Franek i Lorek. Prosimy o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 12:28 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

sunshine pisze:Nasz Hans też dostał robocze imię Franio. Ale wytłumaczyłam naszej Ani, że Franio to mój teść i raczej nie przejdzie :ryk: A tak mi się podoba to imię. I jakby pasowało do gluta naszego 8)

no co Ty, Hans jest boski :lol: i pasuje do naszego Georga, który jest Georgiem, a nie Dżordżem :twisted: w ogóle by się mój chłopak u Was odnalazł jak nic - samo "poniemieckie" towarzycho :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 23, 2010 12:37 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

Tak mówisz? Odważysz się go narażać na zarazkowo u nas? Lepiej niech sie znają tylko z monitora. Tym bardziej, że Hans ostatnio poważnieje i grzecznie na kolankach siedzi, gdy ja w komputerze grzebię. Pogłaskać się da...
A w ogóle Ciocia, to cię nie lubię :evil: Franio tak piękny i do Erwinka by pasował. A u nas metraż na wykończeniu. A ja go bym chciała :( A nie mogę... :(

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lis 23, 2010 13:59 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

zdjęcia gruszki!!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 14:35 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

Ależ mnie ucieszył ten zmieniony tytuł :)
Super że Franio ma kryzys już za sobą i jest wreszcie dobrze :ok:
Martwiłam się o malucha
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 23, 2010 15:48 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

sunshine pisze:Tak mówisz? Odważysz się go narażać na zarazkowo u nas? Lepiej niech sie znają tylko z monitora. Tym bardziej, że Hans ostatnio poważnieje i grzecznie na kolankach siedzi, gdy ja w komputerze grzebię. Pogłaskać się da...

taaaa, siem przyznaj, że bałabyś się o kotecki swoje :twisted: wszyscy się boją Georga, nawet ludzie... znaczy wszyscy prócz teraz Burego, którego boi się Georg :mrgreen:

sunshine pisze:A w ogóle Ciocia, to cię nie lubię :evil: Franio tak piękny i do Erwinka by pasował. A u nas metraż na wykończeniu. A ja go bym chciała :( A nie mogę... :(

szkoda, że wszystkie Ciotki co tu pieją zachwyty to zakocone na maksa :(

ruru pisze:zdjęcia gruszki!!

będą. A przynajmniej się postaram :)

Georg-inia

Post » Wto lis 23, 2010 15:53 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

Georg-inia pisze:
sunshine pisze:wszyscy się boją Georga, nawet ludzie... znaczy wszyscy prócz teraz Burego, którego boi się Georg :mrgreen:

tylko nie mów o tym Buremu :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 23, 2010 15:55 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

A w kwestii imion "pro-niemieckich" to ostatnio z HSB rozważaliśmy, że na E to nie, bo Erwin i Elza mają delikatne brzuszki, co jakiś czas jakieś problemy. Na H też nie, bo nasze H2 to ciągle chorują. Wyszło nam, że kolejny musiałby się nazywać Gebels :twisted:
A skąd pewność, że jak się Juniory zmówią, nie przetrzepią futra Georgowi 8O

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto lis 23, 2010 19:50 Re: Rzucano nim o ścianę... Franio żarłok szuka domu :)

sunshine pisze:... kolejny musiałby się nazywać Gebels :twisted:

padłam :ryk: :ryk: :ryk: ale podoba mi się :ok:

będą fotki. Ale niestety cienkie. Mój aparat nie nadanża za gnojkami, poza tym ciemno i do tego ufarbowałam przez przypadek narzutę dla brudny róż i koty na nim wychodzą idiotycznie 8)

Dobra, to najpierw Franio :) Trochę tu wygląda jakoś nieszczęśliwie :roll:
Obrazek
Tu już ździebko lepiej chyba
Obrazek Obrazek

A tu proszę podziwiać: potrafię obrócić główkę i nią nie majtać, a nawet siedzieć prosto na wąskim. (no dobra, prawie wąskim ;) )
Obrazek Obrazek

Zdjęcie "gruszki" :)
Obrazek

Nie taki Franio słodki... jak go malują :twisted: ;) to kłębowisko to Franek z Lorenzem...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

mam jeszcze parę sekund filmiku, ale ciemny bardzo, więc nie wiem, czy wstawiać?...?

Georg-inia

Post » Wto lis 23, 2010 19:55 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Ojej.... jaki on słodki :1luvu: i jedną łapeczkę ma czarną a drugą białą :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 23, 2010 20:00 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

magdaradek pisze:Ojej.... jaki on słodki :1luvu: i jedną łapeczkę ma czarną a drugą białą :1luvu:

Madzia, on jest w ogóle cały w niesymetryczne ciapki. Ładuję jednak filmik. Mimo że ciemny i aparat mi co chwilę ostrość łapał, chciałabym, żebyście spojrzały i porównały z pierwszym filmikiem, jak jest z tym majtaniem główką, dobrze? :oops: bo mnie ciężko, jak patrzę na co dzień...

Georg-inia

Post » Wto lis 23, 2010 20:10 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

I jak fanie ma nałożoną maseczkę czarną na białą głowkę - do połowy 8O Cudny krówek jest :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto lis 23, 2010 20:14 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

wgrało się :) naprawdę przepraszam za jakość, ale ciemno w chałupie, podłoga ciemna, Lorek ciemny i Franek też. Jak tabaka w rogu ;)

http://www.youtube.com/watch?v=TYoYiV7JsDU

i co? myślicie że ten popierdółek ma szansę na domek? :(

Georg-inia

Post » Wto lis 23, 2010 20:22 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Boski jest :1luvu: , żeby u nas nie było ciasno i tak chorowicie :(

Według mnie ma szanse na domek, jest jedyny w swoim rodzaju 8)
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto lis 23, 2010 20:31 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Matko,
jaki cudny!
jaki rezolutny!
i jaki ogonek puchaty!
i taki...elegancki
Franio :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a Lorenzo tez niczego sobie
no co te domki ślepe czyco?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto lis 23, 2010 21:17 Re: Rzucano nim o ścianę. Franio szuka domu - foto i filmik :)

Mnie się wydaje, że jest duża poprawa :ok:. A kotuś cudny, musi się ktoś zakochać!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[poprzednia][następna]