Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 8:56 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Też ostatnio pod wpływem tego wątku myślałam sporo o truciu szczurów. Przecież te zwierzęta też się męczą. W dodatku to bardzo inteligentne i wrażliwe zwierzęta. Rozumiem, że nie można dopuszczać do namnażania się szczurów, ale czy aż tak okrutna śmierć to jedyne wyjście?

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro lis 24, 2010 8:59 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

W przypadku ciemnych, prymitywnych kmiotów - tak.
Ja też jestem przeciwna takiemu okrucieństwu :?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 9:01 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:Nie wiem, nie mam wieści - po prostu ciągle się boję.

O rrraaaanyy!!! Dobrze, ze nie bombardowałam smarti telefonem tylko wysłałam sms.
Erin - nie strasz mnie ikonkami!! :D :D już nie mam miejsca w żołądku na postresowe wrzody :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 24, 2010 9:04 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

A propos bazarku - prosba
Poprosiłam graszka-gn o zrobienie banerka na bazarek na leczenie i dług Promyka. W tym celu podlinkowałam bazarek który zrobiła Amica. Po to, aby banerek, ktory będzie można mieć w podpisie, kierował od razu na bazarek. ALE: z tego powodu ten bazarek trzeba uzupełniać o nowe fanty zamiast zakładać nowe bazarki.
Mam nadzieję, ze jasno napisałam o co chodzi - więcj i jasniej pewnie napisze graszka-gn :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lis 24, 2010 9:05 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dzięki Wam za wszystko :1luvu:
Ja jestem 200 km od Promysia i czekam na każdą wiadomość jak na zbawienie.

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 9:11 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Erin pisze:Ja jestem 200 km od Promysia i czekam na każdą wiadomość jak na zbawienie.

Tu odległość nie gra roli - też czekam jak na zbawienie :wink:

Marzenia11

Post » Śro lis 24, 2010 9:13 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Ale to ode mnie Promyk pojechał.

Erin

Post » Śro lis 24, 2010 9:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Marzenia11 pisze:A propos bazarku - prosba
Poprosiłam graszka-gn o zrobienie banerka na bazarek na leczenie i dług Promyka. W tym celu podlinkowałam bazarek który zrobiła Amica. Po to, aby banerek, ktory będzie można mieć w podpisie, kierował od razu na bazarek. ALE: z tego powodu ten bazarek trzeba uzupełniać o nowe fanty zamiast zakładać nowe bazarki.
Mam nadzieję, ze jasno napisałam o co chodzi - więcj i jasniej pewnie napisze graszka-gn :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale czy to będzie czytelne? Tzn. trudno będzie znaleźć kolejne fanty na kolejnych stronach wątku. Może się straszny bałagan zrobić. Pytam, bo chcę też coś wystawić. Mnie wszystko jedno, gdzie, tylko chodzi o to, żeby fanty nie niknęły gdzieś na kolejnych stronach.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro lis 24, 2010 9:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Dzien dobry Wam. Melduje sie na posterunku 1100 km daleko od pola dzialania!

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lis 24, 2010 9:19 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Anka pisze:Też ostatnio pod wpływem tego wątku myślałam sporo o truciu szczurów. Przecież te zwierzęta też się męczą. W dodatku to bardzo inteligentne i wrażliwe zwierzęta. Rozumiem, że nie można dopuszczać do namnażania się szczurów, ale czy aż tak okrutna śmierć to jedyne wyjście?

Właśnie dlatego, że to inteligentne stworzenia, wymyślono trutkę z opóźnieniem. Jak szczur zjadł trutkę i od razu padł, to pozostałe nie ruszyły, a jak zje i nic się nie dzieje, to reszta też wcina a po kilku dniach czy tygodniach umierają w męczarniach....:(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 24, 2010 9:25 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Anka pisze:Ale czy to będzie czytelne? Tzn. trudno będzie znaleźć kolejne fanty na kolejnych stronach wątku. Może się straszny bałagan zrobić. Pytam, bo chcę też coś wystawić. Mnie wszystko jedno, gdzie, tylko chodzi o to, żeby fanty nie niknęły gdzieś na kolejnych stronach.

Fanty trzeba będzie wstawiać do pierwszego postu - czyli będzie to musiała robić Amica. Trzeba będzie jej przysyłać zdjęcia na email. Jeśli się zgodzi to fajnie jesli to za duży kłopot to mogę to wziąć na siebie, bez problemu. Tak już robię z bazarkiem dla Jadzi (też w dt smarti :D ).

Na wszelki wypadek utworzyłam nowy bazarek (tzn. zarezerwowałam, aby był link, bo fantów jeszcze nie mam :D ) - zaraz prześlę linka do graszka-gn. Osoby mające fanty proszę o pw - wyślę adres email na który trzeba będzie przesłać zdjęcia :wink:

Marzenia11

Post » Śro lis 24, 2010 9:28 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

8O Jakie Wy jestescie madre! Jestem w szoku, bo mi takie pomysly nie przychodza do glowy. Albo za za krotko "bawie" sie w miau.
Klaniam sie do ziemi. Ale tylko wirtualnie, bo plechy bola.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lis 24, 2010 10:08 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

kiche_wilczyca pisze:
Anka pisze:Też ostatnio pod wpływem tego wątku myślałam sporo o truciu szczurów. Przecież te zwierzęta też się męczą. W dodatku to bardzo inteligentne i wrażliwe zwierzęta. Rozumiem, że nie można dopuszczać do namnażania się szczurów, ale czy aż tak okrutna śmierć to jedyne wyjście?

Właśnie dlatego, że to inteligentne stworzenia, wymyślono trutkę z opóźnieniem. Jak szczur zjadł trutkę i od razu padł, to pozostałe nie ruszyły, a jak zje i nic się nie dzieje, to reszta też wcina a po kilku dniach czy tygodniach umierają w męczarniach....:(

No waśnie... :( Też myślę o szczurach. Wystarczy, żeby w bloku żyły koty i szczurów nie będzie. U mnie pojawiły się jak... ehh no nie było kotów przez jakiś czas :( Ludzie to bestie i nic tego nie zmieni.

Promysiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro lis 24, 2010 10:16 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

W tym natłoku ostatnich wydarzeń chyba umknęła mi sprawa, że (chyba) Smarti wspomniała o tym, że Promyczek zostaje u niej na DS? Erin/Smarti - czy to prawda? :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 24, 2010 10:19 Re: Piękny czarny Promyk...krwotok...trutka-prosimy o kciuki :(

Marcelibu pisze:W tym natłoku ostatnich wydarzeń chyba umknęła mi sprawa, że (chyba) Smarti wspomniała o tym, że Promyczek zostaje u niej na DS? Erin/Smarti - czy to prawda? :D

PRAWDA NAJPRAWDZIWSZA !!!!!!!

Marzenia11

[poprzednia][następna]