Jeśli macie jakieś namiary na kocięta z września/października to będę wdzięczna za info

Pozdrawiam.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
cysia pisze:dziękuję za odzew![]()
becia - w ostatnim poście w tym wątku jest niestety warunek, że adopcja równocześnie dwóch kociaków. szkoda, bo ten rudzioch jest cudny!
kizinka - rzeczywiście trochę starsze te kocurki, ale jakie urokliwe!!!
Dowiedziałam się, że jutro w Krakowie jest aukcja kotów, może tam spotkam swoje szczęście
cysia pisze:dziękuję za odzew![]()
becia - w ostatnim poście w tym wątku jest niestety warunek, że adopcja równocześnie dwóch kociaków. szkoda, bo ten rudzioch jest cudny!
kizinka - rzeczywiście trochę starsze te kocurki, ale jakie urokliwe!!!
Dowiedziałam się, że jutro w Krakowie jest aukcja kotów, może tam spotkam swoje szczęście
cysia pisze:O tak, Ptyś już mi wpadł w oko, tylko ten Gdańsk ....
No chyba, że ktoś akurat wybiera się w takową trasę ?
A dzisiejsza aukcja jest w domu kultury na os. Górali. Poza tym na stronie schroniska jest informacja, że co tydzień są aukcje w CH na Zakopiance.
Odwiedziłam też giełdę na Balickiej, ale spóźniłam się pół godziny i po rudym nie było już śladu. Wiem, że handel zwierzętami w takim miejscu nie jest dobrze widziany, ale ludzie, którzy je wtedy sprzedawali (tylko jedno "stoisko") z całą pewnością nie byli pseudohodowcami. Chcieli chyba pozbyć się jedynie niechcianego miotu.
cysia pisze:.....Wiem, że handel zwierzętami w takim miejscu nie jest dobrze widziany, ale ludzie, którzy je wtedy sprzedawali (tylko jedno "stoisko") z całą pewnością nie byli pseudohodowcami. Chcieli chyba pozbyć się jedynie niechcianego miotu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 573 gości