xandra pisze:czyli stówka lekko poszła![]()
jeszcze jakiś bazarek wyrzeźbię
Dzięki.
jak każdy wie,wydawanie to moja specjalność

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
xandra pisze:czyli stówka lekko poszła![]()
jeszcze jakiś bazarek wyrzeźbię
xandra pisze:ja mam ósemkę w domu - odpukać wszystkie zdrowe (no, dziewczyny na antybiotyku, ale tanim) jakby mi się pochorowały to...
Miscorpio pisze:Trzymam kciuki za pochorowaneDziewczyny, skąd wy macie na to czas i pieniądze? Podziwiam <pada do nóżek>
hanelka pisze:Conva mam ze sobą w pracy, jakby co.
A kciuki to już do bólu!
Spoko, tylko zgłaszam gotowość. Tak mało mogę pomóc. Nic właściwieAgneska pisze:hanelka pisze:Conva mam ze sobą w pracy, jakby co.
A kciuki to już do bólu!
Aniu, wiem, że masz ze sobą conva w pracy - ale sama namawiałam Asię, że kupię conva gdzieś w jakiejś lecznicy po drodze. Dla mnie jazda przez Mokotów po południu oznaczałaby jakieś 2-3 dodatkowe godziny w piątkowych korkach.
xandra pisze:ja mam ósemkę w domu - odpukać wszystkie zdrowe (no, dziewczyny na antybiotyku, ale tanim) jakby mi się pochorowały to...
Głupota. Zbieractwo to u mnie. Musi być jakiś sprawiedliwy podział.ASK@ pisze:To już zbieractwoCzy głupota
hanelka pisze:Głupota. Zbieractwo to u mnie. Musi być jakiś sprawiedliwy podział.ASK@ pisze:To już zbieractwoCzy głupota
ASK@ pisze:hanelka pisze:Głupota. Zbieractwo to u mnie. Musi być jakiś sprawiedliwy podział.ASK@ pisze:To już zbieractwoCzy głupota
od razu mi lżej
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 225 gości