OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Ciotka się poczęstowała i mało nie zeszła.Śliczne une sićkie
To nieśmiało przypomnę, że Mamysz szuka domu![]()
Może się chować pod jedną szafką z królem
Ta i jeszcze moje dwie@,a ja się wyprowadzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Ciotka się poczęstowała i mało nie zeszła.Śliczne une sićkie
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Ciotka się poczęstowała i mało nie zeszła.Śliczne une sićkie
Ta i jeszcze moje dwie@,a ja się wyprowadzę[Do ciebie,przygarniesz?]
kalair pisze:OKI pisze:Trochę dla Taciofanek![]()
Och, Taciu, już Ciocia jest!!!![]()
![]()
Wszystkie zdjęcia cuudne!
OKI pisze:Hhhmmm... z miseczką może być gorzejChyba że się BARFem zadowolisz
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Hhhmmm... z miseczką może być gorzejChyba że się BARFem zadowolisz
Łee,chyba nie.A już myślałam...Chociaż po głębokim namyśle jak zagwarantujesz,że będę po tym BARFie wyglądać jak Taćka,to może
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Hhhmmm... z miseczką może być gorzejChyba że się BARFem zadowolisz
Łee,chyba nie.A już myślałam...Chociaż po głębokim namyśle jak zagwarantujesz,że będę po tym BARFie wyglądać jak Taćka,to może
Czyli jak? Tak?
Jej, jakie to życie męczące....
graszka-gn pisze::ryk: Dokładnie jak z Tacią - tak samo wygląda u mnie "10 minut z życia Rudej"![]()
Czyżby były spokrewnione?
OKI pisze:Zapomniałam się podzielić wrażeniami![]()
Nowy transporterek sprawdza się fantastycznie![]()
Szelma wczoraj po raz pierwszy w życiu w drodze do weta nie płakała - rozwaliła się za to po całej długości transporterka i wyluzowała zupełnie. To chyba jego gabaryty i całkiem przezroczyste "panoramiczne" wejście powodują, że kot się nie stresuje, bo widok ma jak przez okno. U weta - nie ten sam kot, co zazwyczaj, spokojna i łagodna jak baranekNawet nie przypuszczałam, że aż taka różnica może być
![]()
Pakowanie kota do środka i wyjmowanie go to też sekunda - wejście b. szerokie, a na wyjściu nie ma się o co zaprzeć łapami przy wyjmowaniu od góry![]()
Gorąco polecam polowanie na promocje, jeśli ktoś się przymierza do kupna nowego sprzęciora
Rakea pisze:OKI pisze:Zapomniałam się podzielić wrażeniami![]()
Nowy transporterek sprawdza się fantastycznie![]()
Szelma wczoraj po raz pierwszy w życiu w drodze do weta nie płakała - rozwaliła się za to po całej długości transporterka i wyluzowała zupełnie. To chyba jego gabaryty i całkiem przezroczyste "panoramiczne" wejście powodują, że kot się nie stresuje, bo widok ma jak przez okno. U weta - nie ten sam kot, co zazwyczaj, spokojna i łagodna jak baranekNawet nie przypuszczałam, że aż taka różnica może być
![]()
Pakowanie kota do środka i wyjmowanie go to też sekunda - wejście b. szerokie, a na wyjściu nie ma się o co zaprzeć łapami przy wyjmowaniu od góry![]()
Gorąco polecam polowanie na promocje, jeśli ktoś się przymierza do kupna nowego sprzęciora
ŁOŁ - rozumuję, że nabyłaś "pięknote"fiufiu
Oglądałam ostatnio, zazdraszczam![]()
![]()
Może kiedyś kupię jak moja banda będzie grzeczna..
pozdrówka
p.s Tacia jak zwykle zblazowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 667 gości