sunshine pisze:Nasz Hans też dostał robocze imię Franio. Ale wytłumaczyłam naszej Ani, że Franio to mój teść i raczej nie przejdzieA tak mi się podoba to imię. I jakby pasowało do gluta naszego
no co Ty, Hans jest boski

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sunshine pisze:Nasz Hans też dostał robocze imię Franio. Ale wytłumaczyłam naszej Ani, że Franio to mój teść i raczej nie przejdzieA tak mi się podoba to imię. I jakby pasowało do gluta naszego
sunshine pisze:Tak mówisz? Odważysz się go narażać na zarazkowo u nas? Lepiej niech sie znają tylko z monitora. Tym bardziej, że Hans ostatnio poważnieje i grzecznie na kolankach siedzi, gdy ja w komputerze grzebię. Pogłaskać się da...
sunshine pisze:A w ogóle Ciocia, to cię nie lubięFranio tak piękny i do Erwinka by pasował. A u nas metraż na wykończeniu. A ja go bym chciała
A nie mogę...
ruru pisze:zdjęcia gruszki!!
Georg-inia pisze:sunshine pisze:wszyscy się boją Georga, nawet ludzie... znaczy wszyscy prócz teraz Burego, którego boi się Georg
sunshine pisze:... kolejny musiałby się nazywać Gebels![]()
magdaradek pisze:Ojej.... jaki on słodkii jedną łapeczkę ma czarną a drugą białą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości