Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek na spłatę długów w lecznicach i pomoc dla DT pod opieką Figaro i jessi74
viewtopic.php?f=20&t=120478&p=6700946#p6700946
Bardzo fajne kocie gadżetypolecam
![]()
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek na spłatę długów w lecznicach i pomoc dla DT pod opieką Figaro i jessi74
viewtopic.php?f=20&t=120478&p=6700946#p6700946
Bardzo fajne kocie gadżetypolecam
![]()
piratka pisze:To super, juz nic nie pisalam, zeby nie zapeszac, a moja kochana sunia znalazla dom blizej niz sie spodziewalam![]()
Jesli pomoc jest aktualna to wezme 2, latwiej im bedzie razem, jesli nie to watpie zebym dala rady sie zapozyczyc u znajomych na 2 kotki, moze na jednego sie uda.. A ciezko by mi bylo jedna sama istotke zostawic..
turkawka pisze:jessi74 pisze:chłopak złapany![]()
![]()
martka - nigdy się nie nauczę
ślicznie Ci dziękuję
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
już po wizycie u weta, chłopak do obserwacji, narazie zdrowy, został odpchlony ( chocaiż raczej nie było pchełek) i odrobaczywiony . jest przerażonyale nie dzikusek - najbardziej interesują go zabawki
więc zerka
Ponieważ chłopak nie może zostać bez imienia, to postanowiłam dać mu tymczasowe imię Bingo.
Bingo w DT ma spora gromadkę kumpli, bo jednego kota i trzy psy.
Kociak jest kuwetkowy, podobno 4-miesięczny. Testy na Hiv i białaczkę - wynik negatywny!
Na rekach nie czuje się jeszcze pewnie, ale nie ucieka jakoś dramatycznie. Pewnie to kwestia czasu, żeby się oswoił.
P.S. Opis Bingo przerobiony z maila od Kasi![]()
A tutaj większe kolegi:
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 168 gości