Agn pisze:Z wieści bardziej optymistycznych - Ogion po zapodanym Relanium samodzielnie zrobił siku.
No pacz Pani...a w jednym wącie wyczytałam (opinię wetki), że relanium kotom się nie podaje...

Ogion

Moderator: Estraven
Agn pisze:Z wieści bardziej optymistycznych - Ogion po zapodanym Relanium samodzielnie zrobił siku.
pixie65 pisze:Agn pisze:Z wieści bardziej optymistycznych - Ogion po zapodanym Relanium samodzielnie zrobił siku.
No pacz Pani...a w jednym wącie wyczytałam (opinię wetki), że relanium kotom się nie podaje...![]()
OgionLEEEEEEEEEEJ
![]()
mirka_t pisze:A mi dano do zrozumienia, że zamiast podawania relaniu kotu, który ze stresu odmawia w danej chwili jedzenia należy tego kota bezzwłocznie wydać do innego domu.
mirka_t pisze:Ogion to zapewne ćpun.
Agn pisze:A podobno na zajęciach z anatomii na weterynarii tłumaczą budowę cewki moczowej u kotów. W tym budowę mięśni zwieraczy cewki. I właśnie z tej różnicy w budowie ludzkiej i kociej mięśniówki zwieraczy, bierze się podobno mniejsza skuteczność No-Spy u kotów niż u ludzi, za to lepiej na takie skurcze działa u kotów Relanium.
Agn pisze:Mam gorączkę.
Agn pisze:mirka_t pisze:A mi dano do zrozumienia, że zamiast podawania relaniu kotu, który ze stresu odmawia w danej chwili jedzenia należy tego kota bezzwłocznie wydać do innego domu.
No pewnie, grunt to pozbyć się problemu, nie wiedziałaś...
marikita pisze:Biedna maleńka Aru- Agn, jakie ona właściwie ma szanse?... Z tak zmienionymi nerkami...
Agn pisze:marikita pisze:Biedna maleńka Aru- Agn, jakie ona właściwie ma szanse?... Z tak zmienionymi nerkami...
marikita - Aru nie ma żadnych szans...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 361 gości