Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Nie wiem, nie mam wieści - po prostu ciągle się boję.
Erin pisze:Ja jestem 200 km od Promysia i czekam na każdą wiadomość jak na zbawienie.
Marzenia11 pisze:A propos bazarku - prosba
Poprosiłam graszka-gn o zrobienie banerka na bazarek na leczenie i dług Promyka. W tym celu podlinkowałam bazarek który zrobiła Amica. Po to, aby banerek, ktory będzie można mieć w podpisie, kierował od razu na bazarek. ALE: z tego powodu ten bazarek trzeba uzupełniać o nowe fanty zamiast zakładać nowe bazarki.
Mam nadzieję, ze jasno napisałam o co chodzi - więcj i jasniej pewnie napisze graszka-gn![]()
![]()
Anka pisze:Też ostatnio pod wpływem tego wątku myślałam sporo o truciu szczurów. Przecież te zwierzęta też się męczą. W dodatku to bardzo inteligentne i wrażliwe zwierzęta. Rozumiem, że nie można dopuszczać do namnażania się szczurów, ale czy aż tak okrutna śmierć to jedyne wyjście?
Anka pisze:Ale czy to będzie czytelne? Tzn. trudno będzie znaleźć kolejne fanty na kolejnych stronach wątku. Może się straszny bałagan zrobić. Pytam, bo chcę też coś wystawić. Mnie wszystko jedno, gdzie, tylko chodzi o to, żeby fanty nie niknęły gdzieś na kolejnych stronach.
kiche_wilczyca pisze:Anka pisze:Też ostatnio pod wpływem tego wątku myślałam sporo o truciu szczurów. Przecież te zwierzęta też się męczą. W dodatku to bardzo inteligentne i wrażliwe zwierzęta. Rozumiem, że nie można dopuszczać do namnażania się szczurów, ale czy aż tak okrutna śmierć to jedyne wyjście?
Właśnie dlatego, że to inteligentne stworzenia, wymyślono trutkę z opóźnieniem. Jak szczur zjadł trutkę i od razu padł, to pozostałe nie ruszyły, a jak zje i nic się nie dzieje, to reszta też wcina a po kilku dniach czy tygodniach umierają w męczarniach....
Marcelibu pisze:W tym natłoku ostatnich wydarzeń chyba umknęła mi sprawa, że (chyba) Smarti wspomniała o tym, że Promyczek zostaje u niej na DS? Erin/Smarti - czy to prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 71 gości