OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 26, 2010 10:13 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

xandra pisze:czyli stówka lekko poszła :roll:
jeszcze jakiś bazarek wyrzeźbię

Dzięki.
jak każdy wie,wydawanie to moja specjalność :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 26, 2010 10:16 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

ja mam ósemkę w domu - odpukać wszystkie zdrowe (no, dziewczyny na antybiotyku, ale tanim) jakby mi się pochorowały to...
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt lis 26, 2010 10:17 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Trzymam kciuki za pochorowane :ok: Dziewczyny, skąd wy macie na to czas i pieniądze? Podziwiam <pada do nóżek>

Miscorpio

Od: Pon lis 01, 2010 18:11

Post » Pt lis 26, 2010 10:18 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

xandra pisze:ja mam ósemkę w domu - odpukać wszystkie zdrowe (no, dziewczyny na antybiotyku, ale tanim) jakby mi się pochorowały to...

edit - bazarek, bazarek i po bazarku :D
masz 30 zł od Moreli 80, już jej daję Twoje konto

edit edita ;) - zacytowałam zamiast zmienić, ale to z radości

xandra

Post » Pt lis 26, 2010 10:20 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Miscorpio pisze:Trzymam kciuki za pochorowane :ok: Dziewczyny, skąd wy macie na to czas i pieniądze? Podziwiam <pada do nóżek>

Jednego i drugiego nie mamy.Ścian z gumy też.Ale...

xandra wielkie dzięki i Moreli80 również.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 26, 2010 10:49 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Conva mam ze sobą w pracy, jakby co.
A kciuki to już do bólu!
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 26, 2010 11:29 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Mała po strzykawkowaniu wstała i polazła...do kuwety!!! Potem w pokoiku leciutko o chodnik pazurki wydrapała.Teo znikł jak cień jakiś jak tylko mnie ze strzykawą zostawił. Nie ma to jak piorunujące wrazenie.Każdy kot tak ma na mój widok :mrgreen:
Pewnie dlatego z reguły na swoim są takie radosne,jak mojego pysia nie widzą
Zeldusia ledwo łazi,chudzieńka i z brzydką,matową sierścią :cry: .Boczki zapadła :cry: .Łupież zaczął się jej sypać.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 26, 2010 12:02 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

hanelka pisze:Conva mam ze sobą w pracy, jakby co.
A kciuki to już do bólu!

Aniu, wiem, że masz ze sobą conva w pracy - ale sama namawiałam Asię, że kupię conva gdzieś w jakiejś lecznicy po drodze. Dla mnie jazda przez Mokotów po południu oznaczałaby jakieś 2-3 dodatkowe godziny w piątkowych korkach. :oops:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt lis 26, 2010 12:06 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

będzie dobrze, kciuki i modlitwa codziennie :ok:

xandra

Post » Pt lis 26, 2010 12:16 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Agneska pisze:
hanelka pisze:Conva mam ze sobą w pracy, jakby co.
A kciuki to już do bólu!

Aniu, wiem, że masz ze sobą conva w pracy - ale sama namawiałam Asię, że kupię conva gdzieś w jakiejś lecznicy po drodze. Dla mnie jazda przez Mokotów po południu oznaczałaby jakieś 2-3 dodatkowe godziny w piątkowych korkach. :oops:
Spoko, tylko zgłaszam gotowość. Tak mało mogę pomóc. Nic właściwie :oops:
Obrazek

hanelka

Post » Pt lis 26, 2010 14:27 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Mała dała mi noge z wyrka i polazła do pokoju. Nie będe jej teraz drażnić i niepokoić zgarnianiem i dokarmianiem,bo zaraz na kroplówkę jedziemy. I ew zastrzyki.Teo spi na parapecie.Przeniósł sie z kaloryferów rozkręconych na maksa. On na zastrzyki. Wet ich nie dał wczoraj. Strzykawki u niego to jest mniejszy problem,mała bardzo sie buntuje. Jednak niepokoi mnie jego ospałosc teraz. Nie zauwazyłam by był w kuwecie. marnie an oko wygląda bo oczy i nos zaropiały a z pysia sączy się slina.

Dam znac po powrocie co i jak.

Kochani moi zaglądacze i kibice. Bardzo Wam wszystkim dziękuje za wsparcie w kazdym rodzaju. :1luvu:
Jesteście z nami,a to sie liczy.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 26, 2010 14:31 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

xandra pisze:ja mam ósemkę w domu - odpukać wszystkie zdrowe (no, dziewczyny na antybiotyku, ale tanim) jakby mi się pochorowały to...

Ja niedawno z 12 kotów miałam 8 chorą. W tym wszystkie maluszki.Dopiero niedawno skończyliśmy sie leczyć.Boję sie o cała zgraje. Teraz mam 11. :roll:
To już zbieractwo :?: Czy głupota :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 26, 2010 14:41 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

ASK@ pisze:To już zbieractwo :?: Czy głupota :mrgreen:
Głupota. Zbieractwo to u mnie. Musi być jakiś sprawiedliwy podział. :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pt lis 26, 2010 14:45 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

hanelka pisze:

od razu mi lżej :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 26, 2010 15:05 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

ASK@ pisze:
hanelka pisze:

od razu mi lżej :lol:

Asiu nie jestes sama jedna w tej kategorii. :lol:
Żeby Cię pocieszyć, to powiem, że ja dzisiaj portfel zgubiłam, w środku były wszystkie dokumenty. Dowód, karty do bankomatu. Kto to wszystko razem trzyma. :twisted:
Zdążyłam tylko karty zastrzec. Za 2 godziny zadzwonili z policji, ktoś znalazł i odniósł.
Wniosek nasuwa się jeden. Dość pocieszający. Głupi ma zawsze szczęście. :mrgreen:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

[poprzednia][następna]