H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 24, 2010 18:55 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Trzymamy wieczorową porą :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lis 24, 2010 20:01 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Melduję uprzejmie, że Meoś ma się chyba całkiem nieźle, a wygląda wręcz kwitnąco :1luvu:
Ranka pięknie zarasta, zabiedzony, zagłodzony kotek jak zwykle domaga się kolacji...
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 24, 2010 20:16 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Wracasz od Monisiowej ferajny?
Cieszę się, że Meoś ma się dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 20:40 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Z przyjemnością czytam takie wieści.Dalej :ok: :ok: :ok: jednak trzymam.Jeszcze trochę "atrakcji" przed nim.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lis 24, 2010 21:04 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

No, wolbładzio prawde powiedziala bo Monia cos mataczy, jest okey :mrgreen: :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lis 24, 2010 21:58 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Wielbłądzio pisze:Melduję uprzejmie, że Meoś ma się chyba całkiem nieźle, a wygląda wręcz kwitnąco :1luvu:
Ranka pięknie zarasta, zabiedzony, zagłodzony kotek jak zwykle domaga się kolacji...
Będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

no nieźle, głodzą kota, rekonwalescenta, wstyd ... :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 24, 2010 22:27 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Kolacja była - Meo na głodniaka?! 8) Nigdy! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 24, 2010 22:29 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Pierwsza kolacja była przy mnie - o której kolejnej teraz mówisz :mrgreen: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lis 24, 2010 22:29 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Tak trzymaj Meoniku :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Wielbłądzio pisze:Pierwsza kolacja była przy mnie - o której kolejnej teraz mówisz :mrgreen: ?

To był drugi obiad... 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro lis 24, 2010 22:45 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

No i qoo było po drodze, więc trzeba było zapasy uzupełnić 8)

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 14:26 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Jak dzisiaj?
:ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw lis 25, 2010 14:32 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Monia, jak Meonik?

Erin

Post » Czw lis 25, 2010 15:01 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Ciężko oddychał rano. Tzn, tak, że było słychać. Wydawało mi się, że dlatego, że oddycha przez nos (rurkę odtykałam, jak zwykle była czysta). Jeżeli oddycha ciężko, bo przez nos - to mnie to pikuś, martwię się, że to kiepskie oddychanie idzie jednak dziurą, a to bardzo trudno ocenić. Dlatego wczoraj Wielbłądzia prosiłam, żeby posłuchała, czy to nosem, czy rurką. Rano, przy odtykaniu widzialam, jak tchawica z tą rurką pracuje (rusza się) przy każdym oddechu. Nie wiem, czy to normalne, niewielu lekarzy miało styczność z czymś takim, jak tracheostomia, robią o takie 8O oczy. Uczę się tego wszystkiego, nie wiem, czy jest źle, czy dobrze, przez telefon wszystkiego nie załatwię. Dziś aż matka do mnie dzwoniła, że gdy przyszła do domu i Meo ją przywitał, to było go dobrze słychać. Boję się tylko o to, żeby rurka była drożna. Potem, gdy zadzwoniłam do domu - Meo kichał. Nie wiem, czy się nie podziębił. Znowu brzuch ściśnięty, nerwy...

Marcelibu

Post » Czw lis 25, 2010 16:01 Re: H&M+L. M-paraliż krtani, tracheostomia. Czekamy na operację.

Trzymajcie się mocno! :ok:

Erin

[poprzednia][następna]