Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 27, 2010 16:55 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Bianka 4 pisze:Miałam dzisiaj przesłać zdjęcia rzeczy na bazarek, ale laptop na którym mam te zdjęcia mi zastrajkował. Postaram sie je odzyskać jak najszybciej.
Dzisiaj byłam w sklepie zoologiczno-ogrodniczym i w oczy rzuciło mi się opakowanie z trutką na szczury, a na nim napis "zabójczo smaczny" :twisted:
Promyczku :1luvu:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: boże w zoologiczno - ogrodniczym. Masakra :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob lis 27, 2010 17:34 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dokładnie.... masakra... w jednej części sprzedają szczurki, a w drugiej trutki :twisted:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lis 27, 2010 17:43 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Powinni jeszcze dołączać zdjęcia otrutych zwierząt , jak umierają w męczarniach. Ludzie niestety nie wiedzą jak to działa :evil: Myślą, że kupią trutkę, nasypią, szczurek fik i nie ma. Nikt nie wie, że po tym umiera się w męczarniach.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 27, 2010 18:00 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Smarti, umieścisz jakieś aktualne rozliczenie? Ludzie się ładnie interesują co i jak na FB :)

Prośba o PayPal aktualna :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lis 27, 2010 18:35 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

rozliczenie będzie jutro,tzn zaświadczenie o ogolnej kwocie leczenia z lecznicy.
F-ra będzie na dzień jak zakończy się sprzedaż cegielek a trudno mi przewidzieć kiedy to będzie ale musze czekać bo na kwotę cegiełkową będzie oddzielna(a ta kwota będzie znana dopiero po zakończeniu sprzedaży cegiełek) a na resztę kwoty będzie oddzielna-taki wymóg cegiełkowy .
Dziś już nie miałam sily ani czasu jechać do nich-musze też czasem normalnie pożyć.. chociaż oczywiście dzień bez weta to dzień stracony-dziś z Jadziunią :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 27, 2010 18:50 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Spoko.
A z tym PayPalem? Bo ogólnie to mamy kogoś z Francji, kto jest zainteresowany posłaniem dalej info o Promyku... ale oni płacą tylko przez PayPal :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lis 27, 2010 18:59 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Cześć Kochani! :)
Iwonko, odpocznij troszeczkę, bo tak trzeba :1luvu: :ok:
Daj mi tylko znać kiedy będą dalsze wyniki Promysia.
I wygłaszcz Bambaryłkę ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ja tak kocham tego kota, że głowa mała :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 27, 2010 18:59 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Bianka 4 pisze:Dzisiaj byłam w sklepie zoologiczno-ogrodniczym i w oczy rzuciło mi się opakowanie z trutką na szczury, a na nim napis "zabójczo smaczny" :twisted:

No żesz taka ich mać, a nie inna :twisted: :twisted: :twisted:

jasdor pisze:Powinni jeszcze dołączać zdjęcia otrutych zwierząt , jak umierają w męczarniach. Ludzie niestety nie wiedzą jak to działa :evil: Myślą, że kupią trutkę, nasypią, szczurek fik i nie ma. Nikt nie wie, że po tym umiera się w męczarniach.

Otóż to! :twisted:
A tak w ogóle, to ja, za takie rzeczy, stosowałabym kodeks Hammurabiego :evil:
Zero litości dla dewiantów :evil:

Erin

Post » Sob lis 27, 2010 19:00 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Ponawiam pytanie: czy znacie kogoś z Miau (oprócz Magiji), robiącego aukcje cegiełkowe?

Erin

Post » Sob lis 27, 2010 19:02 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Szalony Kot pisze:Spoko.
A z tym PayPalem? Bo ogólnie to mamy kogoś z Francji, kto jest zainteresowany posłaniem dalej info o Promyku... ale oni płacą tylko przez PayPal :/

a Ty możesz do mnie mówić w jakimś ludzkim języku?
bo ja nie wiem co z tym Paypelem-tzn wiem mniej więcej ale za trudne pytania zadajesz-jakoś konkretniej proszę :D

I przepraszam Cię bardzo za wczoraj ale od wczoraj mam sajgon -kucie ścian gipsowych więc tony gruzu i kurzu na wszystkim-koty-tymczaski poprzenoszone w drugi koniec domu bo hałas i obcy :mrgreen: ,moje koty wkurzone bo przejścia przez obcych poblokowane,dziś już kucie skończone ale pon i wt. tynkarz,zapewne pijak ale "darowanemu konioju nie zagląda się...",więc ogólnie sajgon,ewent. meksyk. a pomiędzy tam ja latajaca z transporterkami pelnymi kotów :roll: :roll: :roll:
..od środy powinno być lepiej i może kocie choroby opanuję i wtedy zapraszam serdecznie. :D

muszę dziś już zrobić sobie fajrant i mam zamiar spróbować tego drinka wspaniałego-mleko to może być mleko zagęszczone z kartonika?
Ostatnio edytowano Sob lis 27, 2010 19:11 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob lis 27, 2010 19:08 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Erin a po co Ci jeszcze ktoś?
(może głupie pytanie)

no a mnie weci tłumaczyli że ta trutka to właśnie jest humanitarna bo to jest tak że zwierzątka nic nie boli i nie czuje jej działania aż do momentu pierwszego skaleczenia,może być z byle powodu.
Ta trutka (ta konkretnie ) nic nie upośledza poza krzepliwością.
I zwierzątko poprostu wykrwawia się na śmierć a to jak głosi gminna wiesć od dziergaczy,jest bardzo przyjemnie bo po prostu w miarę upływu krwi chce się spać.
I jeśli to prawda to faktycznie zwierzątko nie cierpi-dla Promysia cierpieniem było raczej moje uporczywe niezgadzanie się na jego śmierć,ale mam nadzieję że rozumie że ja "w dobrej wierze"....
jutro jak się ściemni (okrywam róże c.d.) to jadę z Promysiem na zastrzyk i po wyniki ,hist.choroby i paragon.

smarti

Post » Sob lis 27, 2010 19:13 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Szalony Kot pisze:Spoko, poczekam :)
A o paypal mówią tu:
http://www.paypal.pl/pl
To takie jakby międzynarodowe konto bankowe, jeśli dobrze rozumiem :D

ale to ja nie mam takiego konta przecież ,ja nawet nie wiem czy prywatna osoba może mieć czy to tylko firmy.

to by może przez jakąś fundację trzeba przepuścić-ja nie mam zielonego pojęcia 8O

smarti

Post » Sob lis 27, 2010 19:28 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

noooo..dobra ta pantera..przypomina trochę white russian-swego czasu mój ulubiony :)

smarti

[poprzednia][następna]