Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 20:47 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Wspaniale, że Elwirka już w swoim domu.

Oby Mikołajowi się jakoś udało !
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie lis 28, 2010 11:10 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

amyszka pisze:A ten banan to ze złota chyba 8O :wink: :lol:

No, drogi okropnie.

dagmara-olga pisze:niech siedzą i pisze do Mikołaja, że były grzeczne. Może uwierzy i banana przytarga

Chyba nic z tego - koty są bardzo niegrzeczne, a zwłaszcza taki jeden, co wczoraj siknął na sprzęt pewien ważny dla pana domu...

Bardzo mnie cieszy coś. To, że maluszki Maja i Mimi bardzo się oswoiły, lgną do mnie, wczoraj Mimi spała mi na kolanach, a Majeczka to miziak nad miziaki. Małe słoneczka. Mają takie fajne, przedłużone futerko, nie bardzo długie, ale na pewno przedłużone. Są takie piękne, puchate. I takie małe mądralki z nich są.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie lis 28, 2010 11:32 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

anita5 pisze: koty są bardzo niegrzeczne, a zwłaszcza taki jeden, co wczoraj siknął na sprzęt pewien ważny dla pana domu...

Kot nie wiedział, że ten sprzęt jest taki ważny dla pana domu, on myslał wręcz przeciwnie :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lis 28, 2010 11:49 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Zapewne :lol: :lol:

Elfik znowu szaleje z wielbłądkiem, tak się cieszę.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie lis 28, 2010 16:21 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

anita5 pisze: Coś w sobie mają te banany... :lol:

Kocimiętkę 8) :wink:

Wszystkiego najlepszego dla Klocusia :piwa:

I dla Elwirki w nowym domu :ok:

Muszą się koty postarać, żeby Mikołaja przekonać... :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie lis 28, 2010 16:37 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

E....jak już list Mikołaj dostał że nie ma wyjścia 8) :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lis 29, 2010 10:24 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

eeetam, Mikołaj dobry Duży jest i kocha wszystkie koty, te niegrzeczne też :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a tak w ogóle, to czy ktoś słyszał o niegrzecznym kocie? :mrgreen: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lis 29, 2010 10:24 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

mar9 pisze:a tak w ogóle, to czy ktoś słyszał o niegrzecznym kocie? :mrgreen: :lol:

Nieeeee!!!!!

Bazyliszkowa

Post » Pon lis 29, 2010 20:11 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Dostaję cudowne maile z domu Elwirki. Ona jest taka mądra, że szok. W nocy grzecznie śpi. Cała rodzina zakochana, ale ona całuje tylko swoją pańcię. Wyjątkowa z niej koteczka.

Majeczka za to wczoraj spała na moich kolanach kiedy oglądałam film. Słodziak malutki.

Zima jest okrutna, sypie i mrozi. Fuj.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon lis 29, 2010 20:13 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

FUJ. Jechałam dziś Kalisz - Poznań - Kalisz i to jest makabra...

Jak milo usłyszeć dobre wieści z kocich domów!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto lis 30, 2010 17:19 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

No, wieści od Elwirki są po prostu świetne. Tak cudnie trafiło to kocie dziecko. Oczywiście dzięki Liwii_ :1luvu:

Dziwnie ostatnio śpię. Budzę się o jakiejś chorej godzinie w nocy i wydaje mi się, że już się wyspałam. I wtedy mogę wycałować Elfika, która śpi na mojej poduszce i poprzytulać Lucka, który również tam się mieści (jak, nie wiem). A potem zasypiam. A za chwilę dzwoni budzik. :x
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Wto lis 30, 2010 17:25 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Koty szybko się przyzwyczają do śródnocnych mizianek i przerwę w spaniu będziesz miała zagwarantowaną co noc.

Bazyliszkowa

Post » Śro gru 01, 2010 20:37 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Tak, dziś też miałam w nocy przerwę w spaniu, ale to dlatego, że było mi bardzo smutno.

Za to w dzień wyściskałam Yasminkę i Benię za wszystkie czasy. Benia jak zwykle dostała głupawki i biegała jak szalona.

A przed chwilą Lucek zakrwawił cały dom, rozcięty ma ogonek, nie wiem, jak to się mogło stać. Udało się krew zatamować, ale mocno ciekła. Jego to chyba nie bolało, dopiero nasze zabiegi przy ogonku go wystraszyły. Mam nadzieję, że przyjdzie do mnie spać, mój bielusieńki przytulak.

Alusia kicha, a Kituś mnie martwi bardzo, jakiś biedniusi znowu jest. :| Mieliśmy jechać w tym tygodniu na badania nerkowe, ale z powodu tej pogody nie będziemy ryzykować.

A z domu Elwirki tri dostaję tak piękne maile...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro gru 01, 2010 20:44 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Nie dadzą się ponudzić łabuziaki :wink:
Za zdrówko i przespane noce :ok: :ok: :ok: :ok: :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro gru 01, 2010 21:09 Re: Moja gromadka - Mufinek ['] :(; Tułek, Nelly i Elwirka w DS

Ciekawa jestem, czy kiedyś przeczytam tu taki post: "Nudno, nic się nie dzieje, wszystkie koty zdrowe i żaden nie napsocił." :roll:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]