Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 07, 2010 23:15 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Pozdrowienia dla TeOdorka. Niech jak najszybciej ten fantastyczny kot znajdzie super Dużych i super DS :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Śro lis 10, 2010 6:24 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Dzisiaj kolejna wizyta kontrolna. Balsam szostakowskiego naprawde czyni cuda i mocno licze na to ,ze Pani wetka pozwoli zdjac Odorkowi kołnierz. Kota zdrowieje, domaga się miziania non stop i dłuższe jego przebywanie w klatce będzie za chwilę niepotrzebne. Domku gdzie jestes? Nie wierzę ,że nie ma gdzieś "ludzia", który pokocha Odorka i da mu domek.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Śro lis 10, 2010 8:00 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Trzymam kciuki za pozytywny rezultat kontroli u Odorka :ok: :ok: Musi być zdrowy i musi znaleźć własnego człowieka.
Obrazek

Dominka1

Post » Śro lis 10, 2010 19:40 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Odor dostał amnestie - może już biegać bez klosza :mrgreen:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie lis 14, 2010 8:57 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Staram się chociaż co drugi dzień jechać do Teodorka żeby pogadać z nim, wymiziać go. Kota nadrabia zaleglosci związane z higieną i bardzo ambitnie się myje . Nadal kropimy oczy i smarujemy ucho . Boję się myśleć co dalej, przecież kot to nie kanarek i nie może mieszkać w klatce, a na dodatek samotnie. Potrzebny mu dom, dom pełen miłości i zrozumienia. Gdzie taki znaleźć? Kto pokocha Teodora ? Dzisiaj postaram sie zrobić mu jakies nowe foteczki.

kya

Post » Nie lis 14, 2010 21:22 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Czeka na nowe zdjęcie Odorka. Dom na pewno wkrótce się pojawi-trzyma kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Post » Nie lis 14, 2010 21:23 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Teoś dostał kropelki zwalczające świerzb i lokatorów wewnętrznych
z dnia na dzień robi się coraz ładniejszy...niestety jest też coraz smutniejszy :(

On już naprawdę nie musi siedzieć w klatce ...kolanka mu potrzebne Dobrego Człowieka

agiis-s

Post » Pon lis 15, 2010 19:07 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Zawiozlam dzisiaj Teośkowi witaminki i immunodol. Niech chlopak regeneruje sie,a co.
Ucho prawie całkiem zagojone. Jeśli chodzi o oczy to jedno nie podoba mi sie niestety. Oby tylko powieka nie zawijala sie znowu. ,
Jestem zla bo chyba zepsula mi sie do reszty karta pamieci z aparatu. Tyle narobilam wczoraj zdjec kotom na podworku, kilka fajnych fotek Unce i w ogole kotom w domu a dzisiaj Teodorkowi. Otwieram karte a tam 4 fotki Teoska tylko :(
Ciężko robi sie zdjęcia jedną ręką kotu, który cały czas mizia się, wije i turla z radości:
Obrazek Obrazek

kya

Post » Pon lis 15, 2010 19:42 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

potwierdzam...turla się mizia i strzela baranki :mrgreen:

agiis-s

Post » Wto lis 16, 2010 1:33 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

On nawet na zdjęciach tak chwyta za serce . Czemu nie ma jeszcze domu?
Obrazek

Dominka1

Post » Wto lis 16, 2010 16:10 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Dominka1 pisze:On nawet na zdjęciach tak chwyta za serce . Czemu nie ma jeszcze domu?

nie wiem niestety
fajny kot z niego aż żal żeby siedział w klatce

agiis-s

Post » Nie lis 21, 2010 20:31 Re: Bardzo chory Odorek potrzebuje wsparcia nie tylko duchowego

Teodorek dzisiaj opuścił klatke a wlasciwie byl namawiany do tego . Strachulec wyszedl tylko na pare minut a potem szczesliwy wrocil do swojej klatki. Mam nadzieje, ze pozniej spokojnie pozwiedzal kąty i nie będzie ewakuowal sie do klatki.

Zdziwiony , ze klatka na podlodze i nikt nie pilnuje by nie wyszedl:
Obrazek

Namowy nie skutkowaly ,ale pelnej misce ciezko sie oprzec:
Obrazek

Alternatywny azyl w szafce:
Obrazek

Powrót do klatki po pierwszym spacerku:
Obrazek

Obrazek

Jak widać Teodorek pomalu ladnieje .Teraz trzeba mu domek znalezc.

kya

Post » Nie lis 21, 2010 20:59 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

w tej szafce to już mieszkało kilka moich tymczasów - jakaś taka atrakcyjna jest ;)

agiis-s

Post » Pon lis 22, 2010 7:44 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Rano Odorek zamieszkiwał parapet okienny 8O

agiis-s

Post » Wto lis 23, 2010 18:09 Re: Zreperowany TeOdorek poszukuje kogoś, kto go pokocha. Sz-n

Ciotko jak Odorek? Ja dzisiaj nie moglam,to ten dzien kiedy dlugo siedze w pracy:( Jutro bede u Teodora jesli jeszcze pan hrabia bedzie chcial ze mna gadac 8) 8)

kya

[poprzednia][następna]