Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mirka_t pisze:Wszystkich czytających ten wątek muszę uprzedzić, że MariaD kłamie. Nie zna kotki, nie zna moich kotów ani mojego domu a śmie stwierdzać jakieś fakty.
mirka_t pisze:Kukulisia, takie imię nadał jej mający dzisiaj 11 lat chłopiec, z którym się wychowała. Przez 9 lat mieszkała w domu z ogrodem.
mirka_t pisze:Może i cudo, ale zbytnio stresujące się i mnie specjalnie nie urzekła. Kukulisia nie chciała siedzieć w klatce. Próbowała wydostać się przez szparę u dołu klatki, więc ją wypuściłam. Okta uważa się teraz za nadzorczynię i zaraz wobec nowej zastosowała postawę obronną. Kukulisia burczy, prycha i bije łapami koty. Teraz zaszyła się w kąciku i niech sobie posiedzi, pomyśli nad swoim losem, bo czując się zagrożoną prycha i na mnie. Narzucać się jej nie będę.
mirka_t pisze:Nowa, Kukulina prycha i warczy. Całą noc szamotała się w klatce szukając wyjścia, ale zjadła, wypiła i wysikała się do kuwety. W dzień ją wypuściłam i zaszyła się w kąciku. Pod wieczór przeniosłam ją ponownie do klatki i na razie nie świruje tak jak w nocy tylko prycha i warczy na koty.
MariaD pisze:Proszę wszystkich czytających ten wątek o rozgłoszenie że taka kotka poszukuje domu.
DT nie ma zamiaru jej nigdzie więcej ogłaszać, a starszy kot źle znosi pobyt w przekococnym domu. Kotka część czasu musi spędzać w klatce, stres prędzej czy później da sobie znać.
Dajcie jej szansę na dożycie w domu stałym, gdzie będzie - jak dotychczas w poprzednim domu - jedynaczką.
mirka_t pisze:Dostałaś odpowiedź, że nie jestem w stanie zweryfikować Twoich informacji. Nie znam nikogo z Twoich okolic ani sama tam nie pojadę.
mirka_t pisze:Czia osoby, którym ufam w sprawie adopcji na pewno Ciebie nie znają i na pewno nie mają możliwości odwiedzenia Ciebie, więc nie widzę potrzeby aby je wymieniać.
mirka_t pisze:Czia osoby, którym ufam w sprawie adopcji na pewno Ciebie nie znają i na pewno nie mają możliwości odwiedzenia Ciebie, więc nie widzę potrzeby aby je wymieniać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 155 gości