albo ratować wszystkie bezdomne, jakie na ich drodze staną. Przecież całego świata nie uratuję - czemu ci ludzie sami nic nie zrobią, poza wrzuceniem problemu komuś innemu? :evil: Ja już przestałam reagować i zabroniłam w lecznicy dawać mój adres (zresztą nigdy na to zgody nie wydałam), bo każdemu się wydaje, że ja mam obowiązek wziąć wszystkie koty świata. Nawet raz jedna pani chciała, żebym jej na święta kota przetrzymała, bo ona ma gości 8O a ja to co? nie mam świąt? Też mam gości! 8O Jeszcze wszyscy są zdziwieni i oburzeni, kiedy tłumaczę, że dopiero co podjęłam pracę, pierwszej wypłaty jeszcze nie dostałam i nie tylko kota nie wezmę, ale nawet nie mam kasy, żeby go zawieźć do schronu :evil: W końcu paliwo nie jest za darmo, a ja byłam od sierpnia bezrobotna :? Co za ludzie jacyś - ja tego nie rozumiem...

Ehhhh...

Dorotko nie daj się! Przytulam cie bardzo mocno... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lis 28, 2010 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

shira3 pisze:Poczarujcie Siostry mocniej za naszą Siostrę Dorotkę od Kotki i jej Tatę......Potrzeba im sił..... :(
:ok: :ok: :ok:

No, to czarujemy Obrazek
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie lis 28, 2010 20:40 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Dorotko Obrazek
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]