Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 21:28 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Deli s. 76 :) Mamysza s. 80 :)

OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:Ciotka się poczęstowała i mało nie zeszła.Śliczne une sićkie

To nieśmiało przypomnę, że Mamysz szuka domu :twisted:
Może się chować pod jedną szafką z królem :lol:

Ta i jeszcze moje dwie@,a ja się wyprowadzę :ryk: [Do ciebie,przygarniesz?]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro lis 24, 2010 21:29 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Deli s. 76 :) Mamysza s. 80 :)

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:Ciotka się poczęstowała i mało nie zeszła.Śliczne une sićkie

To nieśmiało przypomnę, że Mamysz szuka domu :twisted:
Może się chować pod jedną szafką z królem :lol:

Ta i jeszcze moje dwie@,a ja się wyprowadzę :ryk: [Do ciebie,przygarniesz?]

Przygarnę :lol: Nawet kuwetę dostawię :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro lis 24, 2010 21:34 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

Jak jeszcze dasz miseczkę to trzymam za słowo :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro lis 24, 2010 21:35 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

Hhhmmm... z miseczką może być gorzej :roll: Chyba że się BARFem zadowolisz :ryk:

OKI

Post » Śro lis 24, 2010 21:37 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 75 :) Deli s. 76 :) Mamysza s. 80 :)

kalair pisze:
OKI pisze:Trochę dla Taciofanek :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Och, Taciu, już Ciocia jest!!! :1luvu: :1luvu:
Wszystkie zdjęcia cuudne! :1luvu:

Ciociu, to modelka jest cudna, bo Duża to nie umie robić zdjęć 8)

OKI

Post » Śro lis 24, 2010 21:39 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

OKI pisze:Hhhmmm... z miseczką może być gorzej :roll: Chyba że się BARFem zadowolisz :ryk:

Łee,chyba nie.A już myślałam... :mrgreen:Chociaż po głębokim namyśle jak zagwarantujesz,że będę po tym BARFie wyglądać jak Taćka,to może :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro lis 24, 2010 21:46 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

kocurzyca41 pisze:
OKI pisze:Hhhmmm... z miseczką może być gorzej :roll: Chyba że się BARFem zadowolisz :ryk:

Łee,chyba nie.A już myślałam... :mrgreen:Chociaż po głębokim namyśle jak zagwarantujesz,że będę po tym BARFie wyglądać jak Taćka,to może :ryk:

Czyli jak? Tak?
Obrazek
Jej, jakie to życie męczące....

OKI

Post » Śro lis 24, 2010 22:17 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

Zapomniałam się podzielić wrażeniami :lol:

Nowy transporterek sprawdza się fantastycznie :D
Szelma wczoraj po raz pierwszy w życiu w drodze do weta nie płakała - rozwaliła się za to po całej długości transporterka i wyluzowała zupełnie. To chyba jego gabaryty i całkiem przezroczyste "panoramiczne" wejście powodują, że kot się nie stresuje, bo widok ma jak przez okno. U weta - nie ten sam kot, co zazwyczaj, spokojna i łagodna jak baranek 8O Nawet nie przypuszczałam, że aż taka różnica może być :lol:
Pakowanie kota do środka i wyjmowanie go to też sekunda - wejście b. szerokie, a na wyjściu nie ma się o co zaprzeć łapami przy wyjmowaniu od góry :lol:
Gorąco polecam polowanie na promocje, jeśli ktoś się przymierza do kupna nowego sprzęciora :lol:

OKI

Post » Śro lis 24, 2010 22:39 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

OKI pisze:
kocurzyca41 pisze:

Czyli jak? Tak?
Obrazek
Jej, jakie to życie męczące....

O to,to dokładnie tak. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro lis 24, 2010 23:39 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

:ryk: Dokładnie jak z Tacią - tak samo wygląda u mnie "10 minut z życia Rudej" :ryk:
Czyżby były spokrewnione?
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Śro lis 24, 2010 23:43 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

graszka-gn pisze::ryk: Dokładnie jak z Tacią - tak samo wygląda u mnie "10 minut z życia Rudej" :ryk:
Czyżby były spokrewnione?

Jest to możliwe :lol:

Właśnie przed chwilą bawiła się z Delicją jak szalona... tylko co jakiś czas zapadała w drzemkę :ryk: :ryk: :ryk:

OKI

Post » Śro lis 24, 2010 23:51 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

OKI pisze:Zapomniałam się podzielić wrażeniami :lol:

Szelma wczoraj po raz pierwszy w życiu w drodze do weta nie płakała - rozwaliła się za to po całej długości transporterka i wyluzowała zupełnie. To chyba jego gabaryty i całkiem przezroczyste "panoramiczne" wejście powodują, że kot się nie stresuje, bo widok ma jak przez okno. U weta - nie ten sam kot, co zazwyczaj, spokojna i łagodna jak baranek 8O Nawet nie przypuszczałam, że aż taka różnica może być :lol:
Pakowanie kota do środka i wyjmowanie go to też sekunda - wejście b. szerokie, a na wyjściu nie ma się o co zaprzeć łapami przy wyjmowaniu od góry :lol:
Gorąco polecam polowanie na promocje, jeśli ktoś się przymierza do kupna nowego sprzęciora :lol:

ŁOŁ - rozumuję, że nabyłaś "pięknote"fiufiu
Oglądałam ostatnio, zazdraszczam :mrgreen: :mrgreen:
Może kiedyś kupię jak moja banda będzie grzeczna..

pozdrówka

p.s Tacia jak zwykle zblazowana :ryk:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro lis 24, 2010 23:56 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

Rakea pisze:
OKI pisze:Zapomniałam się podzielić wrażeniami :lol:

ŁOŁ - rozumuję, że nabyłaś "pięknote"fiufiu
Oglądałam ostatnio, zazdraszczam :mrgreen: :mrgreen:
Może kiedyś kupię jak moja banda będzie grzeczna..

pozdrówka

p.s Tacia jak zwykle zblazowana :ryk:

Ech, kupiłam, bo banda coraz bardziej niegrzeczna :lol: Czaiłam się od pół roku i w końcu promocja się spotkała z chałturką :twisted: Ale warto było, mina weta na widok różowiastego domku Barbi - bezcenna :mrgreen:

Taćka zblazowana, ale czasem się ożywia, naprawdę :mrgreen:

OKI

Post » Czw lis 25, 2010 7:58 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

Fajnie, że jesteś zadowolona z transporterka! :D :D

Taciu, śliczne masz zdjęcia!! :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lis 25, 2010 12:13 Re: Wariatkowo 5. Tacia s. 96 :) Szelma, Deli i Mamysza też :)

I przy fotkach odpłynęłam.Nie stwierdzono przy których,bo nie wiadomo,które zacytować :oops:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]