Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Willow_ pisze:Witam się na wątku
Tak sobie pomyślałam, że warto byłoby zgłosić Kukulinkę na wątku seniorówMogę?
mirka_t pisze:A dalia znowu czyta po łebkach. To nie jest wyciek tylko ranka, z którą do mnie przyjechała.
Po co miał ją widzieć wet? Kota nie widział czy co?
zabers pisze:mirka_t pisze:A dalia znowu czyta po łebkach. To nie jest wyciek tylko ranka, z którą do mnie przyjechała.
Po co miał ją widzieć wet? Kota nie widział czy co?
To nie ma znaczenia - każdego nowego kota powinien zobaczyć wet (a już tym bardziej seniorkę). W końcu będzie miał ją teraz pod opieką, prawda?
Stworzylas zagrozenie wprowadzajac tego kota do stada, w ktorym koty odchodząaby niepotrzebnie kota nie stresować, nie narażać go bez potrzeby na kontakt z różnymi zarazkami i nie odczywam potrzeby chwalenia się przed wetem kotami
mirka_t pisze:Zabers, bez potrzeby możesz chodzić do weta ze swoimi kotami jeśli tak bardzo to lubisz i uważasz tą rozrywkę za niezbędną dla swoich kotów. Ja dbam o to aby niepotrzebnie kota nie stresować, nie narażać go bez potrzeby na kontakt z różnymi zarazkami...
mirka_t pisze:MariaD, prosiłam o reklamę?
Zabers, bez potrzeby możesz chodzić do weta ze swoimi kotami jeśli tak bardzo to lubisz i uważasz tą rozrywkę za niezbędną dla swoich kotów. Ja dbam o to aby niepotrzebnie kota nie stresować, nie narażać go bez potrzeby na kontakt z różnymi zarazkami i nie odczywam potrzeby chwalenia się przed wetem kotami.
mirka_t pisze:Zabers standardy mam realne...
mirka_t pisze:Dalia Szagiemu Twoja nadmierna dbałość nie wyszła na zdrowie. Mam nadzieję, że Twoje pozstałe koty będą mogły liczyć na więcej szczęścia i mniej cierpienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 552 gości