OTW- Teo (*) ,Zelda (*)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 25, 2010 8:08 Re: OTW-powrót T+Z!Zelda choruje!Teo też :-(( Kciuki!

pięknie :?
czy była pańcia się choć zainteresowała co z kotami?
czy oddała balast i już nie ma alergii i bałaganu więc olała?
zaraz podeślę grosik :oops: - poszło
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw lis 25, 2010 8:51 Re: OTW-powrót T+Z!Zelda choruje!Teo też :-(( Kciuki!

Napisałą 2 zdania z zapytaniem. Została poinformowana o Zeldzie.Zostałam poproszona o bieżace,stałe informowanie jej ,bo sie martwi o koty 8O
A je nie mam kiedy. Jestem padnieta,zmęczona i mocno zniechecona.

No i nie mam serca do tego tj do zdawania relacji na bieżąco.Złośliwie twierdząc to nie musze tego robic.Teraz to moje zmartwienie,mój bałagan,mój czas i moje pieniadze :mrgreen: Moje i mojej rodziny.
Choć musze sprawiedliwie przyznac,że Lubin jest z jej ogłoszenia. Dom skontaktował sie z nią dzień przed oddaniem zwierzaków.

Xandra dziekuje bardzo. Nie kryję,ze w tej chwili mamy mocno pod górkę.Co nie jest nowina na tym forum. 3/4 z nas tak ma.

Zelda mnie martwi bardzo. Jest zimna i kładzie sie w takich dziwnych miejscach. Przed wyjściem z pracy zauważyłam ja zwiniętą na gołej podłodze pod praniem na suszarce. Dotknęłam ja,była lodowata.Nie drgnęła nawet mimo szarpania.Nogi pode mną sie ugięły i zaczęłam wrzeszczeć do TZ.Dopiero jak podniosłam to miauknęła i rozbudziła sie. Normalnie poryczałam sie jak głupia.
Czyli histeria na dużym poziomie. :cry:
Moze ma gorączkę?
Ostatnio edytowano Czw lis 25, 2010 9:04 przez ASK@, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw lis 25, 2010 8:54 Re: OTW-powrót T+Z!Zelda choruje!Teo też :-(( Kciuki!

no to mogła jeszcze ten tydzień poczekać i koty by od razu tam pojechały a tak to kolejna zmiana domu i choroba :?
Asia, wysłałam 12 zł, na koncie pustka :oops:

xandra

Post » Czw lis 25, 2010 9:14 Re: OTW-powrót T+Z!Zelda choruje!Teo też :-(( Kciuki!

Dzięki :1luvu: .
U mnie też przed pierwszym.Jak zbawienia czekam na pensję.

Widac nie mogła poczekać. Nie dopytywałam,dlaczego zmieniła deklarację. Zresztą oficjalnie złożone również na forum.To nie było już istotne.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 25, 2010 10:15 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Może ona tęski za domem :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 25, 2010 10:19 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

to na pewno :(
cóż, kot to kot, prawda?
wszystko to można było zrobić inaczej :?

xandra

Post » Czw lis 25, 2010 10:19 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw lis 25, 2010 10:21 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Zelda bardzo źle.Bardzo.
Na 12 ma jechać na kroplówke.Jutro tez.Wysoka gorączka. Wet powiedział,ze jest źle.Mówił co jest, ale ja już płakałam.Niewiele zapamietałam.To nie jest istotne. Oby z nia było dobrze. TŻ ma ją pzrepajać,pilnowac by ciepło było...
Jutro napisałam o wolne.

Teo lepiej sie trzyma. Dostał 2 zastrzyki.Do jutra jak mu nie pogorszy sie jak jej to będzie ok.

Kochani, siedze i modlę sie.
Prosze o to samo!

Małgosiu tu tylko o to chodzi.O tęsknotę! Stres spowodowany zmianą powalił je. Co one mają czuć jak je wyciepali z życia i mieszkania?I jeszcze w imię miłości!!!
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 25, 2010 10:24 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

ASK@ pisze:Zelda bardzo źle.Bardzo.
Na 12 ma jechać na kroplówke.Jutro tez.Wysoka gorączka. Wet powiedział,ze jest źle.Mówił co jest, ale ja już płakałam.Niewiele zapamietałam.To nie jest istotne. Oby z nia było dobrze. TŻ ma ją pzrepajać,pilnowac by ciepło było...
Jutro napisałam o wolne.

Teo lepiej sie trzyma. Dostał 2 zastrzyki.Do jutra jak mu nie pogorszy sie jak jej to będzie ok.

Kochani, siedze i modlę sie.
Prosze o to samo!

Małgosiu tu tylko o to chodzi.O tęsknotę! Stres spowodowany zmianą powalił je. Co one mają czuć jak je wyciepali z życia i mieszkania?I jeszcze w imię miłości!!!

Kochani!!!!
Trzymajcie się mocno!!!
Trzymam strasznie mocne kciuki, myślę o Was, posyłam nadzieję...
Musi być dobrze, po prostu musi!!!
Zelduniu, Kochanie.... :oops: :oops: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw lis 25, 2010 10:27 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

zaraz się pomodlę do Św. Franciszka i Ojca Pio - od uzdrowień
na ex paniulkę szkoda słów, teraz tylko trzeba o kociakach myśleć by wyzdrowiały

mogę linka do nich na FB poprosić? gdzieś mi zniknął

xandra

Post » Czw lis 25, 2010 10:32 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

http://www.facebook.com/event.php?eid=108887349174385
Zmieniłam tytuł
Asiu a napisałaś to ich byłej pani jak Zelda to przeżywa :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 25, 2010 10:40 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

:ok: :ok:
:ok: :ok: za Zeldę ... tylko tyle mogę :(

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw lis 25, 2010 10:45 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

myślę że pańcia ma to głęboko albo uzna, że Asia pisze tak specjalnie, refleksji tam w głowinie to raczej nie będzie
co by nie było, koty i tak tam nie wrócą przecież
a może by szukać domku w Warszawie? czy już ten Lubin zostaje? bo to daleko jednak

xandra

Post » Czw lis 25, 2010 10:53 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

Nie bardzo rozumiem, jak można żądać relacji. Z jakiegokolwiek powodu. Jeśli istotnie była opiekunka jest zainteresowana losem kociaków, to chyba sama powinna się o nie dowiadywać, a nie czekać na sprawozdania. Nie mówiąc o tym, że gdyby dała im jeszcze ten tydzień poczekać u siebie, tak jak to kiedyś deklarowała, to oszczędziłaby im mnóstwo stresu i cierpienia. I pojechałyby zdrowe.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lis 25, 2010 10:58 Re: OTW- T+Z chorują!Zelda bardzo żle:((B.prosze o kciuki!

CatAngel pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=108887349174385
Zmieniłam tytuł
Asiu a napisałaś to ich byłej pani jak Zelda to przeżywa :(

Pani została powiadomiona o tym co moze stac sie z kotami w takiej sytuacji tj po utarcie wszystkiego co mają. I nie chodziło tu tylko o przyszły DS. Opisałam nawet drastyczne przykłady skutków załamania się kota, mając ciągle w pamieci Gabi.Bo o niej tez wspomniałam. I o moim tymczsie Dasiu co to dzieki drugiemu ,Jasiowi ,nie poddał sie i wyszedł z chorób.
Ale mam wrażenie,że przeszło to koło ucha.Ludzie traktują takie "gadki" jak straszaki ,chęć wyolbrzymienia i wywołania wyrzutów sumienia. Gadki głupiej, złośliwej kociary!!! Nie biora tego do siebie chetnie spychając odpowiedzialnosc na innych.

Poczatki pobytu u nas dzieciaków były obiecujące.I cieszyłam sie bardzo z tego.

Pani została powiadomiona o chorobie małej.Na wieść o tym zostałam (pisałam powyżej) poproszona o stałe info o niej bo sie zamartwia.Ale to ja miałam pisać sprawozdania. Raczej na częste pytania nie licze.

Została ze strony Pani oferowana pomoc ale tylko w formie ew dowozu do przyszłego domu. Nie zamierzam nic pisac, bo nie ręczę za siebie.

Teraz obchodzi mnie tylko Zelda. Obchodzi mnie Teo.
I obchodzi mnie forma reszty kociarstwa.
To my o nią walczymy i widzimy stan.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]