Prosimy o wsparcie i karmę dla bezdomniaczków i tymczasów.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 26, 2010 21:19 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Co za śliczne koty! A jakie wyluzowane! Jakie szczęśliwe! Aniu, jesteś Aniołem...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pt lis 26, 2010 22:27 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Śliczne zdjęcia Aniu. Śliczne koty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żeby jeszcze tylko nie chorowały :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lis 26, 2010 23:11 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

No i jak tu nie pomagać Ani przy tych pięknościach :1luvu: cioteczki trzeba coś pomyśleć znów bo wiem że Ania ma problem ogrooooooomny z karmą dla bezdomniaczków :( a tu już takie zimne dni ,o nocach nie wspomnę, ja deklaruję 50 zł ,zaraz po 1 Ani wyślę,przyłączy się ktoś jeszcze :oops: :?: pomóżmy futerkom :D
Anna Kubica

Post » Sob lis 27, 2010 0:15 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Ja już zadeklarowałam pomoc na wątku kochanego Jurandzika, a teraz rozmyślam nad jakimś oryginalnym bazarkiem. Jestem orientalistką. Przygotuję kilka tureckich fantów. Jutro napiszę, co znalazłam na bazarek, tylko będę prosić Willow o pomoc.

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Sob lis 27, 2010 8:57 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Ja też coś Ani podeślę, ale to dopiero po 1-szym :oops:
Obrazek

bulba

Post » Sob lis 27, 2010 22:31 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

bardzo dziękuje Kochane :1luvu:
każda pomoc jest bezcenna dla tych biedaków, na wagę życia i ich zdrowia
u nas teraz pada i pada, a ja przerażona jestem, bo w tym roku, tak się wszystko źle się poukładało, że do zimy nie jestem wcale przygotowana :(
jeszcze rok temu od wakacji już zaczynałam zbierać jedzonko dla bezdomniaczków a teraz to....... :cry:

mąż wraca w poniedziałek do domu, też się zacznie szpital w domu

Oskar strasznie zaprzyjaźnił się z kotami, a szczególnie z Zuzu :1luvu:
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie lis 28, 2010 9:06 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Aniu, a dla bezdomniaczków jakiej karmy potrzebujesz?
Obrazek

bulba

Post » Nie lis 28, 2010 10:32 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

u nas zasypało, bilusieńko wszędzie, jutro ma być jeszcze gorzej

Anna Rylska

Post » Nie lis 28, 2010 21:36 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Wszystkiego dobrego dla męża , i powrotu do zdrowia.

Aniu - co się stało Łaci, że atakuje rudaska?
Może wydziela jakiś zapach?

Wyobraź sobie, pewnego razu moja Punia wybiegła na dwór, tak,że nie zauważyliśmy. Gwiazda dłuższą chwile była poza domem, ale siedziała w krzakach pod domem. Jak zauważyłam jej nieobecność, to wysłałam córke na poszukiwania. Ale nie trzeba było długo szukać, bo córka otworzyła bramę, zawołała i kotka wyszła z krzaków. Ale jakie było nasze zdumienie, jak Nela ujrzawszy Punie zaatakowała ją. Chodziła z nastroszonym ogonem i warczała. Całkiem zwariowała. Musiałyśmy je oddzielić. Raptem nie było Puni jakieś pół dnia. A warczenie i ataki trwały 2 dni. 8O Do dzisiaj nie wiemy co było tego przyczyną.
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Nie lis 28, 2010 21:38 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

No właśnie ... jak Łacia? RC Calm choć trochę pomogło?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon lis 29, 2010 18:48 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

borosia nie wiadomo dlaczego Łacia tak siez denerwowała, coś poczułą, nie wiem?
po rc calm i feliway troche lepiej, jeszcze trochę jest nerwowa, jeszcze czasami staje "dęba" do rudego
ale boje się, co zaraz będzie bez karmy :? mam nadzieje, że bez niej sie nie zmieni jej zachowanie

z oczkiem Bolusia jest fatalnie :( zrobił się wrzód na rogówce, całkowicie wet zmienił leki

czytam wątek o karzełkach od jakiegoś czasu ( w moim podpisie) dwa odeszły [*][*]
bardzo leżą mi na sercu takie maluszki, bo Boluś jest takim kotkiem z kałowatością przysadkową,
waży 2 kg, ma 3 lata, jest alergikiem pokarmowym, "lekowym", nawet po kroplówkach podskórnych dostaje ogormnego uczulenia
kilka razy w roku trzeba robić mu badania i kontroplować, a teraz jeszcze oczko ma chore :cry:

Anna Rylska

Post » Pon lis 29, 2010 19:12 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Aniu, zaraz po 1 wyślę ci co nieco na karmę.
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Pon lis 29, 2010 19:22 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

bardzo dziękujemy borosiu :1luvu:

mąż w domu, lezy głwonie, jest zmęczony jeszcze i niemrawy
dostał na odchodne masę recept do wykupienia, jak to zobaczyłam, to zdębiałam :?

Anna Rylska

Post » Wto lis 30, 2010 21:57 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Hektor

Obrazek

Samsonik

Obrazek

Obrazek

Boluś

Obrazek

Obrazek

Anna Rylska

Post » Wto lis 30, 2010 22:08 Re: SamsonZłeWchłanianie*OskarMocznicaAnemia-Nie ma za co leczyć

Bosz, jaki ten Samsonik wymizerowany! :(
Jak sobie przypomnę, że on warzywa jadł z głodu... :cry: Tylko dzięki Tobie, Aniu, ten kot w ogóle żyje, nie mówię już o tym, że ma dom i jest kochany. :1luvu: Zresztą nie on jeden. :)

Wielkie kciuki za czworonogi i dwunogi też! :)

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

[poprzednia][następna]