Tanie Dranie. Part Five. Biduś[`]. Można zamknąć ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lis 27, 2010 16:08 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

W weekendy wstaję zwykle około godziny 15.00 :oops: No pięknie, bo teraz mniej więcej właśnie o tej porze zaczyna robić się ciemno :roll:
Ale uwielbiam te weekendowe maratony snów, chociaż nigdy nie brak w nich też i strachu i smutku :roll: Chmary kotów, Ktoś, kto mnie kiedyś kochał i kocha mam nadzieję do dziś, ktoś, kto poczuwał się przyjacielem i PEWNA lecznica, prawdziwi Przyjaciele sprzed lat...W sumie to chyba nic dziwnego, że budzę się taka jakby trochę zmęczona :wink:
Towarzyszył mi dzisiaj tylko jeden z Mężczyzn Mojego Życia, bo drugi tym razem jakoś wyjątkowo specjalnie się nie pchał przed decydującym nocnym zamknięciem drzwi sypialni :wink: Piękny, miziasty do namolności, mruczący, spasiony, o mądrym spojrzeniu kociego intelektualisty :1luvu: ...Mrrrrr, za to wszystko tak go kocham :oops: Cóż, Glamiś jest kropka w kropkę taki sam, co raczej skazuje mnie w bardzo niedalekiej przyszłości na los wariatki-kociary-bigamistki :wink: Ale w sumie to chyba należy się wyłącznie cieszyć, takich jak oni :1luvu: mogłabym mieć nawet z pięciu, gdyż poza wszystkimi wymienionymi przed chwilą zaletami posiadają jeszcze kilka, niekoniecznie typowych dla facetów z gatunku człekopodobnych: wierni na absolutną wyłączność, prawdomiauczni, wzorowo trzymający się domu...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Sob lis 27, 2010 18:31 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Przypadkiem natrafiłam na folder ze zdjęciami Bidulka :( Nie jestem w stanie ich oglądać :(

Parszywie smutno. Idę dalej spać.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob lis 27, 2010 20:41 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Oj, współczuję, żal Bidusi...
Paluszek

Post » Nie lis 28, 2010 2:00 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Przed chwilą wstałam, trzeba wyjąć z pralki i rozwiesić ogromną porcję prania (nie, nie Julek tym razem :wink: nie prałam przez ponad tydzień, stąd ta ilość).
Zanim zapaliłam światło w dużym pokoju, wydawało mi się, że Ją widzę, że siedzi sobie przycupnięta na dywanie jak zwykle...
:cry: :cry: :cry:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 28, 2010 9:07 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Mówię wszystkim ładnie "Dzień dobry" i biorę się za sprzątanie.
Dzisiaj przyjeżdża do nas Ciocia Anika, z misją wycałowania Głupiego Czółka, ale nie tylko :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 28, 2010 9:38 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Wielbłądzio pisze:Dzisiaj przyjeżdża do nas Ciocia Anika, z misją wycałowania Głupiego Czółka, ale nie tylko :wink:

8)
A mam jeszcze jakąś misję, o której nie wiem? :lol: :wink:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lis 28, 2010 10:47 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Wielbłądzio pisze:Mówię wszystkim ładnie "Dzień dobry" i biorę się za sprzątanie.
Dzisiaj przyjeżdża do nas Ciocia Anika, z misją wycałowania Głupiego Czółka, ale nie tylko :wink:

Dzień dobry! :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 28, 2010 10:52 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

a do mnie nikt nie przyjeżdza nie będzie całowania ani mądrego ani głupiego czółka , dyskryminacja :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lis 28, 2010 11:03 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

dorcia44 pisze:a do mnie nikt nie przyjeżdza nie będzie całowania ani mądrego ani głupiego czółka , dyskryminacja :evil:

Będzie, gdy transport się da zrobić. Teraz do Ciebie komunikacją troszku straszno jechać :( .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lis 28, 2010 11:05 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

każda wymówka jest dobra :twisted:

jeszcze trochę i sanki wyciągnę i swoje pociechy zaprzęgnę i po was podjadę :smokin:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie lis 28, 2010 11:17 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

dorcia44 pisze:każda wymówka jest dobra :twisted:

jeszcze trochę i sanki wyciągnę i swoje pociechy zaprzęgnę i po was podjadę :smokin:

Ale byś popłochu narobiła.... na całą dzielnicę :mrgreen: :D .

Marcelibu

Post » Nie lis 28, 2010 13:53 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

dorcia44 pisze:każda wymówka jest dobra :twisted:

Ale proszę, w razie czego MOJEGO Tytusia oszczędź, on jest słabiutkie maleństwo, nie da rady i jeszcze by się przeziębił...

Wielbłądzio

Post » Nie lis 28, 2010 13:56 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Dzisiaj przyjeżdża do nas Ciocia Anika, z misją wycałowania Głupiego Czółka, ale nie tylko :wink:

8)
A mam jeszcze jakąś misję, o której nie wiem? :lol: :wink:

Możesz wycałować jeszcze kilka innych czółek, nawet Tadzinkowe (na własną odpowiedzialność!) możesz spróbować. A pewien Prawdziwy Mężczyzna w Futrze, korzystając z okazji, zapewne i Tobie zechce wylizać lico :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 28, 2010 17:10 Re: Tanie Dranie nie do zdarcia.I Biduś po Tamtej Stronie Tęczy.

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:a do mnie nikt nie przyjeżdza nie będzie całowania ani mądrego ani głupiego czółka , dyskryminacja :evil:

Będzie, gdy transport się da zrobić. Teraz do Ciebie komunikacją troszku straszno jechać :( .

No wypraszam sobie. Pociągiem do centrum mamy 15 min. Ciekawa jestem ile Ty jedziesz z tej swojej wioski :twisted: ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie lis 28, 2010 19:36 Re: Tanie Dranie. Cudu nie było. Już tydzień bez Bidonka [`] :(

xandra pisze:oj, Dziewczyny, nie mówcie że do Futer nie mówicie pleplaniem czasem ;)
Ja to prędzej stosuję zwroty niecenzuralne niż zdrobnienia :twisted:. Choć owszem, pieszczotliwe "debilku" albo "no i gdzie podziałeś móżdżek?" też się zdarza :smokin:

Wielbłądziu, głąbów w pracy serdecznie współczuję, zwłaszcza że to zdecydowana większość. Na mnie właśnie ostatnio obraziła się jedna z dziewczyn, bo jak się po raz kolejny zapytała "A właściwie co ty masz z tego psa, że go tak lubisz?", zapytałam w odpowiedzi, co ma ze swojego dziecka, że je tak lubi 8)
Oczywiście wielki foch, że przyrównuję psa do człowieka - jakby to była jakaś obraza :roll:

A Królewna jest w Twoim sercu, zawsze będzie. I tak długo, jak będzie w nim miała własny kącik, na pewno się nie obrazi, że resztę serca poświęcisz innym kotom, które też tego potrzebują. Rozstanie bardzo boli, ale ona jest już tam, gdzie nic jej nie dolega, ma zdrowe łapki, piękną błyszczącą sierść - i te same złote oczy, które spojrzą na Ciebie z miłością, gdy znowu się spotkacie.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

[poprzednia][następna]