Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 16:24 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Smarti czytam właśnie na Kociej Skarbonce, ze poszedł do ciebie dziś przelew dla Promysia - daj znać jak dojdzie.
No i ciekawe czy przesyłka ode mnie też dotarła, mam nadzieję że się nic ze środka nie "zgubi" :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 26, 2010 17:02 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

W klinice Sajgon!!!Wyników nie ma!Wszyscy weci walczą o sunię...jakiś trudny przypadek :( Na szczęście nie będzie trzeba ponownie pobierać krwi na morfologię,zostanie zrobiona dziś w nocy.Czyli retikulocyty i morfo będą/ będzie jutro :? Podczas wizyty odbyło się badanie brzuszka i wyszło: :lol:
Po powrocie Promyś oczywiście....głeboko śpi. :D .Weci mówią że to osłabienie i błoga senność jest jak najbardziej normalna.Transfuzje są bardzo obciążające i może upłynąć kilka dni aż mocarz wróci do pełni sił....aby tylko samodzielnie budował krew :!:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lis 26, 2010 17:28 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

smarti pisze:W klinice Sajgon!!!Wyników nie ma!Wszyscy weci walczą o sunię...jakiś trudny przypadek :( Na szczęście nie będzie trzeba ponownie pobierać krwi na morfologię,zostanie zrobiona dziś w nocy.Czyli retikulocyty i morfo będą/ będzie jutro :? Podczas wizyty odbyło się badanie brzuszka i wyszło: :lol:
Po powrocie Promyś oczywiście....głeboko śpi. :D .Weci mówią że to osłabienie i błoga senność jest jak najbardziej normalna.Transfuzje są bardzo obciążające i może upłynąć kilka dni aż mocarz wróci do pełni sił....aby tylko samodzielnie budował krew :!:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt lis 26, 2010 17:40 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

To co? Popuszczamy ? czy zaciskamy jeszcze z całych sił ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lis 26, 2010 17:49 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ja jeszcze potrzymam ... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt lis 26, 2010 17:59 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

dzwonili :)
są wyniki morfologii jest niezła a w każdym razie"z cechami regeneracji"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyniki rozmazu będą jutro bo nadal w klinice alarm (biedna sunia walczy-oby miała tyle szczęścia co Promyś :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: )

Promyś nadal ma dużą leukocytozę ale mniejszą niż przy przyjęciu (wtedy było 60 tys.),teraz jest 55 tys..
ale to może być z powodu krtani,z powodu krwotoku ale oznacza że Promyś walczy :ok: :ok: :piwa:

W zw.z tym Promyś jutro jedzie na zastrzyk-moze nawet steryd :(
Ostatnio edytowano Pt lis 26, 2010 18:01 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lis 26, 2010 18:00 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

jasdor pisze:To co? Popuszczamy ? czy zaciskamy jeszcze z całych sił ?

trzymamy Siostro za Promysia trzymamy:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt lis 26, 2010 18:05 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Za Promysia trzymam mocno :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lis 26, 2010 18:09 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Pt lis 26, 2010 18:15 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Gibutku priorytetu jeszcze nie ma.pewnie jutro będzie :)

Secret Fire-dziękuję-jest awizo od Ciebie :)

Józefina-czy doszła do Ciebie moja odp? bo mi coś zniklo :oops:

smarti

Post » Pt lis 26, 2010 18:17 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Jasdor, bo mnie zaraz nerwy puszczą Obrazek

Iwonko, głaski i kciuki przez cały czas :1luvu: :kotek: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 26, 2010 18:20 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:

Jasdor, bo mnie zaraz nerwy puszczą Obrazek

Iwonko, głaski i kciuki przez cały czas :1luvu: :kotek: :ok:

no jak ja tą Jasdor puszczę zaraz !!! :mrgreen: :twisted: :twisted:

smarti

Post » Pt lis 26, 2010 18:23 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Uuu Jasdor, Ty się Ciotka lepiej pilnuj, bo jak my z Iwonką siły zewrzemy, to będzie cienko :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 26, 2010 19:02 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Biedna sunieczka... :roll: :( oby i jej na dobrej fali się udało :ok: :ok: :ok: :ok:

A Promyś niech dochodzi do zdrówka. Sterydy nie takie bardzo straszne, nie zdziw się jak będzie więcej spał jeszcze - po sterydzie to normalne i będzie bardziej tył. Po sterydzie warto potem na wszelki wypad nerki zbadać, bo obciąża ale to zwykle przy długim braniu. :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 26, 2010 19:35 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Promyczku kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu:
juz od wczoraj mnie irytował tytuł wątku i miałam przeogromną potrzebę zmiany, przynajmniej usunięcia słowa krwotok, jednak milczałam jako ten grób co by nie zapeszać, ale dzisiaj już głośno apeluję o zmianę tytułu - kto jest za? :D

smarti - wysłałam też 20zł za bazarek dla Jadzi :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]