Moderator: Moderatorzy
mamuśka pisze:Na razie są mniejsze od bystrzykaa później mogą poszukać domu
![]()
mamuśka pisze:Chociaż on to pasjonat - ale wg mnie sadystatilapie i inne 2 ryby podobne wielkościowo trzyma w 250l
![]()
![]()
*anika* pisze:Proponuję duuuużo neonów (które woliszczerwone czy innesa) i do tego np. jakieś skalarki (jak lubisz) czy platki (tylko one chyba bardziej wymagające jeśli chodzi o parametry wody).
*anika* pisze:Ktoś chce może jednego krzaczka
Gosiak104 pisze:*anika* pisze:Proponuję duuuużo neonów (które woliszczerwone czy innesa) i do tego np. jakieś skalarki (jak lubisz) czy platki (tylko one chyba bardziej wymagające jeśli chodzi o parametry wody).
No więc właśnie... to odpada, widzisz nie mam pojęcia co właściwie bym chciała, ale wiem, że te 3 rybcie to na bank nieZapewne okaże się, że zajdę do akwarystycznego i w czym się zakocham to będzie. Po głowie chodzą mi ramirezki, bojownik w haremie, bocji mam nadzieję nie musieć kupować, bo nie planuję paskudnych roślinożernych ślimaków (w końcu chcę mieć zielone akwarium czego nie mogłam osiągnąć przy pielęgnicach
) Generalnie czymś obsadzę, będą ryby i na górną partię i na środek i na dół, tylko chwilowo pomysłów brak a moje guru akwarystyczne nie pracuje już tam gdzie pracowało
Gosiak104 pisze:*anika* pisze:Ktoś chce może jednego krzaczka
Jeśli można to jao ile odbiór może być w przyszłym tygodniu
*anika* pisze:Gosiak104 pisze:*anika* pisze:Ktoś chce może jednego krzaczka
Jeśli można to jao ile odbiór może być w przyszłym tygodniu
A proszę
Tylko pakowania tejże rośliny nie biorę na siebie(jeszcze się połamie
)
Nie mam pomysłu jak to-to zapakować. Normalnie pakuję w foliowe torebki (takie w jakich ryby się kupuje) i zalewam wodą, ale ten krzak jest za duży...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości